Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lafajet, Ibaka, Mekejleb i Kuzmic su naturalizovani stranci :lol:

Ognjen je srbin, ne znam sto ti on smeta. Deluje dobro u defanzivi i to nam je preko potrebno jer Radulja i Milutinov tesko mogu bilo koga da sacuvaju.

Posto smo o tome pricali i rnaije, ima linkova koji jasno pokazuju njegovu vleiku zleju da igra za BIH, da trazims ad bas njih.
Nasao sam ponesto sto dovoljno govori o njemu.......

http://www.bhbasket.ba/ognjenu-kuzmicu-je-reprezentacija-srbije-svetinja/

Nije puno bitan sam tekst koji ga pljuje koliko je bitan njegov komentar koji kaze "Srbija je svetinja, a BIH je druga opcija".
Znaci ipak posotji i druga opcija, zavisno od situacije?
Pa kakva je onda Srbija svetinja?

http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/item/4959-kuzmic-niko-iz-srbije-me-nije-zvao

Ovde kaze kako ga niko nije zvao iz BIH...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=372385326174068&id=282383231840945

A ovde svoju veliku zelju da zaigra za BIH, i pored toga sto su ga vratili sa priprema(ovde pise da je sam otisao , ali ima intervju u kojem sam kaze da su ga vratili da kroz individualni rad popravki svoje karakteristike).
Da ne pricam d aje ovde i vise nego jasno da su ga zvali i trazili.Nije valjda sma otisao na pripreme reprezentacije BIH.

Eto, to mi smeta.
Smeta mi zato sto je moralna gnjida, koja nacionalnost koristi i poziva se na nju smao kada mu je to korisno.

Ne mogu da trazim po net-u(ako bas budes insistirao naci cu), ali je davao intervjue u stilu d ajedva ceka da se sastanu d aigra za BIH, pa kada je tmao otisao i nije zadovoljio kriterijume(mislim Ace Petrovica prvo) onda u ga uputili na individualni rad, gde je opet dao intervju i pozeleo uspeh svojima na prvenstvu sa zeljom da s eoi on sto pre prikljuci.
Sto s emene tice inace, ja nemam nista protiv toga da stranac igra za nasu reprezentaciju, ali mi smeta ta Djordjeviceva mantra o tome kako je on protiv toga, a Kuzmic mu igra...........Cist primer dvostrukih arsina.

Па добро бре човече,јел ти читаш шта сам написао па одговараш,или онако.А изгледа не читаш ни ти шта си писао,заборављаш.Написао сам да не верујем све што се напише у новинама или нету,а ти ћеш да ми тражиш по нету :roll: Знам и сам да нађем.
После пишеш да је рекао да је Србија светиња,али ти и то мало,јер он има ето и резервну варијанту(сасвим случајно:think:,(понављам):рођен,живео,започео кошарку "тамо"))...
О овој глупости да је он странац не вреди ни писати.Чуј странац О Г Њ Е Н КУЗМИЋ ?!? Шта ли је :think: Кинез ?
'Ајд здраво,...

Па добро бре човече,јел ти читаш шта сам написао па одговараш,или онако.А изгледа не читаш ни ти шта си писао,заборављаш.Написао сам да не верујем све што се напише у новинама или нету,а ти ћеш да ми тражиш по нету :roll: Знам и сам да нађем.
После пишеш да је рекао да је Србија светиња,али ти и то мало,јер он има ето и резервну варијанту(сасвим случајно:think:,(понављам):рођен,живео,започео кошарку "тамо"))...
О овој глупости да је он странац не вреди ни писати.Чуј странац О Г Њ Е Н КУЗМИЋ ?!? Шта ли је :think: Кинез ?
'Ајд здраво,...

Pa eto, ocigledno ne znas da nadjes sam.
Coveka koji se kleo u reprezentaciju BIH, pricao hvalospeve o njima, sad navodno priznajes za Srbina.
Cuj, Srbija mu svetinja, ali eto ima rezervnu varijantu.............Ma nije valjda?
I to covek...................Ser.em mu se ja na njegov patriotizam.

Ja ne razumem kako moze biti podoban neko ko napise "Srbija je svetinja, a BIH je druga opcija".........Da nema bas nista drugo, samo to......
Ali, imate vi mozga da razmislite?
Kakva svetinja, kad postoji druga opcija?

Da je rekao da je Bosna svetinja a Srbija druga opcija ja cak ni tad ne bih razumeo ovo tvoje ponasanje.

Igra se decku Evrobasket, SP a tad kad je davao tu izjavu verovatno je mislio da nikad nece biti dovoljno kvalitetan za Srbiju. Zasto ga osudjujes, nista nekorektno nije izjavio. Prava si prosecna srbenda.

Da je rekao da je Bosna svetinja a Srbija druga opcija ja cak ni tad ne bih razumeo ovo tvoje ponasanje.

Igra se decku Evrobasket, SP a tad kad je davao tu izjavu verovatno je mislio da nikad nece biti dovoljno kvalitetan za Srbiju. Zasto ga osudjujes, nista nekorektno nije izjavio. Prava si prosecna srbenda.

Ne mogu da verujem!
Ja sam jasno rekao da ja NEMAM nista protiv da stranci igraju za reprezentaciju Srbije.
Ja imam protiv da ovakve kao Kuzmic dizemo u nebesa kao neke patriote, a on je ustvari jedan sitni sicardzija koji kad je video da nema mesta u reprezentaciji BIH pore Nurkica, odjednom postao Srbin.
I jos vise imam protiv licemerstva Djordjevica koji se navodno zalaze da stranci ne igraju kod nas, a igra mu ovaj.
rodjen u Doboju, nikada nikakve veze sa Srbijom nije imao, dok nije propao kao kosarkas BIH reprezentacije nije se ni setio da je Srbin.
Ko tu ustvari onda broji krvna zrnca?
Ja ili ti?
On je vise stranac nego sto je to McKaleb, recimo.......

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem!
Ja sam jasno rekao da ja NEMAM nista protiv da stranci igraju za reprezentaciju Srbije.
Ja imam protiv da ovakve kao Kuzmic dizemo u nebesa kao neke patriote, a on je ustvari jedan sitni sicardzija koji kad je video da nema mesta u reprezentaciji BIH pore Nurkica, odjednom postao Srbin.
I jos vise imam protiv licemerstva Djordjevica koji se navodno zalaze da stranci ne igraju kod nas, a igra mu ovaj.
rodjen u Doboju, nikada nikakve veze sa Srbijom nije imao, dok nije propao kao kosarkas BIH reprezentacije nije se ni setio da je Srbin.
Ko tu ustvari onda broji krvna zrnca?
Ja ili ti?
On je vise stranac nego sto je to McKaleb, recimo.......

Ja na Rebupliku Srpsku gledam kao na zapadnu Srbiju isto, to sto mi trenutno nismo u istoj drzavi iz ko zna cijih sve interesa nema nikakve veze. Kuzmic je srbin i mi kao matica svakome ko se oseca kao srbin moramo omoguciti da igra za nas bilo da je on iz Crne Gore, Republike Srpske ili neke druge drzave.

Ja na Rebupliku Srpsku gledam kao na zapadnu Srbiju isto, to sto mi trenutno nismo u istoj drzavi iz ko zna cijih sve interesa nema nikakve veze. Kuzmic je srbin i mi kao matica svakome ko se oseca kao srbin moramo omoguciti da igra za nas bilo da je on iz Crne Gore, Republike Srpske ili neke druge drzave.

Ma ja se s tobom potpuno slazem su svemu sto si napisao.
Ja sam za tu Krajinu i Srpsku proveo skoro godinu dana u uniformi, ne zaleci nijednog sekunda, i opet bi.....
Moj problem (mozda je to samo moj problem jer su me u zivotu ucili pogresnim moralnim nacelima), je u tome sto tip nikada nikakve veze sa Srbijom nije imao, sto je vise od jednom pokusao da se nametne kao centar reprezentacije BIH, sto je javno rekao da mu je navodno Srbija svetinja, ali ima i rezervnu varijantu.
Meni to smeta jer govori mnogo ruznih stvari o njemu kao coveku
Sutra ce ako vidi svoj interes da pljuje po nama , sve u sesnaest.........

Ne smeta mi ona mala Pejdz iz zenske reprezetnacije...........Cura nikada nije imala veze sa Srbijom, ali cura daje zadnji atom snage za tu ekipu, zivi s njom , peva himnu, uziva igrajuci za reprezentaciju Srbije, i nikada ruznu rec nije rekla , niti spomenula da ima neku rezervnu varijantu.
Ona je za mene veci Srbin od Kuzmica, ma sta vi pricali.

Bjelica rastura Slovence, a osecaj je kao da je igrao 3min... Teodosic malo igra, Raduljica previse faulova i zato se nije naigrao.

Bogdanovic i Erceg moraju doci do suta do prvenstva.

Mislim da ce zadnja utakmica u Banjaluci, ako se ne varam, biti vise onako revijalno-oprostajnog karaktera.

Posle neke gluposti ga je Djordjevic gledao u stilu "aj bezi" :hahaha:

Znam da ne izgleda tako jer izgleda kao da Stimara pojma nema i da je ogranicen kao drvo, ali je fakat da je mnogo predvidljiviji i znas mu limite, znas da je jak kao bizon i da ce se boriti. Milutinov, ne. Ali moze da proradi zajedno s Teodosicem i brzom igrom. On se otvara dobro, razume igru, samo je tek ispileo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back