Maraja666
Zainteresovan član
- Poruka
- 334
imam svoj salon i nalazi se u jednom gradu pored banja luke![]()
Xexe, ajde dodji u bg da nas sisas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam svoj salon i nalazi se u jednom gradu pored banja luke![]()
Sto se tice preliva za kosu da bi imala ljepsi sjaj pokusaj s ljesnjik varijantom, stim da moras paziti da potrefis pravu nijansu, a sto se tice pakovanja , postoe, naravno da postoje, ali zasto se ne bi odlucila za neku domacu varijantu, tipa napravi sam, jer takva su pakovanja jednako djelotvorna kao i onakupovna, lako se prave i veoma su zdrava, ukoliko si zainteresovana javi pa cu ti dati recept![]()
Nensy,imam tamno braon kosu,sta mislis jel mi vise odgovara preliv(kolor sanpon)od lesnika ili braon?Da li postoje neka pakovanja za kovrdzavu kosu ili se ista koriste kao i za ravnu?pozz
Joj,Jeco,hvala ti,srce si.A kako to mislis za nijansu?Stavljala sam jednom lesnik,onako ne primecuje se mnogo(pa sam razmisljala da probam braon,e sad definitivno necu).Zainteresovana sam za recept naravno...;-)
Molim Vas za savjet, imam farbu tamno plavu kosu koja baca malo na narandzasto, htjela bih izvuci svijetlije pramnove na povrsini, da li to mogu uraditi kuci da uzmem psvijtlo pepečljasto plavu i kasikicu blansa i 6% hidrogen, da drzim jedno 15 min, da li ce uspjeti s obzirom da mi je kosa tanka, masti se i bez volumena., a htjela bih 2 nijans e svjetlije pramnove da n unistim kosu.
Pa imas vise nijansi...odnosno mozes sama dasebi posvjetlis ili potamnis..a sto se tice recepta kazi za sta te konkretno zanima maska za kji tip kose i sl....i receptic ce biti napisan.![]()
Kako da prosvetlim,ali ne previse?Tip kose,pa otkud znam,suvlja je onako,verovatno zato sto je kovrdzava(zato koristim stalno kremu sansilk pa bude ok)...Veruj mi da ne znam sta se podrazumeva pod tipom kose...:razz: pozz
Izvini sto kasnim sa odgovorom...pa pokusaj sa svjetlijom farbom , ali ne mnogo ecimo za dvije nijanse od sada vec postojece, pa na taj nacin postepeno prelazi u svjetliju boju ...sam proces jeste malo dosadan , jer traje nekoliko mjeseci ,ali je mnogo zdraviji , jer se kosa pri takvim promjenama ne ostecuje.![]()
Kosa mi je u zadnje vrijeme nesto oslabila.Ne mogu reci da opada vise nego obicno,ali je nekako "mrt va",bez zivota sva je nekako kao prasa.Vec godinama koristim lorealov sampon za volumen,farbam jednom mjesecno ono sto je izraslo(tamno braon-imam puno sijedih,45 god.).Znaci nisam promijenila preparate,hormoni su kao i ranije.Ne znam kako kosi da dam "zivot"? Da li postoje preparati,ili neke vodice za masiranje,mozda drugi sampon?
Vidim da se ovdje puno pise o farbama,pramenovima,ali ne mogu sve da citam da bi nasla slicno mome problemu.Hvala.
Izvinjavam se na off topicu, ali ne mogu a da mi na pamet ne padne Rade Serbedzija...
"....otkazi veceru...prevari muza odlazeci da se pocesljas u nekom boljem hotelu...."
Mislim da je kosa sjajan pokazatelj naseg unutarnjeg stanja....Tacno osetim po sebi, kada vidim da je izgubila sjaj...da je mrtva....znam da nesto samnom nije kako treba, da sam nezadovoljna...i da je vreme da to promenim.
Prema tome..ne daj se Ines!
Koliko sam bila odusevljena Lorealom toliko mi je sad ODVRATNA! Posle 2 nedelje mi se najstrasnije isprala, pa sad imam 4 nijanse! Moj izrastak, pa nesto bakarno od Loreala, onda zuckast deo i na kraju beloSta sad? Ako se prefarbam u nesto tamnije isprace se pa cu opet bit sarena.