Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, Rasic je na 22. mestu na listi najboljih igraca prvenstva... ispred njega od nasih je Perovic, on je na 13. mestu.
Drago mi je sto Rasic ipak nije opravdao moja ocekivanja da se nece ni primetiti u reprezentaciji. Sjajno je odigrao dosad, zasluzuje mnogo visu poziciju od 22.

A sto se tice te utakmice... Tepic je bas razocarao, nije mogao dribling da izvede, isadala mu je lopta svaki put kad je pokusao da uradi zadnju promenu, sramota... Tako se igra kad se pijanci citave noci. :mrgreen:

Ko je prvi? Kirk Peni?

Rašić je za sad verovatno naš najbolji igrač. Ona trojka za produžetke protiv Nemaca je nešto najbolje što je neki naš igrač izveo do sad na Prvenstvu. Upravo zato mu je trebalo dati loptu u ruke u onom poslednjem napadu.

Tepić jeste razočarao, ali nije sramota imati loš dan. Sramota je uprkos lošem danu pokušavati da se nešto izvede na silu. U košarci ti je sve u odlukama.

Ta lopta je jednostavno morala da ide Rašiću u ruke, makar i promašio.

Mnogo su mi simpa ti Kiviji. :D Njih bih najviše voleo kao protivnike u finalu. :D

Nemce je sralo k'o početnike, al' nas je Tepić koštao utakmice. Upali smo u onaj matematički deo velikog takmičenja kad moramo da gledamo i rezultate protivnika i našu, a i njihovu, koš razliku, a to nam uopšte nije bilo potrebno.

Sve u svemu, ipak se nadam prvom mestu, i izbegavanju Duranta i drugova sve do finala.

Meni se isprva učinilo da je Kešelj preskočio onog lika, i odmah mi sevnulo pred očima:

Dobra utakmica, gotovo celog tima, izuzev naravno Tepića koji je totalno u autu.

U svakom slučaju, najbitnije nam je da se Marković nije ozbiljnije povredio. Šarenac ćorav, pola sata nagađa šta mu se to zapravo dogodilo, a videlo se iz prve da je to samo Veličković dokazao da ga ne zovu slučajno Novica Ubica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back