Konstano pucaju nova creva turbine pasat tdi

Ovako mora ali ne ovo Vucicevo sto uvaljuju.
Vucic odkupi ova levo creva za 1 eur i preko kit comerce ovi njegove smradine prodaju za 50 eur
Rok trajanja creva 500 km predjenih!
Reklamacije ne primaju!
I onda se cude sto su protesti
Polovno orginalno moze pola godine i puca.
Racunam da Vucicev orginal moze max godinu dana .
Zato trazim neka resenja druga.

Prilozi

• IMG_20250606_103525.jpg
    IMG_20250606_103525.jpg
    81,1 KB · Pregleda: 4
  • IMG_20250626_175539.jpg
    IMG_20250626_175539.jpg
    140,2 KB · Pregleda: 5
Sve super Igy samo ako je moguce nesto u Srbiji Vucicevoj naci da ne podvaljuju.
Kupio bi bilo gde dosao otisao ako to postoji da me ne nategnu i da mi crevo ne izdrzi 15 dana.
Do sada imam tu praksu.Smradine po auto prodavnicama se cude kada creva riknu za 15 dana a verovatno rade i reparacije od neke kurton gume pa pucaju.
Znaju oni sta prodaju samo moram naci na kugli zemljskoj da je kvalitetno.
Mozda preko u Austriji?
Slazem se kupis kvalitet i cao ali to po balkanu nema veruj mi!

Poslednja izmena:
Može i to ali onda nabaci par prstenova koji će ga držati da se ne razleti .. Najbolje je kupiti dobro crevo i ne treba da petljas ..Na nekim modelima imaš te prstenove fabrički kao ojačanje .. mislim da tako kod PSA 1,6 dizela koliko se sećam
Da li od tog 1.6 dizela odgovara mojoj krsini starom b.5.5?
Ali i to da kupim novo u prodavnici nece mesec dana izdrzat,polovno orginal pola godine dobaci .
Sve to novo sto prodaju je reparacija starih delova.
Pa u maxy prodavnicama leb star uvaljuju od starog brasna peku i od ostatka starog leba i prodaju tako gde nece auto delove.

Da li od tog 1.6 dizela odgovara mojoj krsini starom b.5.5?
Ali i to da kupim novo u prodavnici nece mesec dana izdrzat,polovno orginal pola godine dobaci .
Sve to novo sto prodaju je reparacija starih delova.
Pa u maxy prodavnicama leb star uvaljuju od starog brasna peku i od ostatka starog leba i prodaju tako gde nece auto delove.
Ne nije isto kačenje kod njega su selne

Poz ekipi malo pomoci strucne.Turbinu menjo pre god dana.Orginal polovna.Auto ide ko metak sve ok.Ali svako crevo turbine mi puca u roku mesec dva dana .Menjo 3 puta.Meh kaze losa creva ali ja mislim da tu treba nesto uradit oko turbine.Ili neki jaci pritisak ima ili neki drugi problem na njoj?
Nemoguce da se svako crevo raspadne novo.
Hvala za pomoc.

Hvala za strucnu pomoc.
Izbegavaj kineske ili turske delove, jesu jeftiniji ali se desava bas to sto opisujes, moze da rikne posle par meseci. Jos bolje, neka majstor kupi deo koji hoce, ako crkne ponovo , mora da popravi o svom trosku.

Izbegavaj kineske ili turske delove, jesu jeftiniji ali se desava bas to sto opisujes, moze da rikne posle par meseci. Jos bolje, neka majstor kupi deo koji hoce, ako crkne ponovo , mora da popravi o svom trosku.
Nema to u Srbiji ..ja bi morao da zamenim da se desi problem ovde na Zapadu ali bi prebacio tu odgovornost na dobavljača ..Tako da se onda ni dobavljaču a ni garaži ne isplati kupovina jeftinih delova tj probleticnih jer ima jeftinih delova sa kojima nema problema

Mario/Igy da ne otvaram drugu temu.Nabacite komentar kad stignete.
Uradih juce (,ne ja vec majstor)zubcenje pezo 206 benzin.Zamenih termostat,lani i hladnjak.
Nov antifriz ulete ali kako se to promeni odjednom ga poce gubiti u posudi.
Napravim 40 km prazna cantra za antiriz!
Sta uradi majstor?
Da li to tako mora koji dan da se protera kroz sistem pa gubi ili negde curi?
Pogledah juce sve suvo.
Lani sam mu radio i glavu motora i ravnao itd.
Gde li ispari antifriz?
Da ovaj nije majstor zaboravio sta odradit?
Gubi ga ali nije vidljivo gde.

Mario/Igy da ne otvaram drugu temu.Nabacite komentar kad stignete.
Uradih juce (,ne ja vec majstor)zubcenje pezo 206 benzin.Zamenih termostat,lani i hladnjak.
Nov antifriz ulete ali kako se to promeni odjednom ga poce gubiti u posudi.
Napravim 40 km prazna cantra za antiriz!
Sta uradi majstor?
Da li to tako mora koji dan da se protera kroz sistem pa gubi ili negde curi?
Pogledah juce sve suvo.
Lani sam mu radio i glavu motora i ravnao itd.
Gde li ispari antifriz?
Da ovaj nije majstor zaboravio sta odradit?
Gubi ga ali nije vidljivo gde.
Dolij antifriz pa prati šta se dešava ..Možda nije ozracio ..

Dolij antifriz pa prati šta se dešava ..Možda nije ozracio ..
Uradjen servis,bilo max napravio 70 km sutra ujutro prazna cantra.Dolio max napravio 50 km opet skoro prazna.Imao sam za 2 dana posle velikog max/minimum seanse.Stalno max pa prazna cantra.
koliko dana da se prati?
Sta treba da se uradi da ozraci sistem?Da nije majstor sta zaboravio uradit ili imam neki kvar?
Trebalo bi valjda nakon 2 dana da bude ok?

Back