ne_ve_na
Poznat
- Poruka
 - 9.601

nisam ni ja, ali vidi šta će na duže staze bolje da izgleda
da li postepeno izvlačenje boje, ili ekspresno, uz izgorenu kosu![]()
pa to cu samo sad, ionako je kratka

kako bude rasla, mazicu je i pazicu je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni ja, ali vidi šta će na duže staze bolje da izgleda
da li postepeno izvlačenje boje, ili ekspresno, uz izgorenu kosu![]()

bolje 2-3 nedelje narandzasta, nego odjednom sprzenaznaci smem sad ovu sto sam okacila gore?
a blans sam pre neki dan

znaci smem sad ovu sto sam okacila gore?
a blans sam pre neki dan
too late![]()

kad budeš mutila boju, stavi i malo regeneratora za kosu

blansh ce da ti sprzi kosu skrozbolje 2-3 nedelje narandzasta, nego odjednom sprzena

vau, saki
ja sad licim na pile

vau, ne vau, em sam prirodno plavkasta, em mi brzo hvata![]()

Pitanje: kako/cime da se ostro suprotstavim ogromnoj kolicini hlora u bazenu i ocuvam kosu?

Imaš Lorealov CAsting veoma slične nijanse

Zavisi i od osobe i od frizure. Crveno ne moze svako da nosi.
Npr. meni svaka osoba farbana u crveno deluje starije, osim ako ima bas lep ten i izduzeno lice.
I ne mogu da shvatim zasto se vecina starijih zena farba u crvene nijanse, kada im to istice svaku nepravilnost na licu.
Ali to sam samo ja

Zavisi i od osobe i od frizure. Crveno ne moze svako da nosi.
Npr. meni svaka osoba farbana u crveno deluje starije, osim ako ima bas lep ten i izduzeno lice.
I ne mogu da shvatim zasto se vecina starijih zena farba u crvene nijanse, kada im to istice svaku nepravilnost na licu.
Ali to sam samo ja

Ja sam ovo izvukla iz drugog puta i to Garnier farba... bez blansha
![]()

pa ka'si prirodan talenat![]()
  mislila sam da su vicevi o plavusama outDobro, Cru, ti si mene upoznala dok sam još bila crvena, aj' sad reci lepo, pred svedocima![]()
A sad bez šale, ja mnogo volim crveno, 10 godina sam bila crvena, prosto, super se osećam u crvenom, to mi je "prirodnija" boja nego mojaPrirodna mi je neka čokolada, recimo, za nijansu tamnija od ove, u koju se farbam poslednjih godinu i po, dve, valjda.
![]()
U međuvremenu sam se i ošišala na kratko, zato bih radije u te neke svetlije crvene, ali da ne vuku na narandžasto, nešto ovako.
Ne bi mi baš igrali pramenovi, zbog tamnog izrastka, a i ja sam poluseda, pa ionako imam šareniš, u koju god boju da se farbam, što mi je za sada još super, lepo izgleda.

Ja sam bila godinu i po crvena ali imam toliko mladoliko lice da mi ni to nije pomoglo
![]()
ovde imam nepunih dvadeset

mislila sam da su vicevi o plavusama out
 nije vic, prirodno si talentovana da budeš lepa 
Uf, nenene, par puta mi je palo na pamet ali kad se setim koja je muka posle...mnogo ti dobro stoji! vrci se u crveno![]()
 onda sam je šišala, pa šišala, i na svoju boju i svoju dužinu se vratila posle dve godine....

eej matareenije vic, prirodno si talentovana da budeš lepa
![]()
 primamo samo kritike, remember... ipak 
))