Kontra-tema

200.gif

Danas sam ustao go i obuo zlatne papuče i otišao ispod tuša od mleka i latica ruža. Potom sam obukao kimono i doručkovao u kladionici gde sam pogodio iz keca u kec i uzo 2o€. Tu mi se nabacivala ona ribica što uzima uplate ali džaba joj jer me je čekala moja automehaničarka u poršeu pa smo išli da dignemo jednu solarnu elektranu za neku fabriku. Posle smo se dogovorili da idemo u Švajcarsku na akscelerator čestica ali zvao me bratić pa sam išao da mu pomognem da preselimo neki šifonjer njegovog šefa.. i ova kiša pada ceo dan baš je odvratno ali ja sam pun optimizma i imam dva twixa i zaječarsko pivo. I tako.

Probudio sam se u selu u Sumadiji pored dve seljancice. Spavali smo goli. Jedna mi je lizala bulju, a druga jaja za dobro jutro. Posle su mi spremile seoski, srpski dorucak koji je bio bogat domacim mesom, jajima, sirom i svezom pogacom. Posle sam izasao na trem od kuce da zapalim pljugu. Jedna od njih me je prekorila sto sam spor, i da se sto pre treba da se vratim u krevet jer su me mnogo zeljne. Proveli smo u krevetu sve vreme do rucka, pa posle toga opet, sve do vecere. Zaspao sam praznih jaja. Ujutro me probudilo lizanje jaja...

neka lepojka mi ej pisala mailove hejta jer sam joj preotela tipa, ali nisam ga preotela, samo sam mu odgovorila na "hi" sa "hi :)" i posle toga me je zaprosio, jer je moja aura toliko sijala kroz ovo "hi" i smajli, a nisam čak koristila ni emoji nego zagradu i dvotačku. a ona prelepa ali nije joj vredelo. rekao je da sutra uzima svoj privatni avion i dolazi da se šetamo po kalemegdanu, ona jadna mi piše mailove mržnje ali ja samo saosećam, nisam ništa kriva, razumem je. uplatila sam joj vaučer za luksuzno letovanje da se uteši ili zimovanje i onda je prešla sa CAPS LOCKA na mala slova u pretnjama

Back