Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam ja da ti znaš da je lopta(sta), i da bi putnik koji ide na istok ili na zapad eventualno stigao na isto mesto odakle je pošao, umesto da padne sa ivice. Pitanje je bilo retoričko.

Ali ovde ima i pravih ravnozemljaša, uređivao sam ih svojevremeno na pdf Teorije zavere. E to je poseban soj.
Meni je svejedno u šta će verovati i šta će tvrditi neko ko nije uvideo
pravu prirodu stvarnosti.
Možda mogu ponekad da pokušam da razvejem neko negativno uverenje,
a i ne moram. Ovo sa ravnom zemljom je načisto bezazleno.

A u prdekanu mogu da idu i dace Bog da idu oni sto svo ovo zlo rade ,toliko od mene.
Ovo me podesca na Boga i komuniste.
Ceo zivot su vikali da nema Boga, partija zabranila...a kad dodje neka frka vise su se molili Bogu nego vernici.
Tako je i ovo, tvrdis da lekari namerno ubijaju pacijente, a ne daj Boze da zatreba- trci u bolnicu, gde drugo....
Ne mislim nista lose, daj Boze da ti nikad ne zatreba lekar, ali razmlisli ponekad o svojim recima.

Ovo me podesca na Boga i komuniste.
Ceo zivot su vikali da nema Boga, partija zabranila...a kad dodje neka frka vise su se molili Bogu nego vernici.
Tako je i ovo, tvrdis da lekari namerno ubijaju pacijente, a ne daj Boze da zatreba- trci u bolnicu, gde drugo....
Ne mislim nista lose, daj Boze da ti nikad ne zatreba lekar, ali razmlisli ponekad o svojim recima.
Bolje umreti ko covek dostojanstveno …
Zasto stavljaju ljude kojima nije potreban respirator ?
U Rusiji ne znam sta se desava ..

Bolje umreti ko covek dostojanstveno …
Zasto stavljaju ljude kojima nije potreban respirator ?
Ko od nas moze da proceni da li treba ili ne?
Moj kolega i dobar drug ode zbog blage temperature da se testira, strpaju ga hitno u bolnicu sa teskim zapaljenjem pluca, 70% je bilo zahvaceno (video sam snimak, cak je i meni laiku vidno). A nije se ni zakasljao niti se umarao. Drugi posle pola godine se vuce kao prebijen, nema snage da se popne na prvi sprat bez odmora a nije imao upalu pluca.
Kako ti ili ja mozemo da znamo da li je neko opravdano na respiratoru ili ne?

Ko od nas moze da proceni da li treba ili ne?
Moj kolega i dobar drug ode zbog blage temperature da se testira, strpaju ga hitno u bolnicu sa teskim zapaljenjem pluca, 70% je bilo zahvaceno (video sam snimak, cak je i meni laiku vidno). A nije se ni zakasljao niti se umarao. Drugi posle pola godine se vuce kao prebijen, nema snage da se popne na prvi sprat bez odmora a nije imao upalu pluca.
Kako ti ili ja mozemo da znamo da li je neko opravdano na respiratoru ili ne?
A koliko je samo bilo neopravdanih stavljanja na respirator?
O tome se radi .
Ne mogu da shvatim da toliko pravdas te lekare ,ovo sto se pise to ne mislim samo ja nego mnogi ljudi .

Jel ima nekoga da je preživeo taj respirator? :think:
Muž od arhitektice koja mi je radila kuću je čovek mojih godina, završio na respiratoru zbog opstrukcije pluća, već se svi pozdravili s njim, bez svesti bio danima... međutim čovek se probudio, oporavio, 60 i nešto dana u bolnici bio. Jako dugo je trajao posle potpuni oporavak, nekoliko meseci. Valjda je pretekao jer je još relativno mlad, i nije imao nekih hroničnih bolesti.

Nažalost, mnogi nisu te sreće.

jeli joco, ovaj paragraph ovako da tumačimo?

Пацијент има право да слободно одлучује о свему што се тиче његовог живота и здравља, осим
у случајевима када то директно угрожава живот и здравље других лица
.", član 15, paragraf 1

FB_IMG_1629972182196.jpg

Muž od arhitektice koja mi je radila kuću je čovek mojih godina, završio na respiratoru zbog opstrukcije pluća, već se svi pozdravili s njim, bez svesti bio danima... međutim čovek se probudio, oporavio, 60 i nešto dana u bolnici bio. Jako dugo je trajao posle potpuni oporavak, nekoliko meseci. Valjda je pretekao jer je još relativno mlad, i nije imao nekih hroničnih bolesti.

Nažalost, mnogi nisu te sreće.
Ma ja samo pitam nako, jel do respiratora il do nečeg drugog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back