KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Jeco,skoro sam procitale sve tvoje savete za kovrdzavu kosu,odlicni su,bas ce mi pomoci.Mislim da nisam nasla sta preporucujes za sjaj mog tipa kose?POZZ

Prvo oprosti sto nisdam napisala juceono , ali nisajm bila raspolozena , pa sam se malo odmarala, drago mi je da ce ti neki od savjeta pomoci , a sto se tice sjaja kose koristi maslinovo ulje bar dva puta sedmicno, stavljaj na kosu limunov sok jer je jako dobar za sjaj kose i bar jednom sedmicno kosu isperi sa cajem od kamilice

Jeco, ja sam se vratila sa puta juce ali Revlon ne nadjoh....Reci mi molim te gde ga ti nabavljas, i da li je moguce da nas nekako povezes sa dobavljacima pa da od njih direct porucimo ?
Hvalaaaaaa....

Ne znam da mozete reko mog dobavljaca jer je on distributer samo za bih , ali mogu ga pitati da mi da broj od nekog ko radi sa srbijom pa da ti u petak posaljem broj na pp

Je l' mozes da me posavetujes koju farbu da uzmem da bih izvukla prirodnu plavu boju( da nije ni zuta, ni da vuce na narandzasto) , ali bez blansa, jer mi je kosa jako slaba?
Trenutno sam zlatno - plava, zadnji put sam se farbala sa Igorom 10-1, ali mi nije izvukla boju, ostala sam ista kao i pre farbanja-zlatno plava.
Cula sam za Pallete 214 i Pallete A 10, kao i da je Keuna 1517 dobra.?

Unapred zahvalna, wannabe blonde girl...:-)

Je l' mozes da me posavetujes koju farbu da uzmem da bih izvukla prirodnu plavu boju( da nije ni zuta, ni da vuce na narandzasto) , ali bez blansa, jer mi je kosa jako slaba?
Trenutno sam zlatno - plava, zadnji put sam se farbala sa Igorom 10-1, ali mi nije izvukla boju, ostala sam ista kao i pre farbanja-zlatno plava.
Cula sam za Pallete 214 i Pallete A 10, kao i da je Keuna 1517 dobra.?

Unapred zahvalna, wannabe blonde girl...:-)

Zlatno plavu ces tesko rjesiti bez blansa, sto se tice navedenih farbi sve su dobre, ali ako se samo hidrogfenom prefarbas porast ce ti primiti zeljenu boju a ostatak kose ce ostati zlatno plave nijanse

I meni bi trebao savet.
Ovako... Imam veoma tamnu kosu prirodno (nije crna, ali je bas tamna). Izvlacila sam pramenove (blans) i dosla do neke zlatne nijanse (Keune farbe su u pitanju). E onda mi je jedan dan sinulo da o5 hocu da budem crnka i ofarbala sam se. Koristila sam neku Loreal Recital Preference 4.15 farbu (valjda se tako pise). Farba je odmah pocela da se ispira, i sada sam dobila neku sugavu boju.
E sad, izvukla bih neke pramenove npr. tamno zlatne i bakarne (ono, jedni da budu dominantni, drugi samo ponegde).

Pa bih neku preporuku po pitanju farbe.
I, jel bih prvo trebala da celu kosu ofarbam u jednu boju pa da izvlacim pramenove?Hvala!

P.S. Ubih se trazeci po netu sliku (kako bih volela da to ispadne), ali nema pa nema.

Jeco pomagaj!!!

Upravo sam se ofarbala Palette Radiance GK5 dazzling brown, veruj mi, sve je samo ne Dazzling! Posto sam svesna da ovo cudo moze da ubije samo tamnija boja, ja bih nesto ovako http://www.jessandashlee.com/wp-content/uploads/2007/04/jessica-simpson-boob-pop.jpg, ako je ikako moguce.. Sta da kupim, mesam, bajam i ostalo:-)
HVALA unapred, bicu on-line iliti u niskom startu!

Kupi neku od nijansi boja cokolade, tamnija po mogucnosti i pomjesaj sa malo kesten smedje i rezultatbi trebao biti taj koji zelis

I meni bi trebao savet.
Ovako... Imam veoma tamnu kosu prirodno (nije crna, ali je bas tamna). Izvlacila sam pramenove (blans) i dosla do neke zlatne nijanse (Keune farbe su u pitanju). E onda mi je jedan dan sinulo da o5 hocu da budem crnka i ofarbala sam se. Koristila sam neku Loreal Recital Preference 4.15 farbu (valjda se tako pise). Farba je odmah pocela da se ispira, i sada sam dobila neku sugavu boju.
E sad, izvukla bih neke pramenove npr. tamno zlatne i bakarne (ono, jedni da budu dominantni, drugi samo ponegde).

Pa bih neku preporuku po pitanju farbe.
I, jel bih prvo trebala da celu kosu ofarbam u jednu boju pa da izvlacim pramenove?Hvala!

P.S. Ubih se trazeci po netu sliku (kako bih volela da to ispadne), ali nema pa nema.

Pa bilo bi mi puno jednostavnije da ti objasnim postupak ukoliko mi postavis neku bar pribliznu sliku onog sta zelis i tvoje boje kose

Jeco, volela bih da i meni daš savet.

Imam smeđu kosu, srednje dužine, ravnu. Želela bih promenu, ali ne što se dužine kose tiče(barem ne drastično), već boje. Možda pramenovi?

Uostalom, evo fotke, čisto da imaš predstavu o obliku lica i boji tena.

http://i223.photobucket.com/albums/dd17/Oblutak/Picture011.jpg

Duzinu nemoj nikako dirati a na ovoj slicici prilozenoj je boja sa kojom sam te ja najbolje vidjela.Ova svjetlija varijanta kestena bi ti savrseno stajala uz ten a i sasvim je in ove zime

Prilozi

• 23.jpg
    23.jpg
    88,4 KB · Pregleda: 20

Back