KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Meni je ova krema apsolutno fantasticna
a_party_lge.png

kao i ovaj sprej
hr_spray_lge.png

i ovaj conditioner
e_boost_lge.png

to jedino ako ostajem kod kuće :D
tako je drugaricina sestra stavljala neku masku od belog luka na kosu, i u sred "tretmana" je zove tip, s kojim se muvala, u pozorište :hahaha:
lele, al je palo ribanje :hahaha:

:eek: Nisam cula za tu kuru uljepsavanja... :lol: :lol: :lol: ....ali vjerujem sigurno da bijeli lukac tjera sve, od vampira do peruti, bice, cak i potencijalne udvarace stavlja na provjeru... :lol:

Inace ovaj "bed head" svi hvale...uglavnom po forumima, a slabo ga vidim u radnjama... :think:

mozda bi mi to pomoglo za moju metlu od kose jer moram da je susim fenom tri puta nedeljno posle bazena.
ta kolekcija je dosta skupa,moj frizer je prodaje.jednom sam kupila sampon glupava plavusa,bio mi je nenormalno mastan,nista mi se nije svideo

pa, udala se posle za njega :lol:

...vi`s, ima i magijsko djelovanje...:lol: ...svi za bijeli luk, bijeli luk za sve... :lol:

Ja koliko znam Bed head prozivode mozes po frizerskim salonima da nadjes.

Hvala. :) Da, vjerovatno u boljim salonima...ja kako samokratim vrhove, udjem u neke 2 sa 2, i jedna teta i makaze... :)

meni treba nešto za volumen i sjaj u jednom... imam tanku, ravnu, dugu, bebeće mekanu kosu :neutral:

Za volumen-maska-sirce i med. A za trenutni push up efekat pjena za kosu i ostale zavrzlame koje ustvari stvaraju stvaraju neki film oko dlake, pa je cine debljom...

Alex, sad sam našla na nekom forumu o tome... kažu da je poprlično skupo, ali da dosta dugo traje
koliko si ih ti plaćala?

Jesu skupi u odnosu na NIveu,Loreal itd.....
ali traju jako dugo.
Meni Afterparty traje vec godinu ipo,imam ga od oktobra 2009. stavljam ga posle skoro svakog pranja kose,znaci bar 1 ako ne i 2 puta nedeljno.
Njega sam platila tada 1600din.
Samponi su oko 800 ako ne gresim,i trajali su mi 4-5 meseci a perem kosu svaki 3.-4. dan.
Sve u svemu,kada uporedis cenu i trajanje,isplati se.
To je moje vidjenje,ja sam jako zadovoljna i nije mi zao da ih platim toliko.

kako da prosvetlim kosu za nekoliko nijansi? prirodno mi je svetlo smedja i frizerka mi je rekla da nemam crvenog pigmenta pa mogu troprocentnim hidrogenom. ja sam izvlacila dva, tri pramena i super je boja, ali to ipak podrasta pa mi ispada kao da se farbam, a to me smara :D ima li neki nacin da odrzavam to prosvetljeno (recimo svakih nedelju dana) da ispiram... necime :) i da mi se ne vidi podrastak, a da mi ne ostecuje kosu kao farba...?

kako da prosvetlim kosu za nekoliko nijansi? prirodno mi je svetlo smedja i frizerka mi je rekla da nemam crvenog pigmenta pa mogu troprocentnim hidrogenom. ja sam izvlacila dva, tri pramena i super je boja, ali to ipak podrasta pa mi ispada kao da se farbam, a to me smara :D ima li neki nacin da odrzavam to prosvetljeno (recimo svakih nedelju dana) da ispiram... necime :) i da mi se ne vidi podrastak, a da mi ne ostecuje kosu kao farba...?

kolor šampon?

Back