Koristi li neko ovo za brijanje?

Ovaj model kosta oko 9,000 dinara. Kupio sam ga pre par meseci u Eurosalon Home Marketu. To je nov mehanizam, sa tri glave i prilagodljivom povrsinom. Funkcionise tako sto izvuce dlacicu, te je onda odsece... Uz njega idu i niveo kertridzi, vodootporan je i moze se koristiti za brzo brijanje pod tusem...
Iskreno, to je moje prvo iskustvo sa elektricnim brijacima i sasvim je dobar... Naravno, vrat (ispod lica povrsinu) ni ne pokusavajte obrijati elektricnim...

Goticni:
http://www.dworek.jaroslaw.pl/philips/hq6707.jpg

zanima me da li se neko brije ovim aparatom i kakvi su utisci? vreid li tolikih para? 8)

Koristio sam Philishave i provalio da zbog sistema brijanja (nozevi se krecu kruzno u horizontalnoj osi) i nije bas pogodan za cesto brijanje. Sada koristim Braun TriControl (4745) i u potpunosti sam zadovoljan, mnogo manje iritira kozu i sece apsolutno sve....Skokni na Braunov sajt i vidi sta ti najvise odgovara, ja sam tako birao i nisam nimalo pogresio....

Lord of Chaos:
Tek sada sam video Mixy-jev post i mogu reci da Phili vrat kasapi, dok Braun sasvim pristojno izlazi na kraj...Na kraju, ako moram pola face da brijam obicnim, a pola elektricnim brijacem, bolje da pustim bradu.....:-D

Касапљење - управо тако! Ја сам га избацио из употребе управо због тога: ако треба да користим и обични заједно са електричним, онда само обични, молим:))

Back