Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj neko će ujediniti nacije sveta i svi će verovati da je Bog.Očigledno će biti majstor obmane. Jer je glavni cilj da čovek SAMOSTALNO dozvoli da dobije žig zveri. Ne prisilno. Već samostalno. Tom odlukom on je odlučio kome se klanja.

Ne poznajem Bibliju, kao ni Kuran ni Toru.
Ne poznajem religiju, povijest, ideologiju, jedino sto sam blagi rasist, ali to uglavnom isticem trolezi radi.
Ne poznajem nista od toga, ali nisam slijep na cinjenice, a cinjenica je - ljudska vrsta je debelo prekardasila.
I sada da se ljutim zbog toga, sto nam neka visa sila zeli staviti srce na vagu i saopciti nam, kakvi smo zapravo.

Svu ovu kasu smo si sami zakuvali, i kako se lijepo kaze - mozes kako hoces, ali neces dokle hoces.

Unazad otkako znamo za pisanu povijest, nasa ljudska, homo sapiens vrsta, glupirala se, kretenizirala, orgijala, silovala i klala... i tako sve dojednom, dok ne prekipi... kada i zadnji kredit potrosimo.
Onda dodje dan, kada ce nam se svima lijepo suditi.
Moze, svakom po zasluzi.

Ne vjerujem u instant-apokalipse, ali vjerujem da svaki postupak odjekuje u svemiru, cak i nasi postupci, postupci mizernih ljudi.

Mislim da smo si sami ovo skrojili, jednostavno smo zbog nasih kretenarija, kad-tad morali dobiti po lampi, a cenim da je ovo tek uvod u generalnu pizdariju.

Poslednja izmena:
Ko kaže da je tetoviranje? Možda je čip ? Vidimo da je sve digitalizovano. Zašto ne bi lični podaci, zdravstveno, sve sve sve bilo u malom čipu i da znaju ko si i gde si. Hoćeš da kupiš? Imaju tačno u banci koliko novca imaš na računu. Samo prođeš i nema kasirke ili kasira. Sve je u tebi.

Ko kaže da je tetoviranje? Možda je čip ? Vidimo da je sve digitalizovano. Zašto ne bi lični podaci, zdravstveno, sve sve sve bilo u malom čipu i da znaju ko si i gde si. Hoćeš da kupiš? Imaju tačno u banci koliko novca imaš na računu. Samo prođeš i nema kasirke ili kasira. Sve je u tebi.

9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,

E sad čip moš da turiš i na nogu, šta znači da taj koji se čipuje u nogu nije primio žig?

9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,

E sad čip moš da turiš i na nogu, šta znači da taj koji se čipuje u nogu nije primio žig?
Previše si bukvalista. Šta je pečat? Šta ako je pečat stanje uma grešnog ne moralnog čoveka? Šta ako je tim odairom da živi bez ljubavi u sebi zapečatio sebe. Nije biblija bukvalno pismo. Neophodno je razumeti određene stvari.

Aj onda pomozi svom pajtosu pa reci šta bi moglo da simbolizuje ruka i čelo u Bibliji?
Zig na ruci i na celu simbolise zig koji se odnosi na postupke i misli.
evo imas ovde objasnjeno

Kako ljudi dobivaju žig zvijeri “na desnicu svoju ili na čelo svoje”? (Otkrivenje 13:16). Da bismo dobili odgovor na to pitanje, osvrnimo se na riječi koje je Bog uputio Izraelcima kad im je dao zapovijedi kojih su se morali držati. Rekao im je: “Vežite ih kao znak na ruku svoju i neka vam budu kao povez na čelu” (5. Mojsijeva 11:18). To nije značilo da su trebali doslovno staviti neki znak na ruku ili čelo.
Naprotiv, Božje su zapovijedi trebale utjecati na sve njihove postupke i misli.

Ni žig zvijeri nije neki doslovan znak koji ljudi poput tetovaže stavljaju na tijelo.
Taj je žig simboličan i otkriva tko dopušta da ga oblikuje ovaj svijet, koji je pod snažnim utjecajem političkog sustava predočenog sedmeroglavom zvijeri iz Otkrivenja. Ljudi koji imaju žig zvijeri suprotstavljaju se Bogu (Otkrivenje 14:9, 10; 19:19-21).

Da je to očigledno, svi bi znali od davnina šta da ne čine da se to ne bi dogodilo. Šta da spreće. O čemu je reč.
Ti ovo govoriš: Ja tebi kažem da ćeš dobiti slatkiš ako ga nađeš. A ti me pitaš, a kako ja da znam da ga nađem? Pa ako ti kažem ti ćeš znati. Šta očekuješ? Da znam kako da nađem slatkiš?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back