Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја баш мислим д ахоће. Група је скроз небитна. Показала се и ранијих година да се доста калкулише.

I od Grka i od Hrvata smo slabiji tim, jedino da stisnemo nesto, i odigramo fenomenalno u osmini finala. Nemamo kvalitet za TOP 8 reprezentacija na prvenstvu, ali mozda odigramo dobro.

Odbrana nepostojeći, umesto preuzimanja bekovi moraju da se proguraju na blok a ne odmah iza centra.

To je ocigledno da je to najveci problem - nepostojeca odbrana.
Krstica neka ni ne uvodi u igru ako nije spreman...cemu to?
Taliban se k*rci protiv Egipta, glumi ludilo, terorise ih... danas ga nema nigde.
Bogdanovica nigde bukvalno.

Moze i mora to bolje.

- - - - - - - - - -

Људи, зна ли неко на кога идемо ако будемо четврти? Само то питам.

Argentina, Grcka...verovatno.
To je inace 1/8 finala, ne 1/4 finale.

To je ocigledno da je to najveci problem - nepostojeca odbrana.
Krstica neka ni ne uvodi u igru ako nije spreman...cemu to?
Taliban se k*rci protiv Egipta, glumi ludilo, terorise ih... danas ga nema nigde.
Bogdanovica nigde bukvalno.

Moze i mora to bolje.

- - - - - - - - - -

Argentina, Grcka...verovatno.
To je inace 1/8 finala, ne 1/4 finale.
Вероватно Аргентина или још боље Грчка. А онда би требали да идемо на неког ко је био трећи и неког ко је био други, само не знам у којој групи...

Људи, зна ли неко на кога идемо ако будемо четврти? Само то питам.

Pa u osmini finala verovatno na onoga ko pobedi danas u mecu Grcka-Hrvatska.

- - - - - - - - - -

Doslo vreme da mi punimo gace zbog Brazila u kosarci, a oni bi verovatno zbog nas u fudbalu :hahaha:

Pa mi imamo minimum podjadnako kvalitetan tim kao Brazil u fudbalu. A oni su od nas za klasu bolji u kosarci, i to je to.

Kako je moguce bre da ovaj Denda prenosi pa on bre veze sa zivotom nema, em me nervira sama tekma em jos moram i njega da slusam. Utisak je da je sreca sto smo u grupi imali dva levata inace da smo bili u nekoj izjednacenijoj grupi sa recimo portorikom, finskom, novim zelandom, moglo se lako desiti da ne bismo ni grupu prosli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back