Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
realno da nam nije Teodosica mi bi sada gubili 15 razlike sigurno

zato je drugo odigrao lose, 4 promasena silovana suta za tri
http://turkey2010.fiba.com//pages/e...728/gid/14/grid/A/rid/6944/sid/4728/game.html
bravo Savane:worth::worth::worth: stvarno si faca:D
Rasic smiren sa penala, dve bitne trojke, Krstic solidan u napadu, ali Skolu izgleda niko ne moze da cuva, Paunic i Markovic odradili zadatak, Novicu nije isao sut, ali se borio lavovski
Keselj silovao jednom i posle ga Duda nije ubacivao u igru
Kosta, Tepic i Bjelica moraju bolje...

zato je drugo odigrao lose, 4 promasena silovana suta za tri
http://turkey2010.fiba.com//pages/e...728/gid/14/grid/A/rid/6944/sid/4728/game.html
bravo Savane:worth::worth::worth: stvarno si faca:D
Rasic smiren sa penala, dve bitne trojke, Krstic solidan u napadu, ali Skolu izgleda niko ne moze da cuva

Slazem se apsolutno.Zato nam je trebao Raduljica k'o 'leba u ovoj tekmi...
Krle je odigrao profesorski,kao pravi kapiten,Savu majstora sam vec prokomentarisao,a i Rasic je mogao bolje,samo da ne cvika toliko(sto se na svu srecu,nije dogodilo prilikom izvodjenja slobodnih bacanja)...
Teodosica mi je mucno i da komentarisem...Kad bi odbacio tu svoju nabedjenu sujetu i poceo da igra kolektivno,bio bi bar 50 % bolji igrac na terenu...A uz to mi je i Sarenac isao na **** svojim velicanjem i svrsavanjem na Tea...:bljak:
Je l' zna neko,da nisu mozda u nekim rodbinskim vezama?:think:

Šteta što nisu pustili kad je Savanović pokazao šta treba imati za onaj šut. :D

ali Skolu izgleda niko ne moze da cuva

Upravo smo poslali Argentince na Amere, tako da ćemo gore citirano sa uživanjem proveriti. :D

Šarenčeva odvala za danas: ''Njegov deda je pobegao iz Sirije u Argentinu.''

Pazi, pobegao!

Al' dobro, OK je lik, radije bih njega gledao i slušao dva sata nego Stojanovića dva minuta.

cemu toliki hejt prema Teodosicu??

On je verovatno najiritantniji igrač u našem timu, zahvaljujući tim svojim ludorijama, ali je ujedno i verovatno najbolji. Moraš shvatiti da nemaju svi živce za njega.

Ja sam ga sa druge strane zagotivio čim sam ga video onako raščupanog i neobrijanog, k'o da ga je neko upravo probudio i poslao na parket, tako da mi je teško da se ljutim na njega. :D

Teo jeste majstor, ali ipak bi mogao manje da siluje u pojedinim momentima...
Tepic je u totalnoj krizi...
Dobar je bio Paunic, ali morao bi da bude i korisniji u napadu, a ne da masi zicere pod kosem.
Cudi me da je Keselja zakovao za klupu posle onog ispucavanja, kao i to da Macvan na ove dve zadnje utakmice zadnje gotovo da nije ni usao u igru...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back