Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova gospodja tvrdi da su kod njih ukratko posle friske vakcine u roku od 24 casa umrli 14 ljudi izmedju 17 i 88.god
FB_IMG_1633326350976.jpg

https://www.dw.com/sr/nemački-patolozi-dokazali-da-ljudi-umiru-od-korone/a-54669423

Pogledajmo znanstvenu studiju nemačkih patologa koji su vršili obdukcije umrlih od korone. Korona je ubila ljude izvavši kardiovaskularne probleme, i pucanje krvnih sudova. Napravila je haos u telu pacijanata.

Da li je treba "preležati"?

"Oni su pokazali da:

- ogromna oštećenja krvnih sudova,

- prekomerno zgrušavanje krvi sa začepljenjem najfinijih plućnih krvnih sudova i

- specifično stvaranje novih krvnih sudova

predstavljaju karakteristične i prvi put opisane promene pluća kod kovida-19. Te promene se suštinski razlikuju od sličnih teških plućnih infekcija izazvanih virusom gripa.

Pored toga, nemački stručnjaci su dokazali da kovid-19 nije lokalna infekcija disajnih organa, već da virus utiče na ćelije endotelije i time dovodi do infekcije više organa: bubrega, srca, slezine, jetre…"

"Ali kod korone - ovi poremećaji zgrušavanja su devet puta češći nego kod gripa“, rekao je Gustavo Bareton, patolog Univerzitetske bolnice u Drezdenu."

Ovo su bili u početku nus pojave vakcine Astra Zeneca, sada su i to prebacili na simptome covid virusa.

Ne, ovo su uvek bili simptomi virusa i ranije. A za AstraZeneka je kansije..samo što za razliku od virusa za AstraZeneku se navode pojedinačni slučajevi, tamo neko, ovde neko, a virus svaki dan kosi na desetine hiljada ljudi. Velika razlika.

No, evo nauka šta kaže. Najeminentniji nemački patolozi, nakon obdukcija.

https://www.dw.com/sr/nemački-patolozi-dokazali-da-ljudi-umiru-od-korone/a-54669423

Pogledajmo znanstvenu studiju nemačkih patologa koji su vršili obdukcije umrlih od korone. Korona je ubila ljude izvavši kardiovaskularne probleme, i pucanje krvnih sudova. Napravila je haos u telu pacijanata.

Da li je treba "preležati"?

"Oni su pokazali da:

- ogromna oštećenja krvnih sudova,

- prekomerno zgrušavanje krvi sa začepljenjem najfinijih plućnih krvnih sudova i

- specifično stvaranje novih krvnih sudova

predstavljaju karakteristične i prvi put opisane promene pluća kod kovida-19. Te promene se suštinski razlikuju od sličnih teških plućnih infekcija izazvanih virusom gripa.

Pored toga, nemački stručnjaci su dokazali da kovid-19 nije lokalna infekcija disajnih organa, već da virus utiče na ćelije endotelije i time dovodi do infekcije više organa: bubrega, srca, slezine, jetre…"

"Ali kod korone - ovi poremećaji zgrušavanja su devet puta češći nego kod gripa“, rekao je Gustavo Bareton, patolog Univerzitetske bolnice u Drezdenu."
Ако си већ поставио ово, мислим да би било поштено да поставиш и изјаве патолога Петера Ширмахера и његовог тима који су радили обдукције вакцинисаних.

Ако си већ поставио ово, мислим да би било поштено да поставиш и изјаве патолога Петера Ширмахера и његовог тима који су радили обдукције вакцинисаних.

Slobodno postavi. Mislim da znam o čemu govoriš, no, postavi pa ću ti reći šta mislim o tome.

Zašto su onda ljude stavljali na respiratore?

Pa zato što virus uništava plučne alveole..kako zašto? Ljudi teško dišu jer su im urnisana pluća. Jesi video nekada snimak pluća ljudi urnisanih koronom? Nevide se...

Znači, rekao sam..bolest COVID-19 je i respiratorna i vaskularna. Opaka veoma.

Slobodno postavi. Mislim da znam o čemu govoriš, no, postavi pa ću ti reći šta mislim o tome.

Pa zato što virus uništava plučne alveole..kako zašto? Ljudi teško dišu jer su im urnisana pluća. Jesi video nekada snimak pluća ljudi urnisanih koronom? Nevide se...

Znači, rekao sam..bolest COVID-19 je i respiratorna i vaskularna. Opaka veoma.

Jesi video nekada snimak pluća ljudi urnisanih koronom? Nevide se...
Gluposti, plutja su unishtena apaljenjem plutja izazvanom verom =u nepostojetju bolest koronu. Ovo shto pishes je Crna Magija i shirenje iste.
JA kazhem plutja ozdravljaju i regenerishu se, minorni problem, koji se lako letchi kod kutje kao i pre...

JA kazhem plutja ozdravljaju i regenerishu se,

E ako ti kažeš, onda tu nema šta dalje reći ;)

A jesi li ti nekada video snimak pluća urnisanih gripom?...doduše, i grip je virus koji pripada porodici korona.

Pitaj lekare, oni nisu nikada videli ovako "uništena" i "pojedena"..kao ovim virusom

nisi ti rekao već čuo, pročitao

Oni koji su pozvani za to su rekli. Postoje i slike, a postoje i mnoge studije koje se mogu pročitati i koje su rađene. Da li verovati onda onima koji sve poriču ili onima koji nude podatke?

Oni koji su pozvani za to su rekli. Postoje i slike, a postoje i mnoge studije koje se mogu pročitati i koje su rađene. Da li verovati onda onima koji sve poriču ili onima koji nude podatke?
ko ih pozvao?
objasni ti meni jesu li medicinari recimo toliko naivni pa ne žele da se vakcinišu?
zašto im se sprema ultimatum?
zašto će propasti ovoliko vakcina jer im prolazi rok trajanja?
to ti meni objasni a mani se virusa, pojma ti nemaš šta je virus kao ni ja. a i ovi pozvani izgleda pojma nemaju.

Vodi se zestok informacioni rat protiv vakcinacije uopste... ne bi bilo cudno da i stvarno naprave lose vakcine samo kako bi odvratili stanovnistvo od imunizacije
Jer cilj je da bolesti sto vise haraju...
nisam kompentetan da pričam u medicinskom smislu o virusu i vakcinama. samo vidim da nešto debelo smrdi
čujem pre neki dan da će biti neka super vakcina za sve sojeve korone.
a davati buster dozu pre odobrenja tebi deluje normalno?
potpisuješ na svoju odgovornost preventivni "lek", to prvi put čujem.
ne kažem da nema teoretičara zavere ali njih je mali procenat, ljudi jednostavno vide da nešto nije u redu pa ne žele da se eksperimentiše s njima.
ja se ne sećam da na recept u apoteku potpisujem nešto da bi podigao lek

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back