Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Па они још серу по улици, шта мислиш, да ће се организовати против Короне? хахахаха
Neće se ni truditi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па они још серу по улици, шта мислиш, да ће се организовати против Короне? хахахаха
Ali bre neka mi neko objasniПа они још серу по улици, шта мислиш, да ће се организовати против Короне? хахахаха
jes kazu da svi sa 064 imaju manji imunitet... a o 5g necu da pricam jer ce reci da sam zaverenik.![]()

saznas da imas koronu i trk do prvog seljaka i kazes de ti je senkrup komso, on ti pokaze i ti se onako gospodski bacis u njega i ubijes koronu tek tako.Neće se ni truditi...
Pa mutirao pacov u bika.Ali bre neka mi neko objasni
Otkud u Kini korona, ako znamo da je Bik u Veneri uzrok ili šta već, kako to kod kineza kad oni imaju svoj onaj horoskop. Pacov, svinja, majmun...
cccc... sad bi reko nekaj al mi usta zasivena sa ball and gegomJes vala, na ovaj 063 me se niko nije ni setio![]()

Jel imaju oni neko govedo beše isto u horoskopu?Pa mutirao pacov u bika.
Mislim, šta tu nije jasno?
Ali bre neka mi neko objasni
Otkud u Kini korona, ako znamo da je Bik u Veneri uzrok ili šta već, kako to kod kineza kad oni imaju svoj onaj horoskop. Pacov, svinja, majmun...
U aprilu olaksanje, maju i junu - tu i tamo, a u julu ludnica opet. Hrabro protiv moderne americke i svijeta koji prognozira obrnutu situaciju.Jel imaju oni neko govedo beše isto u horoskopu?
Uozbiljite se ljudi bre, dajte da povežemo ovo
Šta kaže šta kažeOvo je karta za ovu godinu, 2020.
Ajde radi nesto, sta zabusavas?Šta kaže šta kaže

Kako to misliš da nađem? Gde da nađem? Ja sam došla ovde da nađemAjde radi nesto, sta zabusavas?
Ja sam nasao hindu astrologiju i njenu prognozu, nadjite vi ostale da vidimo koja je tacna.![]()
Imas li neki stari sanovnik, nesto, iskopaj nesto o nekoj astrologiji nedje, vidi ima li sta u onoj kutiji od slatkisa dje stoje igle i raznobojni konci.Kako to misliš da nađem? Gde da nađem? Ja sam došla ovde da nađem