Kosa i frizure =))

Trenutno imam ovakvu frizuru
victoriabeckham.jpg

i imam problem jer mi čelo nije ovoliko visoko i onda mi sva kosa sa leve strane (na desnoj mi je razdeljak) konstantno pada preko očiju, a ako je sklonim kosa mi postaje asimetrična, tj. desna strana ispada duža od leve na šta sam alergična
neki predlog, a da ne moram drastično da menjam frizuru? :)

Ja trenutno imam kracu, hmm... Leva strana mi ja kratka kratka, a na desna mi je do ramena :D malo smesno zvuci, ali navikla sam se, svi su me vec zezali da mi frizer ima jednu ruku :D
ali kul je ispalo... sad je pustam opet pa da vidimo do kad ce to trajati, jer pocinjem da ludim kako raste, ne moze se nista uraditi uvek je cupava... inace imam slabiju kosu, tanke vlasi, mekane kao bebine, i svaka dlaka svoju politiku vodi, napolju ako vetar dune sve se rasprsi ukoliko nema tonu laka za kosu ili sad dok je kratka extra ultra mega giga strong gela :D

Ja trenutno imam kracu, hmm... Leva strana mi ja kratka kratka, a na desna mi je do ramena :D malo smesno zvuci, ali navikla sam se, svi su me vec zezali da mi frizer ima jednu ruku :D
ali kul je ispalo... sad je pustam opet pa da vidimo do kad ce to trajati, jer pocinjem da ludim kako raste, ne moze se nista uraditi uvek je cupava... inace imam slabiju kosu, tanke vlasi, mekane kao bebine, i svaka dlaka svoju politiku vodi, napolju ako vetar dune sve se rasprsi ukoliko nema tonu laka za kosu ili sad dok je kratka extra ultra mega giga strong gela :D

heh, ja sam neko vreme imala takvu frizuru
jedna polovina glave osisana na keca, druga do ramena, ali sve onako u repovima
i bas je super kul izgledalo :lol:

e sad, posle toga sam se osisala na celavo i to je bilo gotivno skroy :D
sad mi raaaaste kosica i nzm sta da joj radim... ima je nekih 2 cm, ali mi glava izgleda kao maslacak.. :lol:

ja sam trenutno jako zadovoljna svojom kosom,a to je jedan od retkih trenutaka u mom zivotu,kada imam lepu boju kose,lepu duzinu a i solidno sam osisana.Sada furam tamnoplavu boju,jer bila sam svetloplava,ali dzaba moja zelja i ljubav prem aplavoj kosi kada mi ne stoji,izgledam ko avet,i onda mi je frizerka izvukla silne neke sitne pramenove i sada izgleda super.Za osmi mart sam narucila figaro za kosu,pa uz njega i penu..ima da bude ful.

ovako, ja imam kovrdzavu kosu, i uzasno mi je dosadna moja frizura, obicna stepenasta kosa.
pa ako imate neki predlog za frizuricu, ali da je lepo na kovrdzavoj kosi....

Moja kosa nije kovrdzava ali je vlas tanja pa se lako ukovrdza...nosila sam je naguzvanu i loknastu srednje duzine stepenasto osisanu...slojevite siske (razdeljak je bio povucen na desnu stranu), prvi sloj je bio do brade a poslednji je dodirivao kraj vrata - pocetak ramena...na taj nacin osisana kosa pruza bezbroj mogucnosti, bila je leprsava, uvek sam imala frizuru, ako bih vezala repic loknice su bile svuda unaokolo, snalice mogu da zadrze siske, lako se ispravlja, deluje nonsalantno, moze se staviti rajf ili marama, cak sam uspevala i da "okrenem" kosu u pundju...razmisljam da se ponovo tako osisam, dosta nalikuje frizuricama Meg Rajan...pokusacu da pronadjem neku na netu pa cu postaviti...

...to bi bile frizure sisana po ovom principu...+/- par cm manje-vise, meni su strasno slatke samo sto sam je ja naizmenicno guzvala i ravnala...kosa lepo izgleda u obe varijante...da, i imala sam vise siskica, onako postavljenih na stranu pa su neke bile malo ispod obrva i sloj po sloj do brade gde je bio prvi sloj kose...

article-0-0287A34D00000578-690_233x388.jpg

meg-ryan5.jpg

ima li ko ideju kako da ošišam talasastu kosu, tj.nekako je ravna do otprilike visine ušiju, pa se kovrdža i ispada da su samo krajevi kovrdžavi a ostalo ravno i bljak :roll:
razmišljala sam stepenasto.. a imam i malo čelo pa bi mi recimo kratke šiške očajno stajale, a verovatno ne bih mogla na kraj da izadjem sa njima :confused:
inače sad mi je kosa dužine do malo ispod pazuha, svuda iste dužine, znači bez stepena i svaka dlaka vodi svoju politiku. baš me deprimira moja kosa :roll:

E ljudi, znate sta sam uradila...Osisala se stepenasto...Da, stepenasto, ovu moju metlu ravnofrckavu sa tankim naelektrisanim vlasima....I onda naprvim undercut sa leve strane...:D I sad kad mi je undercut duzine 4 cm 'ocu da se ubijem jer mi se sve nakostresi ako vezem visoki rep a niski ne mogu da vezem jer mi se sve izlavci ovo stepenasto...Jel ima neko neku ideju sta da cinim, a da ne izgledam k'o prasko :D

E ljudi, znate sta sam uradila...Osisala se stepenasto...Da, stepenasto, ovu moju metlu ravnofrckavu sa tankim naelektrisanim vlasima....I onda naprvim undercut sa leve strane...:D I sad kad mi je undercut duzine 4 cm 'ocu da se ubijem jer mi se sve nakostresi ako vezem visoki rep a niski ne mogu da vezem jer mi se sve izlavci ovo stepenasto...Jel ima neko neku ideju sta da cinim, a da ne izgledam k'o prasko :D

Kec ti ne gine :mrgreen:

Nije mi poznato da ima "Sekina" frizyra ima naziv. (to ne znaci da sam u pravu).
Pravi se tako sto se navija na tanke viklere, koji mogu da budu savitljivi, navijaju se tanki pramenovi i susi se ispod haube. Jeste postupak isti kao i za "'ladnu trajnu" samo bez "kiseline".

Nije mi poznato da ima "Sekina" frizyra ima naziv. (to ne znaci da sam u pravu).
Pravi se tako sto se navija na tanke viklere, koji mogu da budu savitljivi, navijaju se tanki pramenovi i susi se ispod haube. Jeste postupak isti kao i za "'ladnu trajnu" samo bez "kiseline".
E a jel treba jos malo da se natapira da bi bila kao gore, ili takva bude? I kad se opere da li ostanu te tako loknice?

Nema potrebe da se tapira, sama od sebe se "nasusuri" jer su sitne lokne i ima ih puno. Inace, kada se opere kosa ne ostane nista od loknica (kao posle feniranja, peglanja, navijanja bilo kakvih loknica) (zato sto se ne stavlja "kiselina" za mini val).
Inace, kosa nabuja i loknice odskacu, simpaticno je.

Back