Kosa i frizure =))

aj da se menjamo, daj tu tvoju bujnu ovamo, evo ti moje 3 tanke dlake u dva reda :lol:

meni treba frizura koja može prirodno da se suši, a da ne izgleda ko metla :D
odnosno, da i neisfenirana na nešto liči :)

ne znam da li je to uopste moguce i to najcesce i ne zavisi od frizure....ja sam rascupana bez feniranja i to je to, nema pomoci, jaka i gusta gadno talasasta kosa :))))....nasla sam frizuru koja je jednostavna za odrzavanje a nije kratka kosa i odaje zenstvenost.....kad zadjem u 50-te osisacu se skroz kratko sto mi i najbolje stoji ali i onda cu morati da se feniram....:))))

ja imam dugu, stepenasto šišanu, ima je negde napred, i ona je relativno ok bez feniranja... ali bih malo da promenim :neutral:

ja sam otisla kod extra frizera i nisam zalila para, najskuplji kod nas u gradu....i rekla da me sisa na bilo kakvu frizuru samo da nije kratko ali da se sto manje s njom zezam...stedim na preparatima, sama se farbam i odlucila sam da na sisanju necu da stedim.....moja kosa je teska za manipulaciju i retko ko je zna osisati....mozda da pitas frizera za predlog?

Evo, primetila sam da nema teme o kosi, pa rekoh, da napravim...Pistie, kakve frizure volite, trazite savete jedni od drugih, radite sta hocete, samo nemojte da se svadjate xD
Evo, za pocetak, neka neko kaze meni kako da napravim afro pletenice na ovaj fazon

http://00.img.v4.skyrock.com/007/chanelcollins/pics/479017152_small.jpg

ali bez ovog cuda na celu :DD
Hvala unaprijed...:))

uh ja sam imala stvarno različite frizure i boje kose- od duge do dupeta, do one kratke na 3mm...ali nekako se smislim da mi je najbolje stajala frizura na paž rubin crvene boje :think:

thing.19197826.l.jpg
thing.19679302.l.jpg

savrsene lokne...

Ajde mi pomozite u vezi kose. Trenutno mi je duzine do ramena nesto kao stepenasto :roll: Nit je krecava, nit prava ... Kao talastasta je, ali je veoama gusta (cak i posle mnogo stanjivanja) i bujna. Izgledam kao debil sa svim onim ogromnim oko glave :eek: Otovrena sam za sve predloge :D

Ja imam mnogo gustu, kovrdžavu kosu i do skoro nisam znala šta da radim sa njom... Nekad je lepa, a nekad izgledam kao veštica sa njom.
Onda sam otišla kod frizera, ošišala se na stepenasto i u povratku kupila penu za kovrdžavu kosu i sad mi je savršena gotovo uvek. :D
Trenutno imam Garnier Fructis za kovrdžavu kosu, ali sledeći put kupujem nešto što je mnogo bolje, ali je i skuplje :roll: (zaboravila sam kako se zove)...
Inače, na prosušenu kosu nanetu tu penu (prvo, bez gužvanja) i kad kosa upije penu gužvati je dok ne dobije željeni oblik!

....ah ja sam konacno odsekla kosu...toliko mi je dosadila da je na kraju nisam ukrasavala uopste, nosila sam je ili u pundji ili pustenu, i tako mesecima...

...napravljen mi je duzi paz...ako se to zove paz uopste, skoro do ramena, ravno odsecena, razdeljak izvucen "na stranu"...veoma sam zadovoljna, vec sam kupila masu snalica i djindjuva za lickanje...probala sam kako izgleda sasvim ravno a sutra cu je zguzvati, nadam se da ce mi se i takva svideti makar upola koliko mi se sada svidja...

....ajoj fotku ne mogu da obecam zbog guzve...bice za nekih mesec dana...

...evo nesto priblizno...moja je jedno 2cm duza inace je isto sisana...i boja je identicna kako mi se cini...

http://1.***************/_i7PD4MEYhPs/TRzq2hVg4yI/AAAAAAAAAt8/38_puryxrtY/s1600/jessica.jpg

Back