hefajst
Primećen član
- Poruka
- 581
Da bi uzeli medalju na nekom velikom takmicenju , mora da dobijemo na iskustvu, na snazi, da u ekipi imamo veci izbor na mestu petice(Raduljica, Milicic)..
Tripkovic je na ovom prvenstvu najmanje falio, jer ga je zamenio i to odlicno Rasic.
Tu bi Tripkovic i Rasic zajedno bili suvise i trebale bi im dve lopte(ako se uzme u obzir da svoj suterski deo uzmu i Velickovic i Keselj i Bjelica i Savanovic)....
E sad.....
Da bi uzeli ZLATO ne nekom velikom takmicenju, moramo u ekipi imati mnogo racionalnijeg pleja od Teodosica.....Sa njim mozemo dobiti neku bitnu utakmicu, ali NIKAD necemo dobijati utakmice u nizu.
Jednostavno je nepouzdan, svojeglav, arogantan, prepotentan, sve ono sto plej koji treba da poboljsa igru ekipe NE SME da bude(ne pricam o ljudskim nego o kosarkaskim osobinama).
Izuzetno sam sretan sto je nasa reprezentacija u Keselju dobila novu veliku zvezdu, koji ce bit nezamenljiv clan reprezentacije narednih 10 godina.
Da se vise igralo za njega na mecu protiv Turaka, verovatno bi bili u finalu.
U svemu se slazem sa tobom.
Neverovatno da igrac takvog kvaliteta kao Teodosić moze da bude toliko slab(neiskusan,sebičan) u tom segmentu koji je za pleja veoma bitan...
Pa njemu bi Dule Vujosević lupao samare na sred utakmice ali ozbiljno.
Rasic je po meni za dve klase korisniji od Tripkovića u svim segmentima osim u sutu iz bloka i preko ruke.
On deli asistencije kao teodosic, ima odličan ulaz,zna da prenese loptu , da igra pleja,misli i pametan je na terenu,igra za tim,odlican suter.On je najvise zasluzan za pobedu nad hrvatskom...Reklo bi se najkompletniji igrač.Ali ima jednu manu da ne moze da sutira za tri osim ako nije sam ili je igrac odaljen od njega bar metar jer ima spor izbacaj, sto je velika mana za beka sutera.Za mene je Rasic nas najbolji igrac na Sp-u.
Da li bi tripkovic mogao sve ovo sto moze rasic?
On ne zna da prenese jebenu loptu.On zna samo da izadje iz bloka i da sutne preko ruke, **** se njemu dal je neko sam od nasih pa da mu doda.
On ce pri ulazu da se zaleti i zabije u protivničkog centra i napravi faul u napadu.
Ali on je nas najbolji suter i nadam se da ce na ep da igra umesto tepica.