Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lose pripremljena utakmica i neke neobjasnjive gluposti u odsudnim momentima su nas kostale makar produzetka. Ne bih da s*ruckam puno jer je lako biti general posle bitke.

Nadam se da ce momci uspeti koliko-toliko da se dignu do utakmice sa Francuzima.

Takodje, navijacu za Litvance da izlome Spance, mada su sanse za tako nesto mizerne :|

Zašto bi dobio prednost nad bilo kime kad je otvorio utakmicu mrtvom Mačiulisu i ne može da smesti ni bacanje u koš? Ajmo malo realnosti. Pa Bogdan je odma sledeći napad uštopovao Mačiulisa, a Simonović bolje igrao protiv njega.

Al kao što rekoh, morao je dobiti novu šansu dosta ranije, kao i neki drugi potezi koji su morali doći ranije.

Baš lepo što borci za SrBstvo prvi kreću sa klubaštvom posle poraza, neke maske moraju i da padnu. Mislio sam da ste dobili satisfakciju u klubaštvu protekle sezone, al ono od pre još uvek peče li peče, jbg.

- - - - - - - - - -

Nedović je inače igrač koji je najviše napredovao po meni, pozitivno je iznenađenje u ovom ciklusu. No, stoji da je ovu utakmicu bio baš, baš... Čitanje odbrane očajno, a šta uradi dobro upropasti... Mora vremenom da se iskontroliše i biće dobar. Nije slučajno Đorđević verovao u njega.

Uz njega je i Teodosić dozvolio raspalom Seibutisu da prolazi kao kroz sir, al i to je taktička greška, svi znaju da Teodosić ne može da odigra neku odbranu. Morao se nekako "sakriti". Inače, bio je naš najbolji igrač, potvrdio je zrelost i klasu sa prošlog prvenstva. Pravi as, nema šta.

Ma sjajan je Simonović. Perspektivan i mlad igrač...
Sada slede kvalifikacije. Tri grupe od po 6 ekipa a samo prvoplasirani ide u Brazil. A tu su uz nas Grci, Italijani, Nemci, Kanađani, Francuzi...
Upadnemo u grupu sa Francuzima i ćao. A i svi ovi gore mogu da nas dobiju.

Ma sjajan je Simonović. Perspektivan i mlad igrač...
Sada slede kvalifikacije. Tri grupe od po 6 ekipa a samo prvoplasirani ide u Brazil. A tu su uz nas Grci, Italijani, Nemci, Kanađani, Francuzi...
Upadnemo u grupu sa Francuzima i ćao. A i svi ovi gore mogu da nas dobiju.

Ma normalno, pukli smo načisto kao i pred ovo prvenstvo, jel da?

Biće ti baš gušt da unapred najaviš propast, ćutiš celo prvenstvo a onda da puknemo na zadnjem koraku, i to još da Bogdanović promaši.

Ma normalno, pukli smo načisto kao i pred ovo prvenstvo, jel da?
Biće ti baš gušt da unapred najaviš propast, ćutiš celo prvenstvo a onda da puknemo na zadnjem koraku, i to još da Bogdanović promaši.

"Nemam šta da krijem,idemo po zlato".Sale Đorđević.

Pa ovo prvenstvo smo pukli. Četvrto mesto je neuspeh.
Tebi to izgleda nije jasno?
Sam Salo je najavljivao zlato.

- - - - - - - - - -

za Rio (ako se budemo plasirali), Bobi umesto Kuzmica ili Milutinova, Jokic umesto Ercega, Lucic umesto Simonovica, Guduric umesto Milosavljevica

Ma kakav crni Gudurić. Taj ni u Zvezdi još nije u 12.
Erceg nije bio toliko loš(do večeras) Lučić je invalid. Jokić je trebalo pod obavezno da ide.

Poslednja izmena:
za Rio (ako se budemo plasirali), Bobi umesto Kuzmica ili Milutinova, Jokic umesto Ercega, Lucic umesto Simonovica, Guduric umesto Milosavljevica

Ti baš voliš da se igraš ovih igara ko treba umesto koga da igra. :mrgreen:
Samo si jednog pogodio, ono prvo.

Manje bitno.

Kalneitis je operisao nogu da bi mogao da igra sada, a kod nas Ražnatović uz pomoć Veliborka izmišlja priče o Marjanovićevom slomljenom stopalu što je dovelo do toga da ga San Antonio pozove i zabrani da igra zbog nekakve "urođene mane". I na kraju su oni prošli jer su bili drčniji od nas, iako su možda manje kvalitetni, sa gomilom evropskog proseka i jednim iz NBA.

Da je Marjanović igrao samo 10min svoj prosek, za to vreme bi iznudio nečijih par faulova, dao 2,3 koša na čistu visinu i na visinu zastrašio nekoliko prodora (uz naravno pametne postavke odbrane). Tu je najmanje bitan njegov učinak, radi se o balansu na parketu.

Ovako, Valančijunas je napravio dete Braduljici.

Što se tiče konkretne greške u selekciji, sad mi je lako biti general al jbg, samo pričamo... Mislio sam da će forsirati Milutinova i njegovo otvaranje sa Teodosićem, Nedovićem, Bogdanom i slično, ali ćorak. Bolje da je poveo Štimca, on bi se pobio u ovoj utakmici.

Poslednja izmena:
Pretpostavljao sam da ćemo sa Salom loše proći.
Bravo majstore, uspeo si da pogodiš da Srbija kao jedna od nekoliko na papiru ravnopravnih ekipa uz neprikosnovene Špance i Francuze neće dobro proći, došla je do polufinala i to je propast.
Bole tebe cinični đokac, idi apeluj da nas trenira neki Mrčo umesto Sala.

Osim ako nećemo da revitalizujemo Žoca, Pešića ili Ivkovića, boljeg trenera i prospekta nemamo.

A najlakše je kladiti se protiv onih koji imaju manje šanse da uspeju, i dobro ti ide, čestitam.

Sigurno nisam najavljivao zlato.
Pretpostavljao sam da ćemo sa Salom loše proći. A to se i događa.
Ova Litvanija je kanta od ekipe.

Litvanija je daleko od kante. Razbili su nas u napadu prodorima. Mi smo navikli da protiv njih branimo sut spolja a oni su nas ubili u reketu. Cak smo im zaustavili dva najbolja igraca ali su se kao sto nas karakterise istakla dva igraca iz drugog plana koja su nas unistila Seibutis i Kuzminskas. Ko je to ocekivao? Niko! Daleko od toga da su oni kanta od ekipe. Igraju odlicnu kosarku.

Bravo majstore, uspeo si da pogodiš da Srbija kao jedna od nekoliko na papiru ravnopravnih ekipa uz neprikosnovene Špance i Francuze neće dobro proći, došla je do polufinala i to je propast.
Bole tebe cinični đokac, idi apeluj da nas trenira neki Mrčo umesto Sala.

Pa što je onda tvrdio da idemo na zlato.
Španija i nije toliko jaka kao ranije. Nema Gasola, Ibake, Navara...Možda ti misliš da je ova Litva jača od Srbije?

"Nemam šta da krijem,idemo po zlato".Sale Đorđević.

Pa ovo prvenstvo smo pukli. Četvrto mesto je neuspeh.
Tebi to izgleda nije jasno?
Sam Salo je najavljivao zlato.

- - - - - - - - - -

Ma kakav crni Gudurić. Taj ni u Zvezdi još nije u 12.
Erceg nije bio toliko loš(do večeras) Lučić je invalid. Jokić je trebalo pod obavezno da ide.

Guduric je rodjeni borac i pobednik... decko sa mudima

kao najbolji igrac nase mlade reprezentacija i MVP EB do 20 godina, sledeci logican potez je da se prebaci u A reprezentaciju

to sto Zvezda cini sve da ga upropasti je druga prica... nadam se da nece uspeti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back