Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam postena a ti si bezobrazan

PA DA PROVERIMO,
Rekla si da je zver sotona pa posle celov reme porices?
Kako se govorenje neistne zove?
Vernik koji mislis da grehom moze da sluzi bogu?

QUOTE="aeternum, post: 39653064, member: 425368"]
znas sta je zig? obelezavanje
znas sta je zver? - Sotona Djavo
[/QUOTE]

A videle smo da sotona nije zver u otrkivenju vec zmaj.
Ti onda kazes da nisi pogresila?
Mislim, ono ima da covek govori neistinu da ne kazem laze,, ali ti si presla i nevernike.
Da li so to uclanjenjm u svedoke postaje toliki l.... ?

Pa da pogledamo dokaz:

Otkrivenje 20,2On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina.

Znaci djavo nije zver, vec zmaj u Otkrivrenju.
Nije potrebnoda posle u deset posta govoris neistinu kako bi pokusala da sakrijes dezinformacijamakoje onda pises da drugi ne vide,
U lazi su kratke noge.
Nisam vidio nigde da ljudi toliko govore neistinu negom kao kada postanu svedoci.
Da ner kazem, lazu.

Otkrivenje 20,2On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina.
Znam ko je Satana Djavo.
Da li znas ko su zveri?
Ne znas osnovne stvari iz Biblije Da Sotona je taj koji nadahnjuje zveri
Tako da je to isto zig zveri ili zig Satane
a te ruzne reci koje koristis samo tebe deklarisu kakav si
mozda nakacis taj zig tako se izrazavajuci cuvaj se

Jakov 4:4

Biblija — prijevod Novi svijet

4 Preljubnici, ne znate li da je prijateljstvo sa svijetom neprijateljstvo s Bogom?
Tko god, dakle, želi biti prijatelj svijetu postaje neprijatelj Bogu.

1 Jovanova 5:19 Mi znamo da smo od Boga a ceo svet je u vlasti Zloga.

Zar ti je tolko tesko da shvatis da su ove danasnje vlasti Satanina tvorevina

Poslednja izmena:
znaci armagedon je totalna kontrola svega i svakoga?i sta cini 7 milijardi ljudi da to spreci,ili su vec zombirani?Znaci game over
Armagedon je kraj ovom zlom svetu politickim elementiman, svim sataninim elementima i slugama
Armagedon je spasenje covecanstva od zla :)
Armagedon je Bozji rat, Bog nece dozvoliti da se sprovede ovo sto nwo zeli.
Nakon Armnagedona bice novi svet i zivecemo u savrsenstvu vecno na Zemlji.

Otkrivenje 16

14 To su izjave nadahnute od demonâ koje čine čuda i odlaze kraljevima celog sveta,*
da ih sakupe za rat koji će se dogoditi na veliki dan Boga Svemoćnog.

16 I sakupili su ih na mesto koje se na hebrejskom zove Har-Magedon.

A ovo se zove Armagedin.
Brdo Megido.
Gora Karmil.
Nju su zvali Armagefon jer se ona nalazi kod Megida.
Pogledajte prilog 667764

A ovo je mesto Megido

Pogledajte prilog 667766

Tu su bile sagradjene kule i stale za konje, tu su Izrailci docekivali neprijatelja.

Sa jedne strane je bila pustinja sa druge gora Karmil.
I neprihatelj je morao bas tu da prodje kod Megida.
Jer kroz pustinje ne moze a preko gore je otezano jer je izmedju ravnica gde lako mogu da prodju.
Armagedon je Bozji rat i Bog ce ga voditi na celoj planeti Zemlji.

Korona....
Vernici svaku bolest shvataju kao lek. Lek za dušu. Jer je duša, njena belina, dragocenija od zdravlja, od tela, od tehnologije, od udobnog življenja.
Kao i sve predhodne, i ova je pošast od Boga dopuštena da bi se ljudi normalizovali, jer su se ekstremno obezobrazili. Poput Sodoma i Gomora svojevremeno.
Sve će stati kada Bog odredi, slično kao što je stala kuga - odjednom.

Korona....
Vernici svaku bolest shvataju kao lek. Lek za dušu. Jer je duša, njena belina, dragocenija od zdravlja, od tela, od tehnologije, od udobnog življenja.
Kao i sve predhodne, i ova je pošast od Boga dopuštena da bi se ljudi normalizovali, jer su se ekstremno obezobrazili. Poput Sodoma i Gomora svojevremeno.
Od boga dopuštena ?

Virus je nečije smrtonosno oružje koje je bog ovog puta DOPUSTIO ?

Ko je STVORITELJ ove pošasti ?

Od boga dopuštena ?

Virus je nečije smrtonosno oružje koje je bog ovog puta DOPUSTIO ?

Ko je STVORITELJ ove pošasti ?

Hrišćani znaju da se NIŠTA ne može dogoditi ako to Bog ne dozvoli.
Ni jedna vlas sa glave... ne može pasti.
Ni jedan virus opstati...
Ni jedan virus ne može biti stvoren dok On de dopusti njegovo stvaranje.
Ni jedna Hitler npr. nije mogao ni korak učiniti, dok mu to Bog nije dopustio.
Bog je taj koji ovde ima poslednju reč.
Ovo je njegov svet. Njegova stvorenja. Njegova sva vasiona.
On je ovde neprikosnoveni komandant sve parade.
Ovako Hrišćani veruju i ispovedaju.

Korona....
Može duša u sasvim zdravom telu da se normalizuje, ako duša želi, ako ne želi nikakva bolest je neće "ispraviti" već naprotiv. Tako što se mene tiče te priče o pošastima ne pije vodu da će izlečiti dušu.
Razvratnih ljudi je bilo od kada je sveta i pored raznih kuga i ratova, gladi...i dalje ih ima i to u većem broju. A taj veći broj je iz razloga samo što nas ima više na svetu pa nam se čini da je ceo svet zagrizo u teški greh. To su ti proste činjenice koje vidimo. Sad mi reci koliko ti lično ljudi znaš koji žive u razvratu?

ova corona beast opasno zaudara na 'mariniranje' dusa za lakse prihvatanje ziga zveri, id 2020
Sta se desava sa migrantima, odjednom se pretvorise ko u paru ko u maglu a u Spaniji i Italiji najvise smrtnih slucajeva.
Ili su migranti imuni? ko se brine o zdravlju ovih nasih nesrecnika koji su u tranzitu. Kako oni postuju izolaciju?

Poslednja izmena:
Sad mi reci koliko ti lično ljudi znaš koji žive u razvratu?
Izvini sto ulecem u diskusiju. Hteo sam da iznesem svoje opazanje. Dok sam bio u kultu, moji drugari iz skolske klupe su mi izgledali kao najvece zlo na ovom svetu. Mislio sam da su pokvareni, i lukavi i sta sve ne. Svaku najmanju sitnicu i ljudsku gresku ja sam smatrao za ljudsku pokvarenost i izopacenost. To je bilo tako i u osnovnoj skoli i u srednjoj.
Sad, sa ove distance shvatam da su to sve ustvari bila zlatna deca. Mozda su se nekom razvodili roditelji, mozda je neko od njih ziveo u siromastvu. Mozda su nekome roditelji bili alkoholicari. Ali za ove sto znam gde su i sta rade, pogotovo ovi iz srednje skole, svi su se ozenili, poudavali, izrodili decu. Niko nije postao ni narkoman, ni ubica, ni kriminalac.

Ne secam se kad sam zadnji put upoznao nekog za koga mogu da kazem da je pokvarenn u dusi. Uglavnom u situacijama prepoznajem postupke iz straha, pod uticajem kognitivnih distorzija i slicno. Mnogo se teze naljutiim na nekoga. I mnogo se manje nerviram.

Znam ko je Satana Djavo.
Da li znas ko su zveri?
Ne znas osnovne stvari iz Biblije Da Sotona je taj koji nadahnjuje zveri
Tako da je to isto zig zveri ili zig Satane
a te ruzne reci koje koristis samo tebe deklarisu kakav si
mozda nakacis taj zig tako se izrazavajuci cuvaj se

Jakov 4:4

Biblija — prijevod Novi svijet

4 Preljubnici, ne znate li da je prijateljstvo sa svijetom neprijateljstvo s Bogom?
Tko god, dakle, želi biti prijatelj svijetu postaje neprijatelj Bogu.

1 Jovanova 5:19 Mi znamo da smo od Boga a ceo svet je u vlasti Zloga.

Zar ti je tolko tesko da shvatis da su ove danasnje vlasti Satanina tvorevina
Kazes ruzne reci a onda opet koristis laz?
Niti smo govorili ko je satana, niti smo govorili ko je zver, vec si ti sama od sebe netacno rekla da je zver satana.
Na to sam ja odgovorio i pokazao tekst, da si rekla pogresno.
Ja nisam govorio ili zapoceo diskusiju ko je zver da bi mogla da kazes da ja neznam.
Ovo sto radis se zove tesko laganje.
Ocigledno je to kod tebe vec hronicno i tako se pokazuje pravo lice tvoje organizacije, koja ocigledno ljude cini gorima nego sto su bili pre nego su postalu njen clan..

Ma naravno, čovek uvek gleda svojim očima i donosi sud o tome. Pa svi koji su zli i razvratni je projekcija.
Svi smo mi i pomalo zli i razvratni ali u nama preovlađuje više dobrog od lošeg. A ovi kritičari su za mene najveći licemeri. To ti je klasična priča o "trun u oku"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back