Konkretno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta je tu nacisticki po tvom misljenju? pa nisam rekla da bih sve pobila, samo da im ne bih dala funkcije :flert:

Draga moja, tako to pocinje. Prvo im zabranis da budu na bilo kom rukovodecem polozaju, recimo predsednik mesne zajednice. Onda im zabranis da upotrebljavaju svoj jezik, zatim da uce i svoju istoriju, polako dolazi zabrana druzenja sa pripadnicima svoga naroda... dok ne dodju u situaciju da vise ne smeju ni da udisu sveti srpski vazduh. Ne mislim ovo konkretno na tebe, ali puno nacionalista je islo tim razvojnim putem.

Draga moja, tako to pocinje. Prvo im zabranis da budu na bilo kom rukovodecem polozaju, recimo predsednik mesne zajednice. Onda im zabranis da upotrebljavaju svoj jezik, zatim da uce i svoju istoriju, polako dolazi zabrana druzenja sa pripadnicima svoga naroda... dok ne dodju u situaciju da vise ne smeju ni da udisu sveti srpski vazduh. Ne mislim ovo konkretno na tebe, ali puno nacionalista je islo tim razvojnim putem.

Ima vec dovoljno tema o Kosovu, ne skreci i ovde...

Sto se tice Milicinog posta.... Ja ionako volim da vladam iz sneke... :)

i tako, siptara na rukovodecim pozicijama bilo koliko hoces,bili predsjednici mjesnih zajednica , imali svoje skole na svom jeziku, niko im nije branio ni druzenje niti bilo sta drugo ali iskonska albanska mrznja i zelja za srpskom krvlju je pobjedila. odlican post da se razotkrije koliko su albanci na kosvu bili i ostali licemjeri

ma nemam ja nista protiv da neko u svojoj kuci uci ako zeli i mandarinski, ili da proucava istoriju starih egipcana, zna se sta je skolski plan i program i on ne bi trebalo da se razlikuje ni u jednoj skoli u srbiji. kakva bre dvojezicka nastava? pa to je vec u startu odvajanje naroda. znaci kuci nek rade sta hoce a u skolama - srpski :)

ca linkovanim postom se u potpunosti slazem. tuzno je sto masa ljudi ovde ne ume da razlikuje nacizam od nacionalizma. evo adem je prvi primer. a vama na pomenutom postu, jos jednom svaka cast :)

Zasto me ne cudi da se slazem sa gomilom gluposti u navedenom postu.
Pokusao sam pronaci bilo sta normalno, istinito u drugom delu, nazalost ja nisam uspeo.

pa izgleda da treba jos nacionalnim manjinama dati mogucnost da glasaju i kao predstavnici manjina za svog kandidata i mogucnosta da daju glas partiji koja se vodi programskim principima....sta jos mozemo ocekivati...?? predstavnici nacionalnih manjina su clanovi svih partija u srbiji..kao takvi imaju sva prava da uticu na politicki zivot srbije...sta onda znaci i smanjenje cenzusa za partije sa nacionalnim predznakom...??

i tako, siptara na rukovodecim pozicijama bilo koliko hoces,bili predsjednici mjesnih zajednica , imali svoje skole na svom jeziku, niko im nije branio ni druzenje niti bilo sta drugo ali iskonska albanska mrznja i zelja za srpskom krvlju je pobjedila. odlican post da se razotkrije koliko su albanci na kosvu bili i ostali licemjeri

I onda dodje gospodin heroj svih pravih Srba, najveci srpski sin pokojni Milosevic i ukine sve to sto si naveo, cak i vise, izbaci vise od pola zaposlenih kao nepodobne, skole zatvori... ma cist nacionalizam, nema veze nacizmom:ok::ok:

I onda dodje gospodin heroj svih pravih Srba, najveci srpski sin pokojni Milosevic i ukine sve to sto si naveo, cak i vise, izbaci vise od pola zaposlenih kao nepodobne, skole zatvori... ma cist nacionalizam, nema veze nacizmom:ok::ok:

ma on samo nije bio suptilan, trebao je na finiji nacin da vas se resi i sad ne bi imali problem. doduse, i taj problem ce se resiti ja se ne sekiram :)

81 nije bilo milosevica.a ni prije toga. bili i ostali licemjeri

:ceka:

Kad procitam neki tvoj post, onda se zaista uplasim i upitam, gde su oni Srpkinje koje sam poznavao. Zar su takve kao ti reprezentativan uzorak jedne prave Srpskinje?

images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back