Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Spanci cigani gori od cigana. Nema gorih....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozemo se vaditi na sudije jer su Spanci bolji iako je onaj Amerikanac zalutao na takmicenju sa ovim pravilima. Pogubio se covek. Cini mi se da kad god se priblizimo Spancima oni samo malo dodaju gas i odlepe se na pristojnu razliku. Pod time mislim na 20+. Inace Spanci kao Spanci ne mogu bez provokacija i prljavih poteza. Izgleda da im se nagomilala nervoza od decenijskog odvaljivanja. Mozemo mi i bolje od ovoga ali mislim da je pitanje motivacije jako bitno. Dobro igramo pod pritiskom i kada igrace provociraju, onda valjda radi inat i tad smo kadri da pobedimo svakoga.
било је 10 и ка сам се вратио са пишања 20. Како?

Izgleda da im se nagomilala nervoza od decenijskog odvaljivanja.
било је 10 и ка сам се вратио са пишања 20. Како?
Dugo pišaš. Da nemaš šećer, bog te hebo?
Heh, pa oni nas deru zadnjih 12 godina, bar je ova njihova generacija nama nabila kompleks.
Naravno, ne zelim da ih pravdam, sto neko kaze, najjaci tim imaju u zadnjih deset godina, a ciganisu se.
Videcemo sta ce biti, malo smo se probudili u drugom poluvremenu, ali sada vise nema popravnog, morace jos neko da pocne da igra pored Bjelice, Tea i Raduljice i Bogdan da pojaca kosgeterski ucinak malo.
Не него бешику као бојлер.
Zbog toga sto smo mi imali smenu generacije a njima to sledi odmah posle ovog prvenstva pa cemo ih videti bez Gasola, Navara i mozda Rudija.

Добро је. На Грке идемо. Ми само треба озбиљно да уђемо у меч, да не дозволимо да спавамо прво полувреме као против Бразила и данас.
Кад је тај меч?
Opet ce biti jaki, mada ne toliko kao do sada.
Zaboravljas da ce i kod nas smena generacija, Katic nam vise nece igrati (nadam se bar)...![]()

Ovo je sala nadam se. Deluje mi kao da si ozbiljan.
Nama samo fali Pekovic i mislim da bi bili 30% jaci.
Ако Тео и Богдан буду на висини задатка, као и Крле да се врати, очекујем полуфинале са Шпанцима. Не могу а да не верујем да је Сале свој победнички менталитет пренео за овакве утакмице као са Грцима.

Sa Pekovicem bi bili 50% jaci, ali zadovoljicu se i time da Krstic konacno pocne da igra makar upola dobro kako je igrao ranije turnire, jer ovo kako je do sada igrao bolje da umesto njega ulazi Stimac.
Какав Крстић? Повређен, без озбиљног тренажног процеса, а уз све то и године стигле. Тренутно је он на нивоу Штимца.