gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Da, ima.
Ma o čemu ti pričaš, pobogu? Crnogorski ambasador Igor Jovović je u Beogradu već preko godinu dana.
OK. Neka je, ne menja suštinu... Odnosi dve države su loši.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ima.
Ma o čemu ti pričaš, pobogu? Crnogorski ambasador Igor Jovović je u Beogradu već preko godinu dana.
Bojim se da ne razumijem. O čemu je riječ?
Opet ne razumijem. Bugara ima preko dva miliona manje od Srba, što je za jedan veliki dio.
Čekaj malo.... Ja nisam pominjao bugarsku državu, nego bugarsku naciju...
Osim toga, ti govoriš o savremenoj srpskoj i bugarskoj državi, a ja sam pričao o tome koja nacija ima najstariju državu tj naciju na balkanu...
Car Samuilo itd...
Dobro kažeš.
Bugarska i Hrvatska su nekad davno graničile.
Hrvatska???
Pa vama je poslednji hrvatski kralj bio Aleksandar Karađorđević koga ste ubili, da osvetite vašeg prethodnok prestolonaslednika...
OK. Neka je, ne menja suštinu... Odnosi dve države su loši.
Pa koliko to ima Srba, ako su za 2 milijuna brojniji od Bugara, a dotičnih ima cca 7,5 milijuna?
PODGORICA - Crnogorskim državljanima u Čileu i nekim gradovima u Sjedinjenim Američkim Državama i Australiji, konzularnu pomoć će pružati ambasade Hrvatske.
To će biti omogućeno na osnovu sporazuma o pružanju konzularne pomoći koji su danas u Budvi potpisali ministri inostranih poslova Crne Gore i Hrvatske, Milan Roćen i Gordan Jandroković.
On je kazao da će crnogorski državljani u hrvatskim diplomatsko-konzularnim predstavništvima imati isti tretman kao i državljani Hrvatske.
Roćen i Jandroković učestvuju na regionalnom neformalnom skupu šefova diplomatije zemalja-članica Procesa saradnje zemalja jugoistočne Evrope (SEECP) koji se održava u Budvi.
Dvojica ministara su nakon potpisivanja sporazuma novinarima rekli da pitanje poluostrva Prevlaka nije otvoreno pitanje u odnosima dve zemlje.
"Ali, to pitanje treba rešavati", rekao je Roćen dodavši da Crna Gora "nije opterećena rokovima".
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/232273/Konzularna-pomoc-Crnogorcima-u-ambasadama-Hrvatske
Још мало,па ће Црња и Гора постати јужна хрватска покрајина.Ето разлога да Мило и његови славе.
Čekaj malo.... Ja nisam pominjao bugarsku državu, nego bugarsku naciju...
Osim toga, ti govoriš o savremenoj srpskoj i bugarskoj državi, a ja sam pričao o tome koja nacija ima najstariju državu tj naciju na balkanu...
Car Samuilo itd...
Ja nisam pominjao bugarsku državu, nego bugarsku naciju...
a ja sam pričao o tome koja nacija ima najstariju državu tj naciju na balkanu...
Srba ima 6 miliona u Srbiju, Bugara 6.5 milona u Bugarsku. A, o državama je riječ.Bugara ima oko 6.5 miliona, a ne 7.5!