Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
sta je sa Kuzmicem? jel igra gde? jel on definitivno nas?
Igra uglavnom u razvojnoj ligi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je sa Kuzmicem? jel igra gde? jel on definitivno nas?
Stoji ovo sto kazes, samo pitanje koliko Macvan moze da odgovori na turnirski tip takmicenja, gde se igra svaki dan utakmica, a njegova fizicka sprema je blago receno upitna.
Stoji ovo sto kazes, samo pitanje koliko Macvan moze da odgovori na turnirski tip takmicenja, gde se igra svaki dan utakmica, a njegova fizicka sprema je blago receno upitna.
da, ali Macvan sigurno ne bi imao minutazu u reprezentaciji kao sto ima u Partizanu
15 minuta u vrh glave
da me sad neko pita, bez mnogo razmisljanja
5 - Raduljica, Marjanovic
4 - Erceg, Mitrovic, Macvan(5)
3 - Bjelica, Kalinic (Lucic)
2 - Bogdanovic, Milosavljevic
1 - Teodosic, Markovic, Nedovic(2)
Ercega i dalje malo drzim na zub sto i posle svega igra za ona gov.na od navijaca i gov.no od trenera... a i sebi bi ucinio uslugu da ode, jer bi ubrzo nasao bolji klub i platu
najveca dilema bi bila Kalinic/Lucic, jer Kalinic decko jeste veliki borac koji ume da eksplodira i zadnja dva prvenstva je odigrao iznad bilo cijih ocekivanja, ali nikako ne mogu da prezalim sto Lucic zbog raznih povreda nije ostavio trag u reprezentaciji... osim onih sramnih kvalifikacija za EP, ne secam se ni da je igrao vise
Milosavljevica bih obavezno zvao kao drugu dvojku... covek igra kao da nije ni pauzirao
Savanović tu fali.
ma niko ne valja, samo je bezbradi Jokic idealna Krsticeva zamena
stvarno si neumoran
Sumnjam da ce ga Sale zvati. Mislim da je neki licni sukob u pitanju.
da me sad neko pita, bez mnogo razmisljanja
5 - Raduljica, Marjanovic
4 - Erceg, Mitrovic, Macvan(5)
3 - Bjelica, Kalinic (Lucic)
2 - Bogdanovic, Milosavljevic
1 - Teodosic, Markovic, Nedovic(2)
Ercega i dalje malo drzim na zub sto i posle svega igra za ona gov.na od navijaca i gov.no od trenera... a i sebi bi ucinio uslugu da ode, jer bi ubrzo nasao bolji klub i platu
najveca dilema bi bila Kalinic/Lucic, jer Kalinic decko jeste veliki borac koji ume da eksplodira i zadnja dva prvenstva je odigrao iznad bilo cijih ocekivanja, ali nikako ne mogu da prezalim sto Lucic zbog raznih povreda nije ostavio trag u reprezentaciji... osim onih sramnih kvalifikacija za EP, ne secam se ni da je igrao vise
Milosavljevica bih obavezno zvao kao drugu dvojku... covek igra kao da nije ni pauzirao
...da bi Macvan igrao najvise 15 minuta oi mecu...
Kojim čudom Mačvan može da igra 15 minuta po meču ako na četvorci budu igrali Bjelica, Erceg, Jokić. Čovek je igrač za nižerazredne lige.
gde sam rekao da Kuzmic valja? samo sam pitao sta se s njim desava... i nije tacno da su ga Bosanci sutnuli vec naprotiv, oni su njega trazili, ali ih je on stalno ispaljivao... vidim i nas ispaljuje, pa ne treba ni obracati paznju na njega... da je bar igrac pa da imamo oko cega da se cimamo
Bogdan i Nedovic su vec igrali zajedno pre dve godinE i ako se ne varam oboje su imali sasvim solidnu statistiku, s tim sto je Bogdan tada jos uvek bio nedokazan igrac, a Nedovic prvi plej zbog nedostatka Teodosica... Bogdan je sada mnogo bolji, a ako sve bude kako treba Teo ce biti prvi plej, pa ne vidim kako Nedovic moze ugroziti Bogdanovica
ne znam da li je tebi navika da pripisujes ljudima reci koje nisu izgovorili, ali evo meni radis to vec drugi put u jednom postu... ja nigde nisam napisao da su Macvan i Milosavljevic nasa top 3 igraca, vec da bi Milosavljevic bio odlicna izmena za Bogdana na dvojci i da bi Macvan igrao najvise 15 minuta oi mecu
kako si ti zakljucio to sto si zakljucio, ja zaista ne znam
Hehe, od slatkih muka u kojim Đorđević ne zna kog od sjajnih igrača da izabere za manje od 6 sati smo spali na to da imamo 3-4 igrača, a da su ostalo tutumraci.![]()
Ne bih se slozio sa tim.
Ni sa slatkim mukama, ni sa tim "tutumraci"
Mi smo tu gde smo, vicesampioni sveta.
Sam Djordjevic je govorio kako nam je poraz u finalu prava slika i merilo onoga cemu tezimo.
Cemu bi mi mogli drugo da tezimo osim da vratimo titulu prvaka sveta, tamo gde realno i pripada,obzirom na velicinu populacije i sirinu kosarkaske baze?
Da nece prema tome da nas vodi Macvan ili Kuzmic i Milosavljevic(da me ne shvatite pogresno ja nemam bas nista protiv bilo koga od njih)?
Poveo nas je Djordjevic, za njim je prvi krenuo preporodjeni Teodosic, prate ih Bjelica, Bogdanovic, Kalinic, Raduljica,Erceg,.............Treba nam prikljucak onih koji mogu mnogo da daju.
Ja se bojim da je za Nedovica kasno, mozda gresim.............Za Jokica,Mitrovica,Penoa,Milutinova,Jelovca ne bi trebalo da bude.........
Da se složimo da je na prošlom SP igralo, ali stvarno igralo, 8 igrača. Teo, Marković, Bogdan, Bjelica, Raduljica, Kalinić, Krstić i Jović. Kad je počela borba za medalju Birčević, Katić, Štimac i Simonović su jako dobro mahali peškirima.
Krstić napušta reprezentaciju, Jović je upitan i u Zvezdi.
Znači imamo 6 igrača.
Đorđević ima dva cilja, da pronađe još 6 igrača i odvede nas na OI. Dobro bi bilo da među tim igračima bude momaka na koje reprezentacija može da računa neki duži niz godina, ali i onih koji bi svojim iskustvom odmah unapredili igru ekipe da bi se došlo do OI.
Po meni, potrebna su nam 3 iskusna i 3 mlada. Erceg, Lučić i Milosavljević (Nedović) i Jokić, Mitrović i možda Peno kad je već među 10 igrača u Evropi za svoje godište.
Da se složimo da je na prošlom SP igralo, ali stvarno igralo, 8 igrača. Teo, Marković, Bogdan, Bjelica, Raduljica, Kalinić, Krstić i Jović. Kad je počela borba za medalju Birčević, Katić, Štimac i Simonović su jako dobro mahali peškirima.
Krstić napušta reprezentaciju, Jović je upitan i u Zvezdi.
Znači imamo 6 igrača.
Đorđević ima dva cilja, da pronađe još 6 igrača i odvede nas na OI. Dobro bi bilo da među tim igračima bude momaka na koje reprezentacija može da računa neki duži niz godina, ali i onih koji bi svojim iskustvom odmah unapredili igru ekipe da bi se došlo do OI.
Po meni, potrebna su nam 3 iskusna i 3 mlada. Erceg, Lučić i Milosavljević (Nedović) i Jokić, Mitrović i možda Peno kad je već među 10 igrača u Evropi za svoje godište.