Korona virus: Zašto pandemija nije ni blizu kraja

Pa zar nije rečeno da su vakcine tu da spreče hospitalizaciju i smrt?
I tom poslu su podbacile? E jbmu miša...
po definiciji šta je lek , ako tako tretiraš vakcine, a nisu , znamo šta je to, ali vakcina nije ta koja će lečiti od korone , vakcina ima ulogu da isprovocira sasvim drugačije procese u organizmu
negde sam potencirao da što se tiče ovih vakcina krenulo se u dva pravca , od nule , a to je Pfizer i kineski Sinovac koji je išao već proverenim metodama , obadve su završile lavovski dio posla koji im je bio namenjen, a to je provokacija za zaštitu od kovida
nuspojave kod svih lekova i hemijskih supstanci koje se ubacuju u telu lečebno su uvek prisutne
sada kao pričamo o post kovid problemima , ali ti su samo problemi , da nije bilo vakcine smrtnost bi bila veoma velika , tako da sada ne bi stavljali znak upitnik ispred vakcine , nego bi pričali i broju preminulih od kovida

Da ne citiram i nenadovezujem se, pisaću o ličnom iskustvu.

Vakcinisana sam prvom i drugom dozom Sinofarm vakcine, po ličnom izboru.
Nisam se posebno čuvala, nisam nosila masku osim gde se baš moralo, gde je pristup onemogućen bez maske.
Ako sam bila u gužvi, sve sa sebe sam luftirala na terasi, koristla alkohol, gelove za dezinfekciju.
Rukavice nisam nosila.
Da, pila sam vitamine.

Treću dozu, po tadašnjim važećim preporukama primila sam Fajzer vakcinu.
Mislim da mi ta treća doza nije prijala.
Imam utisak da mi crpi energiju. Još uvek.

Išla sam u gužve, u pozorišta, bioskop, sva mesta visokog rizika zbog nemogućnosti održavanja distance.

Imala sam koronu u avgustu.
Ceo dan sam bila na bazenu a temperatura +40C
Sutradan me zabolela glava, inače nikada nemam glavobolje.
Mislila sam da je od jakog sunca i previše izlaganja vrelini prethodnog dana.
Nikada ne bih otišla kod lekara da mi nije prijateljica javila da ima temperaturu i da je kovid pozitivna a ceo prethodni dan smo provele zajedno.
Test je pokazao da sam i ja pozitivna, od simptoma samo glavobolja.

Rezime: Vakcinisana, imala vrlo blagi oblik korone.
Kakve će i da li će biti dalekosežne posledice - ne znam.

Da mogu da vratim vreme, Sinofarm bih birala za buster.

cela kvaka oko buster doze je u ovome , ne može druga vakcina koja ima sasvim drugačije dejstvo od prvih dve primljenih da bude na nivou prvopeimljenih
a sa druge strane postoji i Sinofarm buster doza
Znam da postoji, moj izbor bi bio Sinofarm
Napisah u postu iznad da je preporuka bila Fanzer, od medija do lekara iz svih med. oblasti .
Da sam malo 'mućnula glavom' same kockice bi se složile; )

Da li je pandemija pri kraju?
Ne obraćam više pažnju da li je iskorenjena, suzbijena, ili aktivna malo drugačija.

Bilo je sablasno sa svim mogućim zabranama.
Prvi događaj ' otvaranja' života posle korone bilo je poetsko veče Mirjane Bobić - Mojsilović na otvorenom.
Nikada neću zaboraviti to veče, njenu poeziju i taj osećaj života.

Znam da postoji, moj izbor bi bio Sinofarm
Napisah u postu iznad da je preporuka bila Fanzer, od medija do lekara iz svih med. oblasti .
Da sam malo 'mućnula glavom' same kockice bi se složile; )

Da li je pandemija pri kraju?
Ne obraćam više pažnju da li je iskorenjena, suzbijena, ili aktivna malo drugačija.

Bilo je sablasno sa svim mogućim zabranama.
Prvi događaj ' otvaranja' života posle korone bilo je poetsko veče Mirjane Bobić - Mojsilović na otvorenom.
Nikada neću zaboraviti to veče, njenu poeziju i taj osećaj života.
ti bar bila posle toga na poetsko veče , a ja se još titram sa ovim koronom
i ljudi moji morate mi verovati , korona je još itekako prisutna , i u potaji , se polako širi opet , ali na globalnom nivou postoje sada druga još rizičnija dešavanja

ti bar bila posle toga na poetsko veče , a ja se još titram sa ovim koronom
i ljudi moji morate mi verovati , korona je još itekako prisutna , i u potaji , se polako širi opet , ali na globalnom nivou postoje sada druga još rizičnija dešavanja
Beogradska pozorišta su otvorena prilično rano.
Maska, dezobarijera, merenje temperature pri ulazu, svako drugo sedište prazno i svaki drugi red.
Ne sećam se tačno, mislim da je predstava 'Tri sorele' bila prva koju sam gledala po tim pravilima.

Ljudi i dalje umiru ali to sad nije vredno pažnje????
Svedena na minimum jer se više nigde masovno ne testira.
Сад има више оболелих и умрлих од короне него у време кад је због короне уведено ванредно стање, и људи затварани због непоштовања мера, али није вредно пажње?
Изгледа да постоје неки критеријуми за вредновање пажње који нама неинформисанима нису познати :mrgreen:

Сад има више оболелих и умрлих од короне него у време кад је због короне уведено ванредно стање, и људи затварани због непоштовања мера, али није вредно пажње?
Ni meni nije jasno kako sad odjednom pomor ljudi više nije vredan pažnje...:roll:

Šta znači ' na globalnom nivou postoje sada druga još rizičnija dešavanja'?
Da li je to nevezano za virus i tok korone?
rat u Ukrajini , pad autoriteta Rusije, paradoksalno je, ali nikom to ne odgovara, čak ni Amerima , finansijska situacija u SAD, nagli porast uticaj Kine u svetu ,zveckanje nuklearnog naoružanja, i još sijaset stvari o kojima nam ništa nisu rekli , kovid se mogao kontrolisati , one druge stvari mogu lako izaći iz kontrole

Bolest svakako postoji. Zastitite se kako mislite da treba. Medjutim ...

Hteo sam da otvorim temu, ali mislim da nije dobra ideja,
ljudi vise, jednostavno, nemaju volje i zivaca da se bave koronom i svim
nedoumicama oko nje. Cetrvrta je kalendarska godina kako nas gaze.
Ja, posle ovoga, dizem ruke.

Sada je, skoro pa izvesno, da prva oboljevanja i nisu bila u Kini,
neke evropske zemlje su mesecima pre toga pronasle, na razlicite nacine,
pozitivne uzorke na ovaj patogen.

Ko zna, mozda se radi o dijagnostickoj reklasifikaciji - nista nije nemoguce.

Treba se, zapravo, podsetiti, ekonomsko-socijalnog konteksta koji
je vladao pre toga, narocite nekoliko meseci pre pandemije.
Fokus samo i iskljucivo na virus, daje jedan kratkovid pregled
koji nam, nazalost, nece pomoci da "razmotamo" sled vrlo bitnih dogadjaja.

Procitajte ovo ... I ne skacite odmah kao opareni, samo procitajte.
I pre nego sto prenaglite sa zakljuccima, dooobro se zamislite ... Ali, vrlo dobro.

U dodatku, dole, je moj skroman prevod-adaptacia ovog clanka, na srpski jezik,
kome to vise odgovara ... Mislim da je bilo vredno malo truda.
I pozdrav, sve najbolje Vam zelim!

Samo-ispunjujuce prorocanstvo - Prof Fabio Vigi univerzitet Kardif, Ujedinjeno Kraljevstvo

Prilozi

• kovid-enigma.txt
    17,7 KB · Pregleda: 19
Looney Tunes Nothing To See Here GIF

https://n1info.rs/svet/szo-proglasi...fapNmaGFkWGwvUEda6UEPlbB4m8LTfFTdxMyRp48B_RIM

iz ovoga proizlazi da vakcina indirektno stimulisanje imunološkog sistema štiti organizam od oboljenja , vakcine su dodatni faktor zaštite , itekako važan , i dokazan u praksi tokom decenija otkako se sprovodi obavezna vakcinacija za određene vrste bolesti
uspeh vakcine u zaštiti i umnogome zavisi i od stanja organizma individue koja prima tu vakcinu
Kako je dokazan?
Gde postoji kontrolna populacija?

po definiciji šta je lek , ako tako tretiraš vakcine, a nisu , znamo šta je to, ali vakcina nije ta koja će lečiti od korone , vakcina ima ulogu da isprovocira sasvim drugačije procese u organizmu
negde sam potencirao da što se tiče ovih vakcina krenulo se u dva pravca , od nule , a to je Pfizer i kineski Sinovac koji je išao već proverenim metodama , obadve su završile lavovski dio posla koji im je bio namenjen, a to je provokacija za zaštitu od kovida
Zato su vakcinisani trećom dozom, njih oko 80% - bili pozitivni na koronu posle vakcinacije?
Tako su zaštićeni?
nuspojave kod svih lekova i hemijskih supstanci koje se ubacuju u telu lečebno su uvek prisutne
sada kao pričamo o post kovid problemima , ali ti su samo problemi , da nije bilo vakcine smrtnost bi bila veoma velika ,
Čime je to dokazano?
Kolika je smrtnost u Belorusiji?
tako da sada ne bi stavljali znak upitnik ispred vakcine , nego bi pričali i broju preminulih od kovida
Svako normalan će se zapitati zašto je banda koja vlada svetom - navalila iz petnih žila da vakciniše belce na severnoj polulopti, a istovremeno Indijcima savetovala Ivermektin?
Stočni lek, kako je 126 puta ponovila ona "voditeljka" na K1.

cela kvaka oko buster doze je u ovome , ne može druga vakcina koja ima sasvim drugačije dejstvo od prvih dve primljenih da bude na nivou prvopeimljenih
a sa druge strane postoji i Sinofarm buster doza
Kako ne može?
Pa zar najveći umovi SZO nisu preporučili logiku da, ako ti nešto ne pomaže iz dva puta - treći put će sigurno pomoći.
Primer
imaš visok pritisak i popiješ dva praška protiv bolova - ne pomažu.
Ali treći će sigurno pomoći.
A ako ne on - četvrti sigurno.
A ako nedajBože pandrkneš - onda nije 100% efikasan lek.

Bolest svakako postoji. Zastitite se kako mislite da treba. Medjutim ...

Hteo sam da otvorim temu, ali mislim da nije dobra ideja,
ljudi vise, jednostavno, nemaju volje i zivaca da se bave koronom i svim
nedoumicama oko nje. Cetrvrta je kalendarska godina kako nas gaze.
Ja, posle ovoga, dizem ruke.

Sada je, skoro pa izvesno, da prva oboljevanja i nisu bila u Kini,
neke evropske zemlje su mesecima pre toga pronasle, na razlicite nacine,
pozitivne uzorke na ovaj patogen.

Ko zna, mozda se radi o dijagnostickoj reklasifikaciji - nista nije nemoguce.

Treba se, zapravo, podsetiti, ekonomsko-socijalnog konteksta koji
je vladao pre toga, narocite nekoliko meseci pre pandemije.
Fokus samo i iskljucivo na virus, daje jedan kratkovid pregled
koji nam, nazalost, nece pomoci da "razmotamo" sled vrlo bitnih dogadjaja.

Procitajte ovo ... I ne skacite odmah kao opareni, samo procitajte.
I pre nego sto prenaglite sa zakljuccima, dooobro se zamislite ... Ali, vrlo dobro.

U dodatku, dole, je moj skroman prevod-adaptacia ovog clanka, na srpski jezik,
kome to vise odgovara ... Mislim da je bilo vredno malo truda.
I pozdrav, sve najbolje Vam zelim!

Samo-ispunjujuce prorocanstvo - Prof Fabio Vigi univerzitet Kardif, Ujedinjeno Kraljevstvo
Bilo bi dobro da je samo reč o novcu.

Корона се контролисала од почетка до краја само тамо где је мања густина насељоности тачније где има 9-20 људи по квадратном километару, где има амбициозне здравствене политике, консензус, а Србија дефинитивно није све то, ми немамо као прво 20 људи у квадратом километру ми имамо 95,немамо консензус, немамо амбициозну здравствену политику.

Дакле кризни штаб није могао да контролише корону.

Poslednja izmena:
Svako normalan će se zapitati zašto je banda koja vlada svetom - navalila iz petnih žila da vakciniše belce na severnoj polulopti, a istovremeno Indijcima savetovala Ivermektin?
szo [who] je bila u rapidnim timovima kada se ivermektin delio ali ne u svim pokrajinama u indiji... i onda smo na kraju tog leta imali ucinak, da se sada ne ponavljamo.... videli smo ucinak, ali ne svi, jer su informacije saakrivene

Back