Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo o tome pricali.Nisam pogresila Sotona je vladar zverimatako da je to jedno te isto
Zveri su uglavnom politicki elementi a njihov je vladar Sotona
sta ti tu nije jasno
Ceo svet je u vlasti Zloga 1 Jovanova 5:19
Ja sam postena a ti si bezobrazanNismo o tome pricali.
Ja sam postena a ti si bezobrazan
| Otkrivenje 20,2 | On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina. |
Znam ko je Satana Djavo.
Otkrivenje 20,2 On se domože zmaja, prastare zmije, koja je *Đavao i Sotona, i okova ga u lance na tisuću godina.
pa da vladari ti su pod vlascu Satane.znaci u prenesenom znacenju zig je cip a vladari iz senke su satana koji hoce totalitarnu kontrolu uz pomoc nwo globalizacije?
Armagedon je kraj ovom zlom svetu politickim elementiman, svim sataninim elementima i slugamaznaci armagedon je totalna kontrola svega i svakoga?i sta cini 7 milijardi ljudi da to spreci,ili su vec zombirani?Znaci game over

nema nam spasa,kasno je sad za neke kalkulacijeBog je dobro i pobedice.dobro..vise ne pobedjuje ni na filmu a kamoli u stvarnostinema nam spasa,kasno je sad za neke kalkulacije
Armagedon je Bozji rat i Bog ce ga voditi na celoj planeti Zemlji.A ovo se zove Armagedin.
Brdo Megido.
Gora Karmil.
Nju su zvali Armagefon jer se ona nalazi kod Megida.
Pogledajte prilog 667764
A ovo je mesto Megido
Pogledajte prilog 667766
Tu su bile sagradjene kule i stale za konje, tu su Izrailci docekivali neprijatelja.
Sa jedne strane je bila pustinja sa druge gora Karmil.
I neprihatelj je morao bas tu da prodje kod Megida.
Jer kroz pustinje ne moze a preko gore je otezano jer je izmedju ravnica gde lako mogu da prodju.
nada umire poslednjaBog je dobro i pobedice.
Ne nadaj se previse. Kad ti ona napise spasenje covecanstva ona ustvari misli na spasenje jehovinih svedoka.Ajd..iz tvojih usta u Bozije usinada umire poslednja
Od boga dopuštena ?Korona....
Vernici svaku bolest shvataju kao lek. Lek za dušu. Jer je duša, njena belina, dragocenija od zdravlja, od tela, od tehnologije, od udobnog življenja.
Kao i sve predhodne, i ova je pošast od Boga dopuštena da bi se ljudi normalizovali, jer su se ekstremno obezobrazili. Poput Sodoma i Gomora svojevremeno.
Sve će stati kada Bog odredi, slično kao što je stala kuga - odjednom.
Tebi treba isključiti kablovsku i internet dok ovo ne prođe.Od boga dopuštena ?
Virus je nečije smrtonosno oružje koje je bog ovog puta DOPUSTIO ?
Ko je STVORITELJ ove pošasti ?
Od boga dopuštena ?
Virus je nečije smrtonosno oružje koje je bog ovog puta DOPUSTIO ?
Ko je STVORITELJ ove pošasti ?
Može duša u sasvim zdravom telu da se normalizuje, ako duša želi, ako ne želi nikakva bolest je neće "ispraviti" već naprotiv. Tako što se mene tiče te priče o pošastima ne pije vodu da će izlečiti dušu.Korona....
Vernici svaku bolest shvataju kao lek. Lek za dušu. Jer je duša, njena belina, dragocenija od zdravlja, od tela, od tehnologije, od udobnog življenja.
Kao i sve predhodne, i ova je pošast od Boga dopuštena da bi se ljudi normalizovali, jer su se ekstremno obezobrazili. Poput Sodoma i Gomora svojevremeno.
Sve će stati kada Bog odredi, slično kao što je stala kuga - odjednom.
Izvini sto ulecem u diskusiju. Hteo sam da iznesem svoje opazanje. Dok sam bio u kultu, moji drugari iz skolske klupe su mi izgledali kao najvece zlo na ovom svetu. Mislio sam da su pokvareni, i lukavi i sta sve ne. Svaku najmanju sitnicu i ljudsku gresku ja sam smatrao za ljudsku pokvarenost i izopacenost. To je bilo tako i u osnovnoj skoli i u srednjoj.Sad mi reci koliko ti lično ljudi znaš koji žive u razvratu?
Kazes ruzne reci a onda opet koristis laz?Znam ko je Satana Djavo.
Da li znas ko su zveri?
Ne znas osnovne stvari iz Biblije Da Sotona je taj koji nadahnjuje zveri
Tako da je to isto zig zveri ili zig Satane
a te ruzne reci koje koristis samo tebe deklarisu kakav si
mozda nakacis taj zig tako se izrazavajuci cuvaj se
Jakov 4:4
Biblija — prijevod Novi svijet
4 Preljubnici, ne znate li da je prijateljstvo sa svijetom neprijateljstvo s Bogom?
Tko god, dakle, želi biti prijatelj svijetu postaje neprijatelj Bogu.
1 Jovanova 5:19 Mi znamo da smo od Boga a ceo svet je u vlasti Zloga.
Zar ti je tolko tesko da shvatis da su ove danasnje vlasti Satanina tvorevina
Čipovani smo mi odavno a da i ne znamo