Korona virus: Zašto pandemija nije ni blizu kraja

По вама требалу су пустити корону да циркулише без проблема и ако би имали сигурно 100.000 оболелих свакодневно, 560 умрлих свакодневно итд.
не, него ко и сваку болест требало је третирати на начин на који се третира свака ебена тежа прелада
и не чекати код куће док му не дође вријеме за вентилатор
и не третирати горе скроз здраве од болесни

Мени никако не иде у главу зашто сте ви као вакцинисани (скроз заштићени и презаштићени) били уплашени од неваксера??
 
По вама требалу су пустити корону да циркулише без проблема и ако би имали сигурно 100.000 оболелих свакодневно, 560 умрлих свакодневно итд.
Te bajke o virusu - ostavi za televizije sa nac. frekvencijom.
Mrmot će zamotavati fajzerovu vakcinu, sve dok se ne pojavi onaj famozni spisak sa 18.000 imena umrlih fantoma od kovida.
Znači - o Kurčevdanu.
 
Svaka nova infekfivna bolest u početku je vrlo infektivna i vrlo smrtonosna.
Ne postoje nove bolesti.
Virusi su isti kao i pre nekoliko hiljada godina i izazivaju iste bolesti.
Sem, ukoliko neko ne počne da nas truje, pa to predstavi kao virus.
Korona je ostala među nama kao što je influenca ostala među nama, dolaziće nam svakakve zarazne bolesti kakve će tačno one biti i kada će doći unapred se ne može znati.
Pitaj Bila Geca - on zna.
 
Covid-19 mesečno izbaci do 5 soja i samim tim naučnici iz oblasti virusologije ne mogu da naprave vakcinu koja bi u potpunosti zaustavila pandemiju, umesto toga imamo vakcine koje su dovele da opasna pandemija pređe u postpandemijsku fazu i tako postane slična pandemiji influence koje imamo svake godine.

Dalji razvoj(evulicija) korone se ne može znati niti postoji parametri koji bi nam rekli da li će se pojaviti neki soj koji ima veliku stopu patogenosti ili malu, takođe se ne može isključiti da dođe soj kao što je bio B. 1.617.2(delta soj).



Zbog brze mutacije zato je influenca ostala među nama 95godina,ali je bolest nekad lakša neka teška zavisi od novih varijanti influence.
 

Back
Top