Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bi reko da ce konacni spisak biti:
4.teodosic
5.tepic
6.keselj
7.paunic
8.bjelica
9.markovic
10.rasic
11.marjanovic
12.krstic
13.perovic
14.velickovic
15.raduljica

Kakav crni Keselj, i ne verujem da ce ici Marjanovic, koji ce nam 4 centra a samo jedna cetvorka :dontunderstand:???
Ja bi rekao da ce biti ovako:
4. Teodosic
5. Tepic
6. Popovic
7. Paunic
8. Bjelica
9. Markovic
10. Macvan
11. Savanovic
12. Krstic
13. Perovic
14. Velickovic
15. Raduljica
Ovi boldovani rekao bih da su prilicno sigurni na spisku za SP, a umesno nekog od ove dvojice mozda upadne Radenovic.

Ивковић скратио списак

Тренер кошаркашке репрезентације Србије, Душан Ивковић саопшио је списак 14 играча који ће наставити припреме за Светско првенство у Турској. На списку нема Марјановића, Раденовића и Поповића.

Кошаркашка репрезентација Србије, без Марјановића, Раденовића и Поповића наставља припреме за Светско првенство у Турској.

9.jpg

Селектор кошаркашке репрезентације саопштио је списак од 14 играча који ће наставити припреме за предстојеће такмичење које почиње 28. августа.

На списку се налазе: Александар Рашић, Марко Кешељ, Новица Величковић, Драган Милосављевић, Миленко Тепић, Стефан Марковић, Милош Теодосић, Мирослав Радуљуца, Коста Перовић, Немања Бјелица, Душко Савановић, Ненад Крстић, Милан Мачван и Иван Паунић.

Највећи дилему српски селектор је имао на позицији центра, где су предност у односу на Марјановића добили Крстић, Перовић и Радујица.

6.jpg

Ништа лакши није био ни избор ни између Мачвана и Раденовића, али је предност ипак дата Мачвану, док је тешка била и одлука о одстрањивању Бојана Поповића са списка.

У наставку припрема Дудини изабраници ће учествовати на турнирима у Истанбулу, Марибору и Атини, а после тога ће се знати и коначни списак од 12 играча који ће представљати Србију на светском првенству.
PTC

Koj' ce mu moj ovaj Keselj?:dontunderstand: I Rasic je diskutabilan,cak bih pre dao prednost Milosavljevicu nego njemu(da se razumemo,to nema nikakve veze sa tim sto sam Kragujevcanin i sto je Milosavljevic igrao za Radnicki)

Keselj je tu da pokaze kako ne treba
Rasic je tu da me nervira svojim prisustvom
moze bilo ko umesto njih dvojice

Mislim da ce Savanovic biti pravo otkrovljenje

licno bih voleo, mada tesko da ce ga Duda voditi

e sad da tacno greska je nisam se skontao koj ce nam 4 centra,logicno je da otpadne 1,pravicno je otpao marjanovic

4.teodosic
5.tepic
6.keselj
7.savanovic
8.bjelica
9.markovic
10.rasic
11.raduljica
12.krstic
13.perovic
14.velickovic
15.macvan
ovako bi mozda moglo....milosavljevic nisam ga gledao ali sad se pojavio ima vremena za njega

Gledao sam preko streama..Keselj me iznenadio.Odlicno odigrao.dao 13 poena..Krstic odigrao na NBA nivou,19 poena i 7 skokova,kapitenski...Savanovic ogroman talenat,veliko pojacanje za reprezentaciju.Teodosic pokazao da je najbolji kada treba, 16 poena i 3 asistencije.Ali zaista ne vidim zasto Milosavljevic igra,uz Bjelicu je dosad najmanje pokazao...

Danas smo pobedili u Mariboru Ruse sa 79:73. Teodosić i Novica odlični, Savanović i Krstić takodje dobri, Tepić isto solidan. Prvo poluvreme izjednaceno onda odma mi dodali gas poveli sa 8 i tako rutinski izdrzali do kraja. Rusi supeli par puta da izjednace ali to je bilo to. Inace lepo je videti da pobedjujemo cak i kad imamo jako los sut. Tu su nam definitivno največe rezerve.
Sutra igramo sa Novim Zelandom pa onda u nedelju sa Slovencima. NZ je dobio Sloveniju posle tri produzetka tako da se lako moze desiti da pobednik utakmica NZ-SRBIJA bude i pobednik turnira.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back