Hrvatski "šamar" Kijevu: Milanović odbio da šalje hrvatske vojnike u "misiju podrške Ukrajini"

Svi narodi i društva prolaze te epsko-guslarske faze razvoja. Većina europskih naroda je s time završila još u 19. stoljeću. Srbi kaskaju za svijetom, ali valjda će jednog dana stići u 21. stoljeće. :kafa:
Srbi kao narod su jako gostoljubivi ,neki dan sam bio u vršku,pa u surcinu , Obrenovcu na slavi kod rodbine ili prijatelja. To je sve na svom mjestu , doček samo takav i ljubaznost ( skidam kapu).

Ali ovdje ima likova ( nije bitna nacionalnost ) koji toliko mrze nešto nesrpsko Itd , a takvi likovi koji tuđe mrze i nepoštuju, mislim i da svoje ne vole .

Srbi kao narod su jako gostoljubivi ,neki dan sam bio u vršku,pa u surcinu , Obrenovcu na slavi kod rodbine ili prijatelja. To je sve na svom mjestu , doček samo takav i ljubaznost ( skidam kapu).

Ali ovdje ima likova ( nije bitna nacionalnost ) koji toliko mrze nešto nesrpsko Itd , a takvi likovi koji tuđe mrze i nepoštuju, mislim i da svoje ne vole .
Problem sa Srbima je što ne znaju kontrolirati svoje emocije. Ili su presrdačni, presvesili da te jednostavno guše, ono kao mala djeca kada se raduju, ili su pretjerano mrzovoljni, zlobni. Imaju problem s ekstremnim raspoloženjima. Ne znaju se skulirati i naći zdravu sredinu, balans u razmišljanju i ponašanju. Sve mora biti od jednog do drugog ekstrema.

Back