Konkretno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neko na pocetku teme rece ono sto ja cesto ponavljam---ako se srbija vodi kao gradjanska drzava--to sam ciplic istice---ZASTO ONDA POSTOJI POTREBA ZA NACIONALNIM SAVETIMA...??? u gradjanskoj drzavi su automatski svi jednaki--cemu onda izdvajanje nacionalnih manjina..??

Pitanje, konkretno za pripadnike etnickih manjina u Srbiji...
Sta vi hocete od drzave Srbije i od Srba, konkretno?
Ovde, na ovoj temi, imate priliku svi (Bugari, Albanci, Makedonci, "muslimani/Bosnjaci, Crnogorci, Madjari, Rumuni i svi ostali), da nas napljujete do mile volje i kazete sta hocete konkretno i sta su po tom pitanju vase vlade, uradile?
Izvolite...

neces andjele dobiti konkretne odgovore...nacionalne manjine bucu po srbiji po nalogu izvan srbije...a vlada je tu da izadje u susret svim zalopojkama kako bi zaboga pokazala EU kako je tolerantna....
p.s.jel u austriji dozvoljeno voziti auto registrovan u drugoj drzavi ako imas stalno mesto prebivalista u austriji..??? daje li austrijanac da registrujes auto u nekoj drugoj drzavi a da vozis po austriji..??

Pitanje, konkretno za pripadnike etnickih manjina u Srbiji...
Sta vi hocete od drzave Srbije i od Srba, konkretno?
Ovde, na ovoj temi, imate priliku svi (Bugari, Albanci, Makedonci, "muslimani/Bosnjaci, Crnogorci, Madjari, Rumuni i svi ostali), da nas napljujete do mile volje i kazete sta hocete konkretno i sta su po tom pitanju vase vlade, uradile?
Izvolite...

Nije ti lako, nimalo. Decija pamet zarobljena u tijelu zene... strasno.

neces andjele dobiti konkretne odgovore...nacionalne manjine bucu po srbiji po nalogu izvan srbije...a vlada je tu da izadje u susret svim zalopojkama kako bi zaboga pokazala EU kako je tolerantna....
p.s.jel u austriji dozvoljeno voziti auto registrovan u drugoj drzavi ako imas stalno mesto prebivalista u austriji..??? daje li austrijanac da registrujes auto u nekoj drugoj drzavi a da vozis po austriji..??

Kod mene se takva vozila mogu videti svakodnevno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back