YOrk
Zainteresovan član
- Poruka
- 397
tesko ce biti obuzdati brata Heeda koji je imao neverovatnu sezonu u NBA. Al ipak mislim da najveca opasnost preti od Iljasove koji igra kao nenormalan i kad ga krene nemoguce ga je zaustaviti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planinić - 5 izgubljrnih lopti, šut 1/5, bacanja 1/5, katastrofalna obrana - čovjek je sam izgubio utakmicu
Da nije igro dobili bi garantirano danas, bez obzira na kralja Parkera i sve one divlje crnce.
Tuga i Žalost
I yebeš ti sistem natjecanja u kojem Hrvatska još ima šanse uć u četvrtfinale, to je smiješno....
Nije to do Hrvata nego jednostavno nemam pojma, to je evropska kosarka i uvek ce postojati ekipe iz bivse juge koje ce uvek biti dobre kako koje godine ali tako ce biti...
Bezvezan mi je sistem natjecanja u kojem odigraš 5 katastrofalnih utakmica (kao Hrvatska) i još (hipotetski naravno) možeš uzet zlato
Vaterpolo ima najbolji sistem...prvi direkt u polufinale, drugi i treći u četvrtfinale, ostali mrš kući...
Mi ako tučemo Švabe (što je upitno iako su ljudi amateri, ali smo i mi) izbjegavamo Španjolce u četvrtfinalu, još su i Litvanci, nama vječno najgori, ispali), a da smo upisali 5 briljantnih pobjeda možda bi i gore prošli u ždrijebu četvrtfinala...recimo Turke smo tukli zadnjih 5 puta valjda, a sad možemo na njih....
Tako smo mi popušili u rukometu na SP 2005., omjer 9/10 pobjeda i peti......srce mi se paralo kad su finale igrali Švabe i Poljaci
yebeš to, ispada da ti se ne isplati igrat do četvrtfinala...dobro vama bi bilo bitno da budete prvi ili drugi jer tučete nas (ili Švabe) i Ruse bez problema
em smo imali sansu za povedu, da se u zadnjem napadu Krstic okrenuo i sutnuo pa sta bude...a ova dvojca, Markovic i Bjelica...no comment
Ne znam da li se to zove mladost ili neiskustvo, ne bih rekao, ali onakve cigle bacene od Bjelice i pre svega od Markovica, odavno nisam video! Tepic nema srce da pogodi kao Djordjevic svojevremeno...
Bjelica = Debil. Sta ti danas rade pare moze basket da igra ko oce...
U Markovica sam se razocarao isto sam na poziciji. Ne kapiram kako onako tvrd sut ima lopta mu ide 300 na sat i ne kapiram zasto se daje njima da sutiraju pored Tripkovica koji zna da pogodi kad se lomi utakmica... Ma i ja pricam gluposti niko od njih ne zna da igra kad se lomi.
Glupo je porediti Tepica i Djordjevica. Sale je mozak+talenat+atleta. Toliko!
nemoj tako
koliko puta je Djordjevic promasio dok je poceo da pogadja
racunaj da nam je ekipa jako mlada, bice to OK za sledece prvenstvo
ako se kvalifikujemo na SP, a sanse su realne, bice to OK rezultat, a vremenom cemo igrati bolje
Djordjevic ???
Koji bre Djordjevic ljudi,gde vi ziveti.. ?? Kakav smo mi narod,stalno se vracamo u nazad,ajde prekinite vise jednom sa Djordjevicem i Divcem... Nekad smo bili dominantni ali to nemoze stalno da bude.
Sto se tice utakmice steta je jer smo mogli da pobedimo,kad je bilo vazno Markovic je decko sutirao i to nije bila njegova uloga ali sta je tu je... Nije tu falilo mnogo da se dobije utakmica,bili smo ravnopravni sa turcima,mozda je bolje gubiti koju utakmicu dok se igra po grupama nego u jednom 1/4 finalu,idemo dalje...
Teodosic je pokazao da je ogroman potencijal,bio je ubedljivo nas najbolji igrac na terenu,mozda je Ivkovic napravio gresku kad je zamenio za markovic pri kraju 4-te cetvrtine .. Ali u svakom slucaju decko je fenomenalan igrac,prodori asistencije,sut za 3 ... Pravi je kreator... Ostali su igrali manje vise na njihovom nivou.Nije nista strasno. Tripkovic i Perovic su definitivno igraci ispod reprezentativnog nivoa,prvi se usere svaki put kad je vazno,drugi,jednostavno nije kosarkas,ali kad niko nece da igra i kad nemamo bolje varijante moramo i sa njima.
Steta mislim,mogli smo da pobedimo turke,ipak mislim da je to bilo jako dobro iskustvo za te nase momke i da ipak moraju da prodju kroz takve utakmice...
Spanci su izgubili pri kraju tu i tamo,turci su opet protiv nas prosli kroz iglene usi ... Moglo je to mnogo bolje.
Preko sutra igramo protiv litvanaca tu utakmicu moramo da dobijemo ako zelimo da zavrsimo kao 3,mada pitanje je sta je bolje,igrati protiv grka ili francuza ... Videcemo,ostaje nam jos utakmica protiv Litvanije,bitno je da maksimalno ozbiljno odigraju od pocetka i ne verujem da bi trebalo da bude previse problema.