- Poruka
- 33.624
Glavno da tzi meni daješ puse.![]()
Ko ce citati sta pise pored takvog avatara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U Mitrovici.
u republici srbiji![]()
ma kod vas je divlji zapad odavno...

A jel si ti plasis necega kada stalno moras da naglasavas ime tvoje drzave? Koga ubedjujes? Mene i sebe? Ako ubedjujes mene, nije strasno, ali ako ubedjujes sebe, onda...

Ko ce citati sta pise pored takvog avatara![]()

puse saljem nekom drugom, tebi puse moze da salje samo adem![]()
nikako, ne ubedjujem ni tebe ni sebe, imamo ustav i u njemu lepo pise![]()
Ja verujem da imate ustav, ali zasto ga stalno spominjes? Ili to radis i u stvarnom zivotu

imamo ustav, a po tom ustavu ti si drzavljanin srbije, msm u stvarnom zivotu. e sad ako imas jos neku imaginarnu drzavu, ja bih se zapitala za tvoje stanje![]()

Ti mora da živiš na Kosovu. Sigurno se družiš sa Adfemom. Svaki dan ste na kavi.![]()
tamo imas i kavu i kavanje (el se tako kaze? )neces andjele dobiti konkretne odgovore...nacionalne manjine bucu po srbiji po nalogu izvan srbije...a vlada je tu da izadje u susret svim zalopojkama kako bi zaboga pokazala EU kako je tolerantna....
p.s.jel u austriji dozvoljeno voziti auto registrovan u drugoj drzavi ako imas stalno mesto prebivalista u austriji..??? daje li austrijanac da registrujes auto u nekoj drugoj drzavi a da vozis po austriji..??
Nije ti lako, nimalo. Decija pamet zarobljena u tijelu zene... strasno.
Ja verujem da imate ustav, ali zasto ga stalno spominjes? Ili to radis i u stvarnom zivotu
pa ko vam kriv kad ne znate kako se to radi...ja oženio pripadnicu nacionalne manjine i em izvršio asimilaciju, em ebavam nacionalnu manjinu a zakon me štiti![]()

a ti garant pises iz slovenijetamo imas i kavu i kavanje (el se tako kaze? )

Da tamo se družim sa Borom i Jovom. Oba dva će se kandidirati za gradonačelnika Ljubljane.![]()
Sta ce biti sa nacionalnim savetom Bosnjaka?

Da tamo se družim sa Borom i Jovom. Oba dva će se kandidirati za gradonačelnika Ljubljane.![]()

Valjda znate da jos nije obrazovan Nacionalni savet Bosnjaka u Srbiji i da se oko toga dosta ozbiljno zakuvalo.sa cime?![]()
Valjda znate da jos nije obrazovan Nacionalni savet Bosnjaka u Srbiji i da se oko toga dosta ozbiljno zakuvalo.
Da li je ispravno da za stranke nacionalnih manjina postoji nizi izborni cenzus?

Da li mislite na nizi izborni cenzus uopste ili samo za nacionalne manjine?ne. bosnjaci su vestacka tvorevina. a sto se nizeg izbornog cenzusa tice, apsolutno sam protiv.
Samo za drzavljane zemalja pripadnica EU.