Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Znam, zato me i čudila odluka da se ide na Tepića ... Ali jebbiga, nismo imali nikog drugog jer to bi Teo trebao da reši lagano, od ovih što su bili možda jedino Rašić bi to bolje od Tea rešio ...Pa vidis druze...Kada ti izpadne lopta jednom, to je slucajno, kada ti drugi put neko izbije loptu, ti se vec zamislis, a kada se to dogodi i treci put na mecu, onda taj igrac vise ne sme da se nadje u takvoj situaciji........A to treba trener da obezbedi.....
Ma imao je bre bar dve opcije stalno, ali bespotrebno je silio i zabijao se u reket gde je lagano gubio loptu ... Mačvan mu je lepo otvarao blokove, Rašić je uvek imao dobru poziciju i odlično igrao (jedan velikiTakodje, da bi u kosarci 5 na 5 izborio situaciju da igras jedan na jedan, svi saigraci moraju da se krecu, otvaraju iz blokova, oslobadjaju stranu..Kada to ne rade, sta ti drugo preostane nego da tapkas loptom u mestu 15 sekundi, jer nemas kome da je das?
za njega u ove dve tekme) a i Kosta je uvek bio u dobroj poziciji ...Bitna je jer smo tad dali gas, stisli odbranu i bio sam ubeđen da ćemo dobiti kako je to izgledalo, ali onaj Pešićev smrad ga dao i jebbiga, tu su nas i dobili jer su se opet odlepili a počeli su da padaju ...A da, jeste ta trojka odlucila.ali ne bi bila toliko bitna da nije recimo Markovic sutnuo trojku bez ikakve potrebe( a zna se da je medju poslednjima koji to treba da urade)