Konji

Bas ti je lep Lipicaner,Mirko!

Ja danas kupila casopis KONJI !!!! Super je ima svega po malo! Nesto su se poboljsali od kad sam ja kupila poslednji broj... :) Videla sam na korici da je otvorena hrvatska prodavnica opreme u BG-u...NAPOKON i kod nas...danas sam zvala...pitala za rukavice i kacigu i kaze da je CASCO-va kaciga 50 uera. A ima i Kavalkadina oko 100,nesto manje od 100 eura...to mi je skupo s obzirom da u Budimpesti ima za 25 30 eura kaciga Casco marke...A rukavice su iste cene...Sta kazete?

sanja v:
Bas ti je lep Lipicaner,Mirko!

Ja danas kupila casopis KONJI !!!! Super je ima svega po malo! Nesto su se poboljsali od kad sam ja kupila poslednji broj... :) Videla sam na korici da je otvorena hrvatska prodavnica opreme u BG-u...NAPOKON i kod nas...danas sam zvala...pitala za rukavice i kacigu i kaze da je CASCO-va kaciga 50 uera. A ima i Kavalkadina oko 100,nesto manje od 100 eura...to mi je skupo s obzirom da u Budimpesti ima za 25 30 eura kaciga Casco marke...A rukavice su iste cene...Sta kazete?
e ja sam trazila casopis ali nisam nasla....
ajde mi ostavi adresu ili broj te radnje,please.... pozz

Adresa ti je: preko puta ulaska u Hipodrom
a tel: 0113542183
Aj ako ides javi utiske!!! I obavezno pogledaj kacige i zapamti kako izgledaju cene i td...da li ima otvore za ventilaciju...POZZ
P.S. casopis mozes da kupis u Knez mIhajlovoj na pocetku kod onog sto prodaje novine.. ;)

ma casopis sam trazila po nekim trafikama u gradu,ali je bio prodat.....
pogledacu u knezu....
javljam ti cim saznam...Mada sam ja kupila nesto od opreme u klubu,preprodaju neki ljudi.... skroz je ok... pozzz

Skoro da sam sigurna da nije ta! :D Ma sigurna sam jer se ta stara zove TWYDIL, a ova nesto kao EQUTATUS ili tako nesto i drugaciji su im br.telefona.A ovi novi imaju sve,a kad sam bla u onoj Twydil nisu imali skoro nista... ;)

bila sam u radnji i mnogo je bolja od one na hipodromu. Dobro je opremljena,ima sve. Kvalitetna je roba..... Ali naravno,skupo je..... Najjeftinija kapa je 5700din,a one su bezveze. Ja sam kupila jednu od 7600(Kavalkadinu) i ima otvore za ventilaciju.... Cepsovi su od 3500-4500. Ima sve!

Sanja, da li konj ima ''magarece kopito'' to je onako izdeformisano prednje. Ne znam, Hani je bila kod Radeta, prekoputa nas, a mozda je sad tamo. Ima neki klub u Mirijevu, moja drugarica mi je pricala da ide tamo !

Back