dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
poslusacu dajv ona koristi sebamed![]()
pre nego sto pocnes da koristis onaj za svaki dan, uzmi seba med protiv peruti..pa kad sredis predji na neki drugi..ili ostani na tom..svi samponi su im sa dobrom ph
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslusacu dajv ona koristi sebamed![]()
pre nego sto pocnes da koristis onaj za svaki dan, uzmi seba med protiv peruti..pa kad sredis predji na neki drugi..ili ostani na tom..svi samponi su im sa dobrom ph
tenkishka ti si vako dosta sofisticirana, poslusacu te
jedino to za debljanje necu
kisitj, hagitj :***
...jesi koristila taj seba med, znas li imaju li i protiv opadanja kose???? ako znas koje su im cene ne bi bilo lose da napises??
...danas sam gledala neke sampone u tu svrhu, samo sto se ne onesvestih koje su cene, nisu normalni..
...divota
...hvala....
vikendom u apoteci u tempu imas sa 10% popusta..
..apoteka u Tempu ne priznaje popste, meni tako rekose i zadnji put naplatise punu cenu,
ima nekih apoteka na Vidik., koje daju taj pospust....potrazicu, inace cu ostati bez kose
opada u pramenovima....![]()
apoteka u tempu priznaje popuste subotom i nedeljom na sve!
ja tada kupujem vitamine za dzukce, opi lakove i konzervans za sociva..i seba med sampone..i na sve ima popust..milion % provereno!
Napravi pakovanje za kosu, domaće...1 žumance, pola flašice uljanih AD kapi za bebe, malo maslinovog ulja (može i čičkovo ako ti je masna kosa), malo konjaka ili nekog drugog obojenog pića (kao jedna kašikica) i pola kvasca, izmešaš, načvakaš na kosu, umotaš jednom kesom i posle par sati opereš. Malo se teže pere, ali ojača kosu...jesi koristila taj seba med, znas li imaju li i protiv opadanja kose???? ako znas koje su im cene ne bi bilo lose da napises??
...danas sam gledala neke sampone u tu svrhu, samo sto se ne onesvestih koje su cene, nisu normalni..
Napravi pakovanje za kosu, domaće...1 žumance, pola flašice uljanih AD kapi za bebe, malo maslinovog ulja (može i čičkovo ako ti je masna kosa), malo konjaka ili nekog drugog obojenog pića (kao jedna kašikica) i pola kvasca, izmešaš, načvakaš na kosu, umotaš jednom kesom i posle par sati opereš. Malo se teže pere, ali ojača kosu
ooooo od ovog maslinovog ulja i zumanceta se mnogo tesko pere..
izvetri miristek kad se osisa deo koji je bio pakovan
ja probao to skoro kad sam se naduvao, lako se ispralo)))
to ti mislis
kad se naduvas, sve ti je lepse!
pre par godina mi je jedna poznanica bila bas u bedaku sto je ostavio decko..
par dana nije izlazila iz stana i nije se skidala sa dzointa..
pozovem je jedne subote cim je svanulo ikazem joj dosta samosazaljenja! ko ga sisa! spremi se kupim te za pola sata i vodim na vazduh!
i odem po nju, sacekam je u kolima..
napolju je bila zima i neki malo veci minus, a sunce..
vazduh cist!
majko moja kad je ona usla u auto..
molila sam boga da me murija ne zaustavi, jer bi mi trkeljisala auto koliko je ona isparavala na maru..
kosa, trepavice..sve!
rekoh joj - sestro slatka dotakla si dno, ajd sad ponovo gore!
skidala sa dzojinta))
pa ko da je to neka droga![]()
brate saki, nije ga gasila nedelju dana..
znas li ti kakav je oblak isparavao iz nje i iz njene kose![]()
pa ne gasim ga ja vec 15 godina shta mi fali))))
vjerovatno je skoro pushila pa usla u auto, ili je zadimila stan a to je zaista odvratno
Zato se stavlja konjak, on olakša pranje i neutrališe miris.ooooo od ovog maslinovog ulja i zumanceta se mnogo tesko pere..
izvetri miristek kad se osisa deo koji je bio pakovan
А какво ти је гвожђе?...kupih danas Allin sampon protiv opadanja kose i peruti (ovo drugo nemam srecom)...po preporuci jedne prijateljice...
...e sad me zanima ima li ko iskustva sa njim, u apoteci ga nahvalise samo tako...