КОНТРОЛА ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА

Bravo , setio si se...ja htedoh na onoj temi da podsetim populaciju da je lipsi bio već ministar al' to sve k'o barske mušice :D

p.s. Off: kako tumačiš slučaj , hipotetički : neko laže da je u na primer Americi i onda se ovde javi u 8-9 ujutro sa dobro jutro, evo doručkujem ?...el' bi odma' provalio da laže il' bi se pravio da veruješ il' ...dobro, verujem da ti ne bi pao na te izmišljotine i vlažne snove :rotf:

Nije valjda išo da se vidi sa tatom...., u tajnosti .... :eek:

Za RTS kaže da nije znao da će biti bombarrdovan (deo bez masonskog obeležja)

Majka mu je tu noć bila u RTS-u. Kako nisi gledao snimak, mislim da je na TV Politici bio, odmah nakon što je pogodjen RTS, Vučić je sav izbezumljen otišao tamo. Uzeli su i izjavu od jedne novinarke. Tada sam saznala da mu majka radi u RTS-u i da se zove Angelina.

:D Pa imaju ovoliko moderatora , nek' animiraju korisnike ako su u stanju ...i ja sam to primetila , već tri dana svratim na minut i izlogujem se , dosadno :dosadno:

Nego, apropo teme , zar grobar master ne obeća ukidanje pretplate tik pred izbore...stvarno se ne sećam al' mi nešto u malom mozgu da je bilo priče i oko toga ?
:think:

Zašto onda " milicija " koalicionog partnera marice privodi ovog momka kada on samo podseća na obećanja novoizabranog cara ?

reko da ukida al samo u bajcetini gde je to izjavio a to se podrazumeva jer je reko uz rakiju pa nije znao sta prica :rotf:

Majka mu je tu noć bila u RTS-u. Kako nisi gledao snimak, mislim da je na TV Politici bio, odmah nakon što je pogodjen RTS, Vučić je sav izbezumljen otišao tamo. Uzeli su i izjavu od jedne novinarke. Tada sam saznala da mu majka radi u RTS-u i da se zove Angelina.

lele... nije valjda da cete opet o tome :roll:

Dok ne saznamo kako mu se zove tata?

reko da ukida al samo u bajcetini gde je to izjavio a to se podrazumeva jer je reko uz rakiju pa nije znao sta prica :rotf:

:sad2: Znači opet rek'o pa porek'o ...to postalo uobičajeno kod grobara mastera :roll:

...a da to nije obećav'o sad na slavi gde mu ni lipsi vučić nije došao , niko...svi ga se odrekli :(

off: koliko sam smajlija ostavila još ću postati k'o fata sa naprednim reputacijama ...samoukidam ih ubuduće ...msm smajlije, da se ne blamiram :mrgreen:

ma ja zbog rebeke koja oma ima svrs od osmeha na faci kad se spomene :lol:

tri minuta mi je tebalo da ukapiram ovaj tvoj svrs ... :zcepanje:, izlečićemo mi bekicu i naučiti je da se raduje kad vidi vućka na tv ...., ako ovaj narod ikada bude ukapirao, ko se sprema da mu vodi državu ....., pa uradi ono što je potrebno ...

files6d47.jpg

Ma fala , samo ti udri...svrš i repa , dok sam još ovde :D

ne ova prica sa drkanjem klinaca i ljudi koji ispoljavaju stav preko mreza nije neka mudrost koju su nasi vlastodrsci smislili vec represivna mera koju praktikuju prvo usa i britanija naravno kao vid demagoske lazi da su to neprijatelji drustva... a tamo neki siledzija izlomi ili siluje nekog il onaj proglasi oceprlejnje pokrajine nikom nista il ubice oma pustaju iz murdelja.... a neki jadnik koji nema ni kaznu za pogresno parkiranje je sad pretnja zato sto qenja qvake na nekim levim forumima ili fejsu... sad su poceli i da tvituju svi zivi :rotf: ministar odbrane se svadja sa pratiocima i kad ga neko naduva na twiteru ne bi me cudilo da trazi od mupa da ga apse il privode na informativni jer je osto ko riba na suvom..inace ti ludaci na tviteru su ko lesinari kad se nakace jedan na drugog ovaj jadnik nema sanse ni da bekne a vec je pojeden :lol:

tri minuta mi je tebalo da ukapiram ovaj tvoj svrs ... :zcepanje:, izlečićemo mi bekicu i naučiti je da se raduje kad vidi vućka na tv ...., ako ovaj narod ikada bude ukapirao, ko se sprema da mu vodi državu ....., pa uradi ono što je potrebno ...

files6d47.jpg

Bolje me ubite o'ma da se ne patim :zcepanje:

p.s. Potseti me kako se zove ovaj novinar desno...ovaj sa kravatlom na tufne i plavom košuljom ?

ne ova prica sa drkanjem klinaca i ljudi koji ispoljavaju stav preko mreza nije neka mudrost koju su nasi vlastodrsci smislili vec represivna mera koju praktikuju prvo usa i britanija naravno kao vid demagoske lazi da su to neprijatelji drustva... a tamo neki siledzija izlomi ili siluje nekog il onaj proglasi oceprlejnje pokrajine nikom nista il ubice oma pustaju iz murdelja.... a neki jadnik koji nema ni kaznu za pogresno parkiranje je sad pretnja zato sto qenja qvake na nekim levim forumima ili fejsu... sad su poceli i da tvituju svi zivi :rotf: ministar odbrane se svadja sa pratiocima i kad ga neko naduva na twiteru ne bi me cudilo da trazi od mupa da ga apse il privode na informativni jer je osto ko riba na suvom..inace ti ludaci na tviteru su ko lesinari kad se nakace jedan na drugog ovaj jadnik nema sanse ni da bekne a vec je pojeden :lol:

Sve to stoji , a kad mi baš ali baš bude prekipelo ima da počnem da tvitujem i to kod lipsija direkt ...mada je on neduhovita sirovina , neće to dugo potrajati , a da mi ne pošalje bizgove na vrata al' za domovinu i život...msm sedi mara na kamen studenac , ne da da joj priđe nemac i tako :mrgreen:

Back