Korist od usamljenosti?

pišeš šta želiš,a ne uradiš ništa 🤷‍♀️ :lol:
Урадио сам свашта али немам резултате. Труд и није битан него резултати, можеш да уложиш и неизмерљив труд, џаба ако немаш успех, то буде пуј пике не важи, једино што можеш да слушаш како се изнова треба трудити.

pa ne verujem,rezultate imaš sigurno,možda nemaš kraj,što je uspeh ustvari :lol:
a tako i treba,jer se radi i o ciljevima iznad bivših,pa se čini da nije došlo do realizacije🤷‍♀️
recimo zamisli stanje da nije bilo truda,ako imaš mogućnost upoređivanja:lol:

pa ne verujem,rezultate imaš sigurno,možda nemaš kraj,što je uspeh ustvari :lol:
a tako i treba,jer se radi i o ciljevima iznad bivših,pa se čini da nije došlo do realizacije🤷‍♀️
recimo zamisli stanje da nije bilo truda,ako imaš mogućnost upoređivanja:lol:
Немам резултате, једино што се јесам први пут пољубио са 29 година, то сам успео. Кад ћу следећи пут бар то имати? Али никад нећу имати секс нити редовнији секс, уопште и не знам какав је осећај додирнути голу девојку и слично, као да сам ванземаљац или да су ми жене ванземаљци, а имам 31 годину.. То никад нећу остваривати.. Кад будем био стар неће ми бити привлачне забрађене баке, и никад ништа нећу остварити.

А да нисам имао никакав труд било би ми много боље, имао бих самопоуздања, енергије и не бих био разочаран, најгоре што постоји у животу је узалудан труд.

Немам резултате, једино што се јесам први пут пољубио са 29 година, то сам успео. Кад ћу следећи пут бар то имати? Али никад нећу имати секс нити редовнији секс, уопште и не знам какав је осећај додирнути голу девојку и слично, као да сам ванземаљац или да су ми жене ванземаљци, а имам 31 годину.. То никад нећу остваривати.. Кад будем био стар неће ми бити привлачне забрађене баке, и никад ништа нећу остварити.

А да нисам имао никакав труд било би ми много боље, имао бих самопоуздања, енергије и не бих био разочаран, најгоре што постоји у животу је узалудан труд.
onda plati 🤷‍♀️ :lol:

na njih sve,pa nek plate u naturi 🤷‍♀️ :rotf::rotf:
ii ne moj da je neko..........:zcepanje::hahaha:
As If Eye Roll GIF by MOODMAN

Postoji debela razlika izmedju usamljenosti i samoce...
U mom slucaju je samoca nesto sto mi prija i ne izaziva osecaj usamljenosti.Zapravo kad sam okruzen ljudima koji mi ne prijaju i koji me ne razumeju ja se osesacam usamljeno...Kada sam sam nemam taj osecaj jer posto sam introvert prija mi da se posvetim svojim mislima.
A sto se tice ljubavnih odnosa misljenja sam da je lepsa samoca nego veza sa pogesnom osobom koja mi ne daje taj neki osecaj koji me ispunjuje.

U mom slucaju je samoca nesto sto mi prija i ne izaziva osecaj usamljenosti.Zapravo kad sam okruzen ljudima koji mi ne prijaju i koji me ne razumeju ja se osesacam usamljeno...Kada sam sam nemam taj osecaj jer posto sam introvert prija mi da se posvetim svojim mislima.
A sto se tice ljubavnih odnosa misljenja sam da je lepsa samoca nego veza sa pogesnom osobom koja mi ne daje taj neki osecaj koji me ispunjuje.
Kada bi pokušao da izračunam jesu li drugi ljudi u dosadašnjem životu donijeli mi više koristi ili štete odgovor nije jednoznačan. Bez ljudi bio bi pošteđen trauma, frustracija, razočarenja, raznih oštećenja duše. Bez ljudi i života u društvenoj zajednici nebih uživao blagodeti koje je donijeo razvoj i napredak.

Usamljenost i nemanje partnera je posledica toga sto je osoba u proslom zivotu bila jako bitna i moguce imala previse partnera,a ako osoba jos nije imala odnos dobar prema partnerima,karma joj u ovom zivotu donosi samocu,nemanje partnera itd.Mada to nuzno ne mora biti kazna,neko opet voli samocu

Slažem se

Back