sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
Znao sam. Nebi ti visila ovdje da znaš kuhati. Trgni sae. Tko će bre da te oženi ako ne znaš kuhati.![]()
prvo si trazio oca na krsti,sada trazis ribu i jos postavljas kriterijume
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam. Nebi ti visila ovdje da znaš kuhati. Trgni sae. Tko će bre da te oženi ako ne znaš kuhati.![]()
Па зар му је отац Србин ? Сад ми је јасно зашто је овде. Корени вуку. Православље.

još ništa nisi naučio.![]()
Zelje i snovi su jedno, a realnost je drugo.
A koji deo hoce Makedonci?
tj ocemo svoj deo. necete da nas prevarite !!!!

TRAŽIM RIBU NA KRSTI![]()
Pa nije valjda, toliko...
neko na pocetku teme rece ono sto ja cesto ponavljam---ako se srbija vodi kao gradjanska drzava--to sam ciplic istice---ZASTO ONDA POSTOJI POTREBA ZA NACIONALNIM SAVETIMA...??? u gradjanskoj drzavi su automatski svi jednaki--cemu onda izdvajanje nacionalnih manjina..??
ma neradi se o srbiji...

Pitanje, konkretno za pripadnike etnickih manjina u Srbiji...
Sta vi hocete od drzave Srbije i od Srba, konkretno?
Ovde, na ovoj temi, imate priliku svi (Bugari, Albanci, Makedonci, "muslimani/Bosnjaci, Crnogorci, Madjari, Rumuni i svi ostali), da nas napljujete do mile volje i kazete sta hocete konkretno i sta su po tom pitanju vase vlade, uradile?
Izvolite...
Pitanje, konkretno za pripadnike etnickih manjina u Srbiji...
Sta vi hocete od drzave Srbije i od Srba, konkretno?
Ovde, na ovoj temi, imate priliku svi (Bugari, Albanci, Makedonci, "muslimani/Bosnjaci, Crnogorci, Madjari, Rumuni i svi ostali), da nas napljujete do mile volje i kazete sta hocete konkretno i sta su po tom pitanju vase vlade, uradile?
Izvolite...
Nije ti lako, nimalo. Decija pamet zarobljena u tijelu zene... strasno.
neces andjele dobiti konkretne odgovore...nacionalne manjine bucu po srbiji po nalogu izvan srbije...a vlada je tu da izadje u susret svim zalopojkama kako bi zaboga pokazala EU kako je tolerantna....
p.s.jel u austriji dozvoljeno voziti auto registrovan u drugoj drzavi ako imas stalno mesto prebivalista u austriji..??? daje li austrijanac da registrujes auto u nekoj drugoj drzavi a da vozis po austriji..??
Kod mene se takva vozila mogu videti svakodnevno.
S obzirom na to kakve su Murte, Kurta ne bi trebalo da silazi, ne samo zbog sebe, nego i zbog naroda.nije problem da neko ode sa vlasti- problem je sto nema ko doci- sjasei Kurta da uzjase Murta
a gde to..??
u republici srbiji![]()