Islam je jos jedna podvala djavolska covecanstvu...posluzila je da podeli covecanstvo i da onemoguci spasenje onima kojiu ga prihvate (jer se covek spasava samo kroz Hrista) i posluzio je samo Muhamedu (ali samo za vreme zemaljskog zivota) da uziva u svim "blagodatima" koja je kao "prorok" imao...obicna kopija Biblije koja bas i jeste najopasnija zato sto se dobrim delom drzi Istine (Biblije) ....Ali bas zbog tolikih kontradiktornosti i pokazuje cijeg je "uma" delo i kakve je prirode njeno "ucenje"...pa sama cinjenica da i Kuran govori da ce doci Isus da sudi zivima i mrtvima bi trebala valjda da natera muslimane da se zapitaju kakva im se zaista "nagrada" sprema sto su ubijali i progonili one koji su verovali u Njega.....u sustini je samo ucinila da se covecanstvo jos vise podeli i zbuni i ne dozvoli mu se da se vrati Bogu....sto je moguce samo kroz Hrista...i pokazalo je na delu mnogo puta kroz istoriju koliko zlo predstavljaju jeresi Hriscanstava kada je zbog "krstaskih ratova" jeretika do tada vec poprilicno zamrlo muhamedanstvo,zbog zlodela "krstasa" ponovo ozivelo islam i otkrilo svoju novu "svrhu" koja je do danas donela mnogo klanica a to je -dzihad...
Još jedna?
Znači ima ih još???
Pogledajmo ovde tko donosi podjele i najavljuje ih.
Sad treba pameti ovde!!!
Luka 12
51 Mislite li, da sam došao donijeti mir na zemlju? Ne, kažem vam, nego razdor.
Matej 10
34 Ne mislite, da sam ja došao da donesem mir na zemlju! Nijesam došao da donesem mir, nego mač.
35 Jer sam došao da rastavim sina od oca njegova, kćer od matere njezine, snahu od svekrve njezine.
36 Tako neprijatelji čovjeku postaju njegovi vlastiti domaći
Poslednja izmena: