KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Ma meni svejedno mora, sad sam tamna...nego da ne mozgam da li je ona razumela šta hoću ili nije...lepo joj poturim pod nos i nema nesporazuma. Ja tako svaki put.
Ja imam jak crveni pigment, taman će da mi ispadne kako bih želela, malo crvenija nego na ovoj slici :super:

Medo...a ova?

6550.jpg

meni je ova po ukusu...savršena!

137988.jpg

jao, al' ove naNDZaraste :sad2:
samo sto se vratih iz kupovine, nije me pustila drugarica da kupim :roll:
posto sam sad vec zuta, a bila sam i narandzasta i crvena i crna i sve
a plava odavno nisam, pa sam uzela neku najgoru plavu
meni bar tako deluje
evo je:
preview.jpg

gde je shatje da mi kaze da cu da se zahebem :mrgreen:
jos se nisam farbala

Obozavam crvene nijanse, al sam kukavica... ne smem da se usudim. Mozda kad skratim kosu. :rumenko: Btw danas videh curu sa pink kosom, pink kao Cruelin cupkasti avatar. Mislim se, kad moze ona pink mogu i ja crvenkasto. Jos samo da predjem sa reci na dela. :mrgreen:

crveno a kratko ume da deluje mnogo "zenasto"
bar je meni bilo uzasno, uzasna frizura, kratka kosa i crvena lepa boja koja me nije izvukla :(
izgledala sam k'o zena :roll:

crveno a kratko ume da deluje mnogo "zenasto"
bar je meni bilo uzasno, uzasna frizura, kratka kosa i crvena lepa boja koja me nije izvukla :(
izgledala sam k'o zena :roll:

Zavisi i od osobe i od frizure. Crveno ne moze svako da nosi.

Npr. meni svaka osoba farbana u crveno deluje starije, osim ako ima bas lep ten i izduzeno lice.
I ne mogu da shvatim zasto se vecina starijih zena farba u crvene nijanse, kada im to istice svaku nepravilnost na licu.
Ali to sam samo ja

Ah, pa nisam ja odsekla kosu kad sam napunila 30 :mrgreen: imam dugu kosu, pa bih pucala na neki wild amazonka look :lol: srecom, salim se.

meni se svidja duga crvena :aha:

Zavisi i od osobe i od frizure. Crveno ne moze svako da nosi.

Npr. meni svaka osoba farbana u crveno deluje starije, osim ako ima bas lep ten i izduzeno lice.
I ne mogu da shvatim zasto se vecina starijih zena farba u crvene nijanse, kada im to istice svaku nepravilnost na licu.
Ali to sam samo ja

meni kazu da mi je crveno najbolje, al' kad vidim one matorke sa istom frizurom i bojom, odmah sebi delujem tako :aha:
mada, dok god se nekom svidja, a lepo mu stoji, nek se farba u crveno i sa 60 godina, sto se mene tice :)

pa sam uzela neku najgoru plavu
meni bar tako deluje
evo je:
preview.jpg

gde je shatje da mi kaze da cu da se zahebem :mrgreen:
jos se nisam farbala

pazi, ako mene pitaš, ja sam uvek za postepeno izvlačenje boje... nijansu po nijansu
najgora opcija, po meni, je da odmah uzmeš blanš, užutiš i izgoriš kosu, a onda je prefarbaš :neutral:
možda ćeš brže dobiti boju, ali kosa je uništena
zato lagano... nijansu po nijansu

meni se svidja duga crvena :aha:

meni kazu da mi je crveno najbolje, al' kad vidim one matorke sa istom frizurom i bojom, odmah sebi delujem tako :aha:
mada, dok god se nekom svidja, a lepo mu stoji, nek se farba u crveno i sa 60 godina, sto se mene tice :)

Ma naravno, cak sta vise, osoba koja je sebi lepa, najcesce je lepa i drugima.
Ja samo volim da cepidlacim kad je teorija u pitanju:lol:

Inace najlepsa sam sebi bila sa kosom paz frizurom, ofarbana u neku fantasticnu trula visnja boju :aha:
Sada ne bih da se igram, iako zvuci primamljivo

Ma naravno, cak sta vise, osoba koja je sebi lepa, najcesce je lepa i drugima.
Ja samo volim da cepidlacim kad je teorija u pitanju:lol:

Inace najlepsa sam sebi bila sa kosom paz frizurom, ofarbana u neku fantasticnu trula visnja boju :aha:
Sada ne bih da se igram, iako zvuci primamljivo

a zasto? meni je najlepsa sa mature, pozadi paz, krajevi napred duzi i siske, znam da je isfurana, al' na meni je to tako dobro izgledalo :zaljubljena:
sad posto cu plavu, pusticu kosu, pa opet istu frizuru, ako ne valja, lako je prefarbati :)

Back