KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Ja sam ovo izvukla iz drugog puta i to Garnier farba... bez blansha
kosa.jpg

Zavisi i od osobe i od frizure. Crveno ne moze svako da nosi.

Npr. meni svaka osoba farbana u crveno deluje starije, osim ako ima bas lep ten i izduzeno lice.
I ne mogu da shvatim zasto se vecina starijih zena farba u crvene nijanse, kada im to istice svaku nepravilnost na licu.
Ali to sam samo ja

Ja sam bila godinu i po crvena ali imam toliko mladoliko lice da mi ni to nije pomoglo :mrgreen:

313fv4n.jpg

ovde imam nepunih dvadeset

Zavisi i od osobe i od frizure. Crveno ne moze svako da nosi.

Npr. meni svaka osoba farbana u crveno deluje starije, osim ako ima bas lep ten i izduzeno lice.
I ne mogu da shvatim zasto se vecina starijih zena farba u crvene nijanse, kada im to istice svaku nepravilnost na licu.
Ali to sam samo ja

Dobro, Cru, ti si mene upoznala dok sam još bila crvena, aj' sad reci lepo, pred svedocima :lol:

A sad bez šale, ja mnogo volim crveno, 10 godina sam bila crvena, prosto, super se osećam u crvenom, to mi je "prirodnija" boja nego moja :D Prirodna mi je neka čokolada, recimo, za nijansu tamnija od ove, u koju se farbam poslednjih godinu i po, dve, valjda.
528_en_02.gif

U međuvremenu sam se i ošišala na kratko, zato bih radije u te neke svetlije crvene, ali da ne vuku na narandžasto, nešto ovako.

Ne bi mi baš igrali pramenovi, zbog tamnog izrastka, a i ja sam poluseda, pa ionako imam šareniš, u koju god boju da se farbam, što mi je za sada još super, lepo izgleda.

Dobro, Cru, ti si mene upoznala dok sam još bila crvena, aj' sad reci lepo, pred svedocima :lol:

A sad bez šale, ja mnogo volim crveno, 10 godina sam bila crvena, prosto, super se osećam u crvenom, to mi je "prirodnija" boja nego moja :D Prirodna mi je neka čokolada, recimo, za nijansu tamnija od ove, u koju se farbam poslednjih godinu i po, dve, valjda.
528_en_02.gif

U međuvremenu sam se i ošišala na kratko, zato bih radije u te neke svetlije crvene, ali da ne vuku na narandžasto, nešto ovako.

Ne bi mi baš igrali pramenovi, zbog tamnog izrastka, a i ja sam poluseda, pa ionako imam šareniš, u koju god boju da se farbam, što mi je za sada još super, lepo izgleda.

Svecano obecavam da cu govoriti istinu i samo istinu :lol:

Tebi je lepo stajala crvena, a jos ce bolje biti sa ovom frizurom koji sada imas.
Predpostavila sam da neces pramenove iz prakticnih razloga, ali i dalje tvrdim da bi pramenovi sa one slike odlicno stajali.
Ako neces, ne moras :ljutko:

:lol:

mnogo ti dobro stoji! vrci se u crveno :heart:
Uf, nenene, par puta mi je palo na pamet ali kad se setim koja je muka posle...

Dobro, tačno je da nisam imala pojma koliko je teško postati bilo šta drugo posle crvene, pa sam zamislila da ću samo da se ofarbam u smeđu... jok, prvo sam bila riđa, pa crna, onda mi se to svidelo pa sam par meseci farbala u crnu, onda je moja već donekle izrasla a crna počela da se ispira posle jedno mesec nefarbanja, pa sam je ostavila tako... i onda sam jednom, idući na fakultet, videla sebe u jednom ogledalu, to je bilo i narandžasto i ljubičasto i smeđe i crno :rida: onda sam je šišala, pa šišala, i na svoju boju i svoju dužinu se vratila posle dve godine....

ne, hvala :sad2:

uzgred, hvala na komplimentu i tebi i onima koje su mi dale u repkama :zag:

Back