aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.287
https://www.glasamerike.net/a/neki-lekari-dovode-u-pitanje-korišćenje-respiratora/5369208.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i napisao je jasno, ta uzrecica je starija od mene.I šta tačno od toga što piješ leči prehladu?
Kako se tebi ucinilo da sam ja depresivan?Ako si depresivan, znas gde da se javis za pomoc ili... ? Posto sam za sebe kazes da si pametan, dovoljno.

Budući da ti ne znaš ni koliko medicinski tehničar i da se ništa ne pitaš,Pa i napisao je jasno, ta uzrecica je starija od mene.
Mnogo se ti pravis naivna, ali to suptilno podhebavanje kod mene ne prolazi, ne palim se ja na to...Budući da ti ne znaš ni koliko medicinski tehničar i da se ništa ne pitaš,
sasvim sam sigurna da ti je jasno šta je napisao.
SITUACIJA SE PROMENULA, PA SADA IMAMOThe fully vaccinated did indeed account for just 1.2% of the 51,281 Covid-19 deaths between January and July 2021, but did they explain in their article that 31,538 of those deaths occurred in January 2021 when 0% of the population were fully vaccinated at the start of the month, and just 0,8% of the population were fully vaccinated by the end of the month?
Did they explain in their article that the vaccinated account for 77% of the Covid-19 deaths occurring between August 23rd and September 19th 2021 were among the vaccinated population?
Vreme u oba slucaja.
e, svi smo bili bolesni, i zena i ja jos krkljamo, prodje nedelju dana, a deca ako su u proseku po jedan jedini dan bila bolesna, nije korona, testirali smo seI šta tačno od toga što piješ leči prehladu?
ma sizif nema pojma slusaj vamo: ''cija snajka!" 'de bezazleno, pa to je glavna operacija, na koju se sve druge nadovezujuOvo sa ravnom zemljom je načisto bezazleno.
Uopšte nije podhebavanje. Ja sam tebe vrlo ozbiljno shvatila kada si toMnogo se ti pravis naivna, ali to suptilno podhebavanje kod mene ne prolazi, ne palim se ja na to...

nema njima, ni za njih, ni za nas - terapije, ni leka, ne postoje, samo bodenje sa kojecim navodno vakcine, i to za putovnice ulaznice ... ausvajs? javol her milerTi ne znaš kako se šta leči, jer nisi lekar. I ako lekar prepiše bilo kavku terapiju, ti ćeš
je bez pogovora prihvatiti. Jesi li dosledan ili nisi?
nikakvu terapiju, lek, ako firer nije aminovao, gejc, ne znam kome se klanjaju ovoh dana. pacovu fauciju, drkonu, lepoj bosanki? VUDU
SU SVI ONI, SAMO IM DOBACI NEKU LTKU, ALI KRPENU, NE NA NADUVAVANJE. Sthta fali autizmu. Svi smo autisti dok ne pothnemo da asociramo retchi za slike. Ne settjash se toga?Sta stavljaju u te mmr vakcine kada deca sve vise dobijaju autizam
a shta fali tchipovanju? Tchipuju pse pa mogu i ljudeKoju istinu, ovo da "virusi ne postoje" ili da će nas Bil Gejc sve čipovati sa 5G?

Respirator nije za oshtetjena plutja nego za one u komi koji ne mogu sami da dishu. Za koronu je lek *kiseonik*.https://www.glasamerike.net/a/neki-lekari-dovode-u-pitanje-korišćenje-respiratora/5369208.html
Pojedini lekari dovode u pitanje korišćenje respiratora
Klica gluposti, pa kome se primi misli da izaziva autizam.Sta stavljaju u te mmr vakcine kada deca sve vise dobijaju autizam
Zašto da ne? Nužda zakon mijenja. Blaženi Jovan Mosha piše u "Duhovnom lugu" da su dvojica hrišćana jednom prilikom pijeskom krstili Jevrejina koji je bio na samrti u pustinji.Па владика Дурић је врло кул и модеран лик, али по томе није проблем само причешће, већ и исповијест (не држи се дистанца), па затим цјеливање крста и икона. Можда да се уведе онлине литургија, исповијест да иде преко вајбера, а да цјеливамо крст и иконе на телефону (можемо га фино дезинфиковати), а можда чак да поставимо вино и хљеб испред камере, па да свештеник путем друштвених мрежа изврши освећење светих дарова, можда би и то могли предложити владики Дурићу. Сем тога, тако би било много удобније, могли бисмо учествовати у литургији, пијуцкајући јутарњу кафу, удобно заваљени у фотељу.![]()
Klica gluposti, pa kome se primi misli da izaziva autizam.
Ti pises glupostiKlica gluposti, pa kome se primi misli da izaziva autizam.
Tako je.Respirator nije za oshtetjena plutja nego za one u komi koji ne mogu sami da dishu.