Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
pa tesko da je na karibima niska vlaznost vazduha al aj nek ti bude 
sta si odlucio da radis za vojislav-friz?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tesko da je na karibima niska vlaznost vazduha al aj nek ti bude
Jedno pitanje za Jecu:
Da li je tacno da klizno sisanje ostecuje kosu vise nego stepenasto sisanje? Ja sam jednom bila osisana kliznom tehnikom sisanja,barem mi je tako rekla frizerka koja me sisala, i bilo je extra. Sada me u tom istom salonu sisala druga frizerka, koja inace nezna tako da sisa, i rekla mi da to sisanje ne valja> Pa me zanima da li je to tacno? Hvala unapred!
evo jedog zdravorazumskog, iako laičkog, predloga:
uzmeš i obojiš gornji deo a onda desetak minuta pre pranje malo razblažiš ono što ti je na glavi vodom i nemarno češljem povučeš na dole, ne svud jednako. ili čak i ne razblažiš.
als am objasnila.
Jeco,cula sam da je pivo razblazeno sa malo vode dobro sa sjaj kose,i probala sam ,kosa mi deluje sjajnije.Mene interesuje sta ti mislis dali pivo moze da steti kosi ,uopste kako deluje na kosu?![]()
Evo mene opet. Nisam se farbala mesec ipo (prethodno sam koristila sensual light brown- Palette) i opet mi je izdrastak hladnijeg tona nego ofarbano, ja bi da napokon ubodem taj hladno smedji ton, da li da uzmem tamniju nijansu?
Znam da nije najreprezentativnija slika....ali da li bi ja ovako nesto mogla da uradim sama?
Znas da imam plavu, farbanu kosu...i uvek pustam da mi dobrooo izraste ..ne bi li dobila ovo...ali ne zelim nagli prelaz i liniju...a skroz plavo mi nikada nije dobro stajalo jer me proguta.
E sad...posto mi je sad skroz cik cak boja...kako sam je vrlo nemarno farbala, da li bih mogla uzeti neku tamno smedju npr. i probati sa farbom od temena...ali sta dalje? Ili su to pramenovi koje mora frizer?
Hvala Jeco
Stavila sam jednu sliku ..gde se jasno vidi kako mi je sareno sada...( u profilu) pozzz
evo jedog zdravorazumskog, iako laičkog, predloga:
uzmeš i obojiš gornji deo a onda desetak minuta pre pranje malo razblažiš ono što ti je na glavi vodom i nemarno češljem povučeš na dole, ne svud jednako. ili čak i ne razblažiš.
als am objasnila.
Cao,Jeco,imam i ja pitanje za tebe.Kosa mi je kovrdzava (pogledaj u profilu) ali uglavnom se ne ukovrdza bas skroz ravnomerno tj. pri krajevima je bas bas ukovrdzana a gore nekako nije.Sta da uradim da mi bude svuda isto i koji sampon i regenerator preporucujes za kovrdzavu kosu?