Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ali ovaj covid 19 nema bas nest mnogo zajednickog sa spanskim. Mnogi i ne primete da ga imaju i da je prosao.
Nema mnogo zajednickog zato sto je verovatno opasniji. Velika zaraznost, u kombinaciji sa dugim periodom inkubacije, i smrtnoscu od 4,3% skoro pa sve karakteristike savrsenog ubice. Kazu epidemiolozi da mora da ga prelezi 2/3 stanovnistva da bi se stekao kolektivni imunitet, i to pod pretpostavkom da u medjuvremenu ne mutira i da se imunitet kod pojedinca zadrzi dovoljno dugo nakon sto prelezi. U slucaju da ne naprave vakcaniu ceka nas: Sto se tice srbije, 170,280‬ umrlih. Globalno oko 200 000 000 mrtvih. Jedina sreca u nesreci je sto je prosek umrlih oko 70 godina starosti.

Nema mnogo zajednickog zato sto je verovatno opasniji. Velika zaraznost, u kombinaciji sa dugim periodom inkubacije, i smrtnoscu od 4,3% skoro pa sve karakteristike savrsenog ubice. Kazu epidemiolozi da mora da ga prelezi 2/3 stanovnistva da bi se stekao kolektivni imunitet, i to pod pretpostavkom da u medjuvremenu ne mutira i da se imunitet kod pojedinca zadrzi dovoljno dugo nakon sto prelezi. U slucaju da ne naprave vakcaniu ceka nas: Sto se tice srbije, 170,280‬ umrlih. Globalno oko 200 000 000 mrtvih. Jedina sreca u nesreci je sto je prosek umrlih oko 70 godina starosti.
Lepo rece neko da imamo vise strucnjaka o koroni nego zarazenih :D. Ne mislim na tebe nego na te kojima verujes. Korona je slab virus. Ubijes ga obicnim sapunom i mlakom vodom. Nema cak ni potrebe da za nekim antibakterijskim sredstvima.
U Italiji recimo godisnje ( u ovom periodu) umre od obicnog gripa izmedju 12 i 17 000 ljudi. Svake godine. I niko nikad o tome nije ni pricao jer je to nesto sasvim normalno u svim zemljama dok se ovom daje previse paznje i posmatra se ``live`` sta i kako radi. Zamisli da su to isto radili i sa sidom. Ovaj umro a bio sa ovom ili ovim, ovaj se kretao tamo i bio sa tim i tim.... a koliko miliona je samo umrlo od side?

Ili recimo sa Harvarda o covid-19:
https://www.health.harvard.edu/blog...ood-but-the-news-is-not-all-bad-2020031919247

Iz teksta:
Most people with COVID-19 recover. Estimates now suggest that 99% of people infected with the virus that causes COVID-19 will recover. Some people have no symptoms at all. And while thousands of people have died, the overall death rate is about 1% (or perhaps even lower), far less than MERS (about 34%), SARS (about 11%), or Ebola (90%), though higher than the average seasonal flu (0.1%).The loss of life related to this illness is terrible and far more cases are expected, but based on the fatality rates alone, it could be far worse.

Za razmisljanje. Tabela je za ovu godinu. Sigurno ima noviji ova je od pre nedelju dana:

World-o-meters_170e3170f76_original-ratio.jpg

Lepo rece neko da imamo vise strucnjaka o koroni nego zarazenih :D. Ne mislim na tebe nego na te kojima verujes.
Diskutovati o broju umrlih u ovom momentu je besmisleno. Te cifre za obican grip su krajnje cifre, to je to, sto su umrli umrli su, korona jos nije gotova, a pri tome nije pustena da samo "protrci" kao u slucaju obicnog gripa. Ono o cemu se moze diskutovati su karakteristike virusa. "Overal teath rate" ne znaci nista, posto je smrtnost matoraca oko 20% znaci svaki peti zavrsi na groblju. Ako ti ovde vidis teoriju zavere ja ti nikakvim argumentima necu promeniti misljenje. Mogu da pokusam da izrezonujem sa druge strane.

Moje misljenje je da je ceo svet vodjen ljudskom pohlepom. Ovaj karantin sto se sprovodi, osakatice svetsku ekonomiju. Ni jedna korporacija na svetu se ne raduje "preventivnim merama". Pogledaj sta se desava u americi, oni imaju jake kapitalisticke lobije, pokusali su da "iskuliraju" pandemiju. Sad ce da pozanju to sto sto su cekali.

Ja stvarno ne vidim ni jedan validan razlog da neko namerno preuvelicava ozbiljnost ove pandemije. Koji je krajnji cilj?
Celokupne posledice ove pandemije cemo svakako videti i doziveti. Ali ja se za sad ne bih krio iza tih 1% prosecne smrtnosti, jer ako si ti u tih 1% onda ti dzaba sto su ostalih 99% preziveli.
I za kraj koliki je 1% od 7 milijardi, de mi izracunaj, pa ubaci gore u tu tabelu.

Korona je slab virus. Ubijes ga obicnim sapunom i mlakom vodom. Nema cak ni potrebe da za nekim antibakterijskim sredstvima.
I jos jedna stvar. Otkud ti znas te informacije. I ti si ih od nekog cuo i odlucio da mu verujes na rec.
Obicnim sapunom i mlakom vodom samo saperes virus u kanalizaciju. Mlaka voda i sapun su prvenstveno da se odmaste ruke i da se taj sloj masnoce zajedno sa virusima fizicki odstrani.
A antibakterijska sredstva su protiv bakterija a ne protiv virusa. Zato isto treba poslusati one koji su vrsili testove i rekli sta deaktivira coronu, a to je:
Akohol 70% ili hidrogen 0.5% ili natrijumhipohlorit (neki mali procenat rastvora) ovaj poslednji je ujedno i najefikasniji.
Ova prva dva treba da deluju ceo minut pre nego sto deaktiviraju virus.

Sezonska gripa i ubitacni virus, :)

Moje misljenje je da je ceo svet vodjen ljudskom pohlepom. Ovaj karantin sto se sprovodi, osakatice svetsku ekonomiju. Ni jedna korporacija na svetu se ne raduje "preventivnim merama". Pogledaj sta se desava u americi, oni imaju jake kapitalisticke lobije, pokusali su da "iskuliraju" pandemiju. Sad ce da pozanju to sto sto su cekali.

Nisam ni ja pobornik teorija zavere ali zelim i da gledam malo sire od onoga sto mi se servira. Sad mi se servira korona kao nesto sto ``ide kao lav trezeci koga da prozdere`` i jednostavno zelim da vidim da li je zaista lav ili obican mis. Za mene je najobicniji mis ma koliko ga oblacili u lavlju kozu. A to oko sakacenja svetske ekonomije.... nije ono proizvod korone vec je korona proizvod tog sakacenja.

Evo ako zelis da stvarno proucis celu ovu stvar oko ovog virusa koji jeste slab ( ne mogu da ti nadjem link provesora mikrobiologije koji je ovo govorio) jednostavno prouci nacin testiranja na koronu. To je najsmesnije, ustvari najtuznije. Pozitivnost se odredjuje na osnovu ``mogucnosti zaraze`` a ne na stvarnom otkrivanju korone u telu. Da li se PCR testom moze manipulirati? Da li se brojem mrtvih moze manipulirati? Naravno, jer ne postoji testiranje onakvo kakvo bi trebalo biti. vec se bazira na tome da korona cini 7-15% svih virusa. Odatle se crpe brojke za zarazene i adekvatno tome i za umrle.

Obrati paznju na ovog doktora: https://en.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_Wodarg ( Dr. med. Wolfgang Wodarg, is an internist, pneumologist, social physician, physician for hygiene and environmental medicine and was for many years the head of a public health department. From 1994 to 2009 he was a member of the Bundestag for the SPD and there he was the initiator and spokesman of the Enquete Commission on Ethics and Law of Modern Medicine. )

Ali stvarno obrati paznju na ono sta covek govori. Imas ovaj njegov video ako treba pogledaj ga par puta:

Evo gde objasnjava kako je sam PCR test uzet, bez ikakvih osnova za odredjivanje broja zarazenih: https://www.theeuropean.de/en/wolfg...-there-would-be-no-reason-for-special-alarms/

Iz samog teksta:

The horror reports from Wuhan were something, that virologists all over the world are waiting for. Immediately, the virus strains present in the refrigerators were scanned and compared feverishly with the reported newcomers from Wuhan. A laboratory at the Charité won the race at the WHO and was the first to be allowed to market its in-house tests worldwide. Prof C. Drosten was interviewed on 23rd of january 2020 and described how the Test was established. He said, that he cooperated with a Partner from China, who confirmed the specific sensitivity of the Charitè-Test for the Wuhan coronavirus. Other Tests from different Places followed soon and found their market.

However, it is better not to be tested for corona viruses. Even with a slight “flu-like” infection the risk of coronavirus detection would be 7% – 15% .

Evo kao je nastao PCR test i na koji nacin je profesor C.Drosten dosao do njega!!!!!! Partner iz Kine je potvrdio osetljivost??? Ne cinjenice, vec mogucnost???

Što se tiče ovog virusa ne znam da li je to eksperiment na ljudima ili priroda uzvraća udarac ali ajd znaj ga. Pa pošto ne znamo o čemu se radi onda nam ostaje da ćutimo i slušamo (nažalost). Nije pitanje ličnog već društvenog. Po informacijama lako možemo da se zarazimo i lako da širimo zarazu. Pa u takvoj situaciji više i ne misliš samo na sebe već i na druge. Kurčenje Srba nas je uvek koštalo i to plaćali smo glavama. Zato bi voleo da se dozovemo jednom pameti i ne budemo nebeski narod. I umesto da nas ima danas 20 miliona jedva nas ima 6

E vidis, slazem se da treba da slusamo i da smo jedinstveni ali se ne slazem da treba da cutimo :) Ovi na vrhu i racunaju na strah i na slepu bezuslovnu poslusnost mase. A zna se ko je jedino zasluzen za takav tretman - Bog, oni to nisu koliko god se trudili da se takvim predstave.
Sto se tice tvoje dileme da li je ovaj virus eksperiment nad nama /interesantno da je Pompeo pre neki dan izjavio kako je ovo live excercise/ ili je priroda uzvratila udarac btw. mi smo za prirodu postali najveci virus, iskoristavamo je zagadjujemo, zanemarujemo, nama valja pre svega ostati covek u svoj ovoj pometnji. Juzni je postavio dobar video u kojem ovaj njemac kaze da su politicari preuzeli ulogu lecnika, a kada do toga dodje to znaci da smo u psiholoskom ratu.

a sto se religije tice, za nju bolesti ovoga tipa nisu ni misterija ni bauk
bilo i bice

E vidis, slazem se da treba da slusamo i da smo jedinstveni ali se ne slazem da treba da cutimo :) Ovi na vrhu i racunaju na strah i na slepu bezuslovnu poslusnost mase. A zna se ko je jedino zasluzen za takav tretman - Bog, oni to nisu koliko god se trudili da se takvim predstave.
Sto se tice tvoje dileme da li je ovaj virus eksperiment nad nama /interesantno da je Pompeo pre neki dan izjavio kako je ovo live excercise/ ili je priroda uzvratila udarac btw. mi smo za prirodu postali najveci virus, iskoristavamo je zagadjujemo, zanemarujemo, nama valja pre svega ostati covek u svoj ovoj pometnji. Juzni je postavio dobar video u kojem ovaj njemac kaze da su politicari preuzeli ulogu lecnika, a kada do toga dodje to znaci da smo u psiholoskom ratu.

a sto se religije tice, za nju bolesti ovoga tipa nisu ni misterija ni bauk
bilo i bice
Šta nam vredi i da kažemo a šta da kažemo kada ništa ne znamo.
Jedino što znam je to da smo bili mnogo srećniji kada nismo imali ovoliko informacija.
Evo primera kada je dr Kon izjavio da je u Beogradu za novu 2000-tu umrlo 202 osobe od gripa. I koje je to blaženstvo kada o tome ništa nisi znao. Ovaj dotok informacija ima da nas dotuče i sada imaš experte u svim oblastima. Od epidemiologa do perača auta.
Gledam samo na ovom pdf-u svi sve znaju ma i od Boga bolje znaju.

Sve je ovo jedan globalni stres test.
Za šta, videćemo
Za vise kontrolu naroda i pripravljanje puta antikristu.
Kao sto je sada ceo svet prihvatio da uvede ove mere zbog straha.
I spremni su da skoce ili prijave nekoga ko po njihovom misljenju ne postuje neko pravilo.
Na priner metar rastojanja.
Tako ce jednoga dana iz straha i dobrobiti, prihvatiti Zver i njen zig.

Nisam ni ja pobornik teorija zavere ali zelim i da gledam malo sire od onoga sto mi se servira. Sad mi se servira korona kao nesto sto ``ide kao lav trezeci koga da prozdere`` i jednostavno zelim da vidim da li je zaista lav ili obican mis. Za mene je najobicniji mis ma koliko ga oblacili u lavlju kozu. A to oko sakacenja svetske ekonomije.... nije ono proizvod korone vec je korona proizvod tog sakacenja.

Evo ako zelis da stvarno proucis celu ovu stvar oko ovog virusa koji jeste slab ( ne mogu da ti nadjem link provesora mikrobiologije koji je ovo govorio) jednostavno prouci nacin testiranja na koronu. To je najsmesnije, ustvari najtuznije. Pozitivnost se odredjuje na osnovu ``mogucnosti zaraze`` a ne na stvarnom otkrivanju korone u telu. Da li se PCR testom moze manipulirati? Da li se brojem mrtvih moze manipulirati? Naravno, jer ne postoji testiranje onakvo kakvo bi trebalo biti. vec se bazira na tome da korona cini 7-15% svih virusa. Odatle se crpe brojke za zarazene i adekvatno tome i za umrle.

Obrati paznju na ovog doktora: https://en.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_Wodarg ( Dr. med. Wolfgang Wodarg, is an internist, pneumologist, social physician, physician for hygiene and environmental medicine and was for many years the head of a public health department. From 1994 to 2009 he was a member of the Bundestag for the SPD and there he was the initiator and spokesman of the Enquete Commission on Ethics and Law of Modern Medicine. )

Ali stvarno obrati paznju na ono sta covek govori. Imas ovaj njegov video ako treba pogledaj ga par puta:

Evo gde objasnjava kako je sam PCR test uzet, bez ikakvih osnova za odredjivanje broja zarazenih: https://www.theeuropean.de/en/wolfg...-there-would-be-no-reason-for-special-alarms/

Iz samog teksta:

The horror reports from Wuhan were something, that virologists all over the world are waiting for. Immediately, the virus strains present in the refrigerators were scanned and compared feverishly with the reported newcomers from Wuhan. A laboratory at the Charité won the race at the WHO and was the first to be allowed to market its in-house tests worldwide. Prof C. Drosten was interviewed on 23rd of january 2020 and described how the Test was established. He said, that he cooperated with a Partner from China, who confirmed the specific sensitivity of the Charitè-Test for the Wuhan coronavirus. Other Tests from different Places followed soon and found their market.

However, it is better not to be tested for corona viruses. Even with a slight “flu-like” infection the risk of coronavirus detection would be 7% – 15% .

Evo kao je nastao PCR test i na koji nacin je profesor C.Drosten dosao do njega!!!!!! Partner iz Kine je potvrdio osetljivost??? Ne cinjenice, vec mogucnost???
hvala sto si ovo podelio
odlican video
i ja mislim da je tako da se korona servira kao lav ricuci

a znamo ko je lav ricuci iz Biblije, ko stoji iza svega

Za vise kontrolu naroda i pripravljanje puta antikristu.
Kao sto je sada ceo svet prihvatio da uvede ove mere zbog straha.
I spremni su da skoce ili prijave nekoga ko po njihovom misljenju ne postuje neko pravilo.
Na priner metar rastojanja.
Tako ce jednoga dana iz straha i dobrobiti, prihvatiti Zver i njen zig.
Da tako je, za kontrolu ljudi.
i priprema za ono sto ce vladari pokusati da uvedu centralizam
to znaci i pad religije - pad Vavilona velikog - Otkrivenje 18:1-12
ali im nece uspeti jer ce Bog delovati
i tada ide velika nevolja i Armagedon

https://srbin.info/svet/dr-volfgang...tnim-opasnostima-po-zdravlje-od-korone-video/
ja sam na politici pokusao ljude da probudim da se radi o prevari
gde su trenutno oboleli od sezonskog gripa i umrli, tj, kako je moguce da svake godine od sezonca u americi samo umiru na desetine hiljada, 30, cak 58 hiljada, a da se sada sezonski ne sme ni da pomene, ...

pa sam pitao na osnovu cega se tvrdi da su ti ljudi umerli bas od korone, ne od obicnog gripa? sad tek citam i shvatam da korona ide uz obican grip

znaci da li su ti pomrli koji se reklamiraju imali i influencu - obican sezonski grip, ili je zabranjeno da se to pita i da se i to ispita, jer ako nisu, sta to znaci, da je obican grip pobegao od korone? ovaj doktor kaze upravo suprotno, da idu zajedno, u paketu, ali izgleda da za vakcine protiv obicnog gripa niko nije zainteresovan vise, a i ne moze se sprovoditi tortura, policijski cas, vojna uprava itd... kako god, ja sam ausvajs dobio, mogu da se svrckam zbog posla, a vi ostajte u zatocenistvu, sedi di si ni za di si nisi

niste hteli da sluate, sledi diktatura, a i ona samo zato sto ce ekonomija da skvikne, kad ljudi pocnu da se samoubijaju jer su ekonomski ruinirani, mora neko da bude kriv, korona je alibi - vrlo brzo cete shvatiti ALIBI. A ja kada se derem alibi, niko me ne sisa, sada cete nauciti.

p.s. plus 5g mreza ali i tu pljuju da smo zaverenici, a radi se o cistoj nauci npr. https://www.rfglobalnet.com/doc/fixed-wireless-communications-at-60ghz-unique-0001

1585237182581.png

Poslednja izmena:
Znaci nece im uspeti.
Za tebe je pad religija, ukidanje svih religija.
I Bog ce intervenisati i spasice sve religije.
Jel tako?

Znaci nece im uspeti.
Za tebe je pad religija, ukidanje svih religija.
I Bog ce intervenisati i spasice sve religije.
Jel tako?
Pad religije jeste ukidanje religioznih institucija
Bog nece to spasiti Bog je jedan i jedna je vera religija od njega.
Nakon Armagedona je kako je trebalo biti na pocetku Jedan Bog jedna vera.
Svi ljudi ce biti ujedinjeni u veri.
I Ta Bozja nemara se ne moze osujetiti.

korona je prevara, moze bit da ima neke korone, a moze biti i da je nema, testovi su nepouzdani; vlada grip obican koji ubija, a ljudi se dokrajcuju sa 5g, bilo da je italija, bilo vuhan, bilo oni kruzeri http://emftests.com/countless-studies-show-5g-frequencies-cause-illness/
after exposure to 35 GHz MMWs at 75 mW/cm2until colonic temperature reached 41–428C [Millenbaugh et al., 2008]. Previous investigations also indicate that sustained MMW exposure can cause heating of internal tissues, presumably due to thermal conduction, and effects inperipheral blood cells and tissues distal to the initial siteof energy absorption.

Bog nece to spasiti Bog je jedan
i jedna je vera religija od njega.
Bog nece to spasiti Bog je jedan i jedna je vera religija od njega.

Prvo ce spasiti posle nece?
Jer si se ponovo nakitila vinom ili pivom?

I koga ce to spasiti ako nece religije?

Sve je ovo jedan globalni stres test.
Za šta, videćemo
kad je religija u pitanju tu si retroaktivan, a ovo - kakav crni stres, kada su ljudi ostali kratki za pare bre i jos ne sme niko da zucne? odose ustedjevine, penzije na berzi, odose vecini jer se manjina nafatirala, i sad treba samo da se nadje dezurni krivac - jel djavo kriv, ili sam mozda ja adam kriv? jok more, krivo je koronisanje, savrseni alibi i ovo bacanje para, helikopter mani, jel su veliki igraci svoje podigli na vreme, isti recept kao i za slom berze pred veliku depresiju, samo sto sad nemamo svetski rat oruzani, vec bioloski, tako smo napredovali, umesto da se ubijamo, trujemo se [figurativno, a bukvalno se istina ubija].

sa moje tacke gledista nemam sta da se bunim, vec da se utera strah svima koji su ili bi da ratuju

zentarama uzeti pamet, pa u diktaturu, jer ovaj pluralizam nicemu ne vodi, samo stvara haos.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back