КОНТРОЛА ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
KONTROLA DRŠTVENIH MREŽAPriveden bloger zbog protesta protiv RTS na Fejsbuku
http://www.kurir-info.rs/priveden-bloger-zbog-protesta-protiv-rts-na-fejsbuku-clanak-318705Policija na informativni razgovor privela poznatog blogera Milana Kamponeskog zbog protesta za ukidanje RTV pretplate koji nije prijavio, ali ni održaoAmitz Dunliker: Na meti policije
BEOGRAD - Policija kontroliše fejsbuk! Milan Kamponeski, kolumnista i bloger poznat pod nadimkomAmitz Dunliker priveden je na informativni razgovor u policijsku stanicu jer nije prijavio protestni skup povodom ukidanja RTV pretplate.
- Policija me je privela oko 12. 30 sati zbog najave protestnog skupa ispred Skupštine Srbije koji sam pokušao da organizujem preko fejsbuk mreže, a kojim smo hteli da tražimo ukidanje RTV pretplate. Protest sam najavio pre dve nedelje za petak 13 jul, međutim otkazao sam ga dan ranije, ali tu informaciju policija nije imala, tako da me je privela na informativni razgovor zbog skupa koji je nisam prijavio ali u suštini nisam ni održao - rekao je Kamponenski za Kurir i dodao da je u policijskoj stanici 29 novembar proveo oko dva i po sata, kao i da je potom pušten kući. Kako kaže inspektori su bili ljubazni.
U trenutku kada je da policija došla kod njega kući s namerom da ga privede, Kamponeski je dok se presvlačio uspeo da pošalje tvit da je priveden. Kada je došao u stanicu mogao je lično da se uveri da su inspektori to već pročitali. Dočekali su ga rečima: Pa kad si pre stigao da obavestiš ljude da smo te priveli!?

:per::per::per:
Па ви пишите свашта на Крстарици...
а ОЗНА ВАС ПРАТИ.

KONTROLA DRŠTVENIH MREŽAPriveden bloger zbog protesta protiv RTS na Fejsbuku
http://www.kurir-info.rs/priveden-bloger-zbog-protesta-protiv-rts-na-fejsbuku-clanak-318705Policija na informativni razgovor privela poznatog blogera Milana Kamponeskog zbog protesta za ukidanje RTV pretplate koji nije prijavio, ali ni održaoAmitz Dunliker: Na meti policije
BEOGRAD - Policija kontroliše fejsbuk! Milan Kamponeski, kolumnista i bloger poznat pod nadimkomAmitz Dunliker priveden je na informativni razgovor u policijsku stanicu jer nije prijavio protestni skup povodom ukidanja RTV pretplate.
- Policija me je privela oko 12. 30 sati zbog najave protestnog skupa ispred Skupštine Srbije koji sam pokušao da organizujem preko fejsbuk mreže, a kojim smo hteli da tražimo ukidanje RTV pretplate. Protest sam najavio pre dve nedelje za petak 13 jul, međutim otkazao sam ga dan ranije, ali tu informaciju policija nije imala, tako da me je privela na informativni razgovor zbog skupa koji je nisam prijavio ali u suštini nisam ni održao - rekao je Kamponenski za Kurir i dodao da je u policijskoj stanici 29 novembar proveo oko dva i po sata, kao i da je potom pušten kući. Kako kaže inspektori su bili ljubazni.
U trenutku kada je da policija došla kod njega kući s namerom da ga privede, Kamponeski je dok se presvlačio uspeo da pošalje tvit da je priveden. Kada je došao u stanicu mogao je lično da se uveri da su inspektori to već pročitali. Dočekali su ga rečima: Pa kad si pre stigao da obavestiš ljude da smo te priveli!?

:per::per::per:
Па ви пишите свашта на Крстарици...
а ОЗНА ВАС ПРАТИ.

REBUS

FBI.jpg
+
logo-large.gif
+

aleksandar-vuc48dic487.jpg

NAGRADA

Poslednja izmena:
Danas mu žena nije kod kuće. Brzinom munje otvara teme i još i divani.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
На сајту БАДО.КОМ....
отворим профил....Поставим слику неке рибе коју сам скинуо са нета....
Риба манекенка...боли глава....
УПЕЦАЛО СЕ 50 ТЕРПАНА...
Један зове у Холандију.....један у Италију....
Упецао се и један Енглез....
Нисам стигао са свима да комуницирам....
па сам само кокетирао....слао пољупце и слично....
Чудо једно...колико будала има у овом глобално селу.

Ja bih rekla da postoji jedan drugi problem.

Na forumu je zavladalo mrtvo more, tri korisnika se vrte u krug, na temama do bola dosadnim.

Biće da je Mačorčina dobila poziv sa nekog drugog mesta..., da oživi ovo mesto. :zper:

:D Pa imaju ovoliko moderatora , nek' animiraju korisnike ako su u stanju ...i ja sam to primetila , već tri dana svratim na minut i izlogujem se , dosadno :dosadno:

Nego, apropo teme , zar grobar master ne obeća ukidanje pretplate tik pred izbore...stvarno se ne sećam al' mi nešto u malom mozgu da je bilo priče i oko toga ?
:think:

Zašto onda " milicija " koalicionog partnera marice privodi ovog momka kada on samo podseća na obećanja novoizabranog cara ?

:D Pa imaju ovoliko moderatora , nek' animiraju korisnike ako su u stanju ...i ja sam to primetila , već tri dana svratim na minut i izlogujem se , dosadno :dosadno:

Nego, apropo teme , zar grobar master ne obeća ukidanje pretplate tik pred izbore...stvarno se ne sećam al' mi nešto u malom mozgu da je bilo priče i oko toga ?

Zašto onda " milicija " koalicionog partnera marice privodi ovog momka kada on samo podseća na obećanja novoizabranog cara ?

Ja čak ZAHVALJIVAO NA BANOVANJU po prvi put za ovih 6 godina
Odmorio 2 dana od budalaština
Pitajte moderatore :D

Zato što će draga moja sugrađanko, morati da zavlada totalna strahovlada,
kako bi im prošlo sve ono što će ovih dana da bace pred narod.....

Ajd da skrećemo sa Ace Tužibabe....
Šta je radio novinarima dok je bio ministar dezinformisanja sad će da vidimo šta će da radi gradjanima kao Herlok Šolms

Ovakvi slepci najbolje glume državni aparat

Bravo , setio si se...ja htedoh na onoj temi da podsetim populaciju da je lipsi bio već ministar al' to sve k'o barske mušice :D

p.s. Off: kako tumačiš slučaj , hipotetički : neko laže da je u na primer Americi i onda se ovde javi u 8-9 ujutro sa dobro jutro, evo doručkujem ?...el' bi odma' provalio da laže il' bi se pravio da veruješ il' ...dobro, verujem da ti ne bi pao na te izmišljotine i vlažne snove :rotf:

Back