Конкретан предлог влади Србије!

Ma ova otpustanja... Sada ce opet radnici na primer u zdravstvu,sestra koja radi vec 30 god.,da dobije otkaz.. Jer jelte ne zna svoj posao? Ali ce zato....Khm...

Doduse,ja da ne gresim dusu svuda ima kukolja pa cak i ja to znam.. Nego sve za partiju!

Izgleda da cemo opet da dizemo Srbiju na noge.

Ето, у овом новом министарству које ја предлажем да влада оснује, биће места за све! Не само за пријатеље, рођаке, кумове итд.

К'о што рекох у уводном посту - само небо је граница! :hahaha:

Е, то кажем и ја! :hahaha:

Да додам само код оног болдованог дела - пошто привлачење страних инвестиција обавља углавном Тадић (ваљда зато што највише путује? :think: ), замисли тек тај успех на преговорима када би поред стола за којим седе он и заинтересоване странке све време дефиловали наши министри из Министарства блесавог хода?!!!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Zamisli da tako ode u Kinu opet? Da nauci tradicionalnu zemlju kako se, zapravo radi, i koja je "formula uspeha"!:hahaha:
Ili kod Putina koji "strelja pogledom"?:hahaha:
Kod Obame bi sigurno "prosli", cak i ako kod ovih nekom nezgodom "omane", amerikanci ionako vole cirkus, ostvarili bismo nezabelezen uspeh! Skoro kao Milo Djukanovic!:D

Zamisli da tako ode u Kinu opet? Da nauci tradicionalnu zemlju kako se, zapravo radi, i koja je "formula uspeha"!:hahaha:
Ili kod Putina koji "strelja pogledom"?:hahaha:
Kod Obame bi sigurno "prosli", cak i ako kod ovih nekom nezgodom "omane", amerikanci ionako vole cirkus, ostvarili bismo nezabelezen uspeh! Skoro kao Milo Djukanovic!:D

:hahaha::super::hahaha:

А замисли тек када Бота крене у мисију извињавања! :rotf::rotf::rotf:

Загарантован успех!!! :hahaha:

Могуће нове агенције:

- за спречавање повратка у мрачне 90-е;
- за очување лика и дела великог везира ... кхммм ... визионара;
- за џепове (да проверава да ли су довољно пуни);
- што очи виде - руке не остављају;
- за дестинације (у случају да не дај Боже, мора да се бежи);
- за дужи дан а краћу ноћ;
- за дужу ноћ а краћи дан;
- за свемирска истраживања (има ли таквих лопурди у свемиру као овде);
- за издржљивост (колико и шта све може да издржи обичан човек ... док не цркне).

Могуће нове агенције:

- за спречавање повратка у мрачне 90-е;
- за очување лика и дела великог везира ... кхммм ... визионара;
- за џепове (да проверава да ли су довољно пуни);
- што очи виде - руке не остављају;
- за дестинације (у случају да не дај Боже, мора да се бежи
);
- за дужи дан а краћу ноћ;
- за дужу ноћ а краћи дан;
- за свемирска истраживања (има ли таквих лопурди у свемиру као овде);
- за издржљивост (колико и шта све може да издржи обичан човек ... док не цркне).

Ove su ti dobre!;):lol:

ово под хитно, да није било 90-тих неби имали шта да причају кад се љубаичкају сДачу
90-е су им увег главна тема, инспирација, док ћаскају и присећају се старих добрих времена.

69343171.png

Елем, на вест о отпуштању 14.000 рођака, кумова и пријатеља из државне администрације, пала ми је на памет још једна сјајна идеја!:

Нека отпусте тих 14.000 непотизама а затим нека оснују НОВО МИНИСТАРСТВО, које ће захтевати запошљавање 20.000 радника! :idea:

20.000 ?
Mozhda bi imalo smisla tek iznad 1/2 miliona !:dash::worth:

Елем, на вест о отпуштању 14.000 рођака, кумова и пријатеља из државне администрације, пала ми је на памет још једна сјајна идеја!:

Нека отпусте тих 14.000 непотизама а затим нека оснују НОВО МИНИСТАРСТВО, које ће захтевати запошљавање 20.000 радника! :idea:

Пошто су већ, мање-више, измишљена сва могућа и немогућа министарства, ево идеје за оснивање министарства којем ће капацитет запошљавања бити, уствари, неограничен (sky is the limit!):

Наравно, и за ово је неопходно узети један позамашан кредит од ММФ, али, као што знамо - циљ оправдава средства!

Драги форумаши, верујем да за овај предлог неће бити потребне петиције, већ да ће влада оберучке прихватити мој предлог, све питајући се - како њима то раније није пало на памет?

Ценим да ће влада да ти услиши молбу
:hahaha: :hahaha:

Добра!

20.000 ?
Mozhda bi imalo smisla tek iznad 1/2 miliona !:dash::worth:

Наравно да ће бити и пола милиона, таман да се покрију сва она обећања из досадашњих предизборних кампања!

Али, кренимо од почетне цифре, па ћемо, као на приватизационим и стечајним аукцијама, достићи и ВИШЕ од пола милиона! :mrgreen:

Back