alex3000000000000000
Aktivan član
- Poruka
- 1.561
Čak i da je ...ISTINA TO ŠTO PIŠEŠ...ipak si ...POGREŠIO TEMU....
OVA TEMA...nije za ...ČAT I POLEMIKU....nego za ...POSTAVLJANJE... RAZNIH...ZA SVE ...KORISNIH INFORMACIJA...
Umesto da ...POSTAVIŠ...DA DAŠ....neku...KORISNU INFORMACIJU....došao si na temu ...DA POLEMIŠEŠ.....
Ali ako ja imam informaciju koja opovrgava istinitost/korisnost tvoje informacije, zar nije moja, u nedostatku boljeg izraza, duznost da ljudima koji ovo citaju skrenem paznju na to? Ako nema veze s temom, zovi moda pa nek' on "presudi". Ali ja mislim da itekako ima, posto tvoj navodni izvor (Opsta bolnica u Rocesteru) pere ruke od tog teksta i izjavljuju kako nista slicno nisu objavili 20 godina unazad.
To što si napisao ...AKO JE STVARNO ISTINA.....a ne ....INTERNET - REKLA KAZALA....mogao si da mi kažeš ( dobronamerno ) i na " PP "....ALI NISI....jer ni sam ...NE ZNAŠ POUZDANO....da li je to što si čuo i pročitao ...VALIDNA INFORMACIJA....ili prosto kao i na svim ostalim medijima...VEŠTO & ČESTO PLASIRANA DZINFORMACIJA....
Kako "internet rekla-kazala", kakvi mediji kad je demant upucen sa zvanicnog sajta doticne bolnice (sto si, uzgred, mogao i sam da procitas putem linka koji sam postavio, a ne da pricas napamet o necemu na sta, ocigledno, nisi ni bacio pogled a kamoli procitao)? Bas zato sto sam dobronameran sam i odgovorio ovde. Da neces mozda ti da odlucujes ko ce u sta imati uvid? Nek ljudi vide i jedno i drugo, pa nek izvagaju sami da li ce verovati tvom savetu ili ne. Inace, tvoj se argument okrece protiv tebe: i ti si meni mogao odgovoriti na PP ali nisi, tako da se mani laznog moralisanja.
Misliš li da je ...INTERNET....LEGLO ISTINE....
Ja znam da ...NIJE...i da bi iz te... GUŽVE... izvukao ..KORISNU INFORMACIJU....kosistim svoja ..ZNANJA...ISKUSTVA.
..LOGIKU..
..i naravno...PRIJATELJSTVA..
.
Ako ne veruješ ...PRIJATELJIMA......KOME ĆEŠ...![]()
Naravno da ne ali otkud tebi ideja da sam odlucujes o tome sta je istinito a sta ne? Pa valjda smo i mi ostali razumna bica vicna snalazenju na globalnoj mrezi zvanoj Internet. Cemu takvo neprijateljstvo? El sam mozda ismevao tvoj post? Vredjao nekoga? Sve je podlozno kritici i osporavanju pa i tvoji postovi, hteo ti to da prihvatis ili ne. Zasto su tvoji izvori vredniji od mojih? Kako to da su tvoji prijatelji dobar i pouzdan izvor a lekari bolnice na koju se taj isti mejl poziva losi, gramzivi i lazljivi? Nisi se ni potrudio da odgovoris ni na jedno moje pitanje, vec si u startu odbacio protivargumente kao medijsku dezinformaciju i aludirao na to da sam neznalica i nedobronameran.