OnlyYourShadow
Ističe se
- Poruka
- 2.477
Inace, Rasic je na 22. mestu na listi najboljih igraca prvenstva... ispred njega od nasih je Perovic, on je na 13. mestu.
Drago mi je sto Rasic ipak nije opravdao moja ocekivanja da se nece ni primetiti u reprezentaciji. Sjajno je odigrao dosad, zasluzuje mnogo visu poziciju od 22.
A sto se tice te utakmice... Tepic je bas razocarao, nije mogao dribling da izvede, isadala mu je lopta svaki put kad je pokusao da uradi zadnju promenu, sramota... Tako se igra kad se pijanci citave noci.

Drago mi je sto Rasic ipak nije opravdao moja ocekivanja da se nece ni primetiti u reprezentaciji. Sjajno je odigrao dosad, zasluzuje mnogo visu poziciju od 22.
A sto se tice te utakmice... Tepic je bas razocarao, nije mogao dribling da izvede, isadala mu je lopta svaki put kad je pokusao da uradi zadnju promenu, sramota... Tako se igra kad se pijanci citave noci.

Njih bih najviše voleo kao protivnike u finalu.
 Njih bih najviše voleo kao protivnike u finalu.  Krstić se vratio u tim posle suspendovanja,a i Ivković je razradio taktiku jer je neke od igrača Australije trenirao.Australijanci su se bogme pozicionirali na drugom mestu
 Krstić se vratio u tim posle suspendovanja,a i Ivković je razradio taktiku jer je neke od igrača Australije trenirao.Australijanci su se bogme pozicionirali na drugom mestu