Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla sam na korici da je otvorena hrvatska prodavnica opreme u BG-u...NAPOKON i kod nas...danas sam zvala...pitala za rukavice i kacigu i kaze da je CASCO-va kaciga 50 uera. A ima i Kavalkadina oko 100,nesto manje od 100 eura...to mi je skupo s obzirom da u Budimpesti ima za 25 30 eura kaciga Casco marke...A rukavice su iste cene...Sta kazete?e ja sam trazila casopis ali nisam nasla....sanja v:Bas ti je lep Lipicaner,Mirko!
Ja danas kupila casopis KONJI !!!! Super je ima svega po malo! Nesto su se poboljsali od kad sam ja kupila poslednji broj...Videla sam na korici da je otvorena hrvatska prodavnica opreme u BG-u...NAPOKON i kod nas...danas sam zvala...pitala za rukavice i kacigu i kaze da je CASCO-va kaciga 50 uera. A ima i Kavalkadina oko 100,nesto manje od 100 eura...to mi je skupo s obzirom da u Budimpesti ima za 25 30 eura kaciga Casco marke...A rukavice su iste cene...Sta kazete?
misim da nije.A odakle ti to da je iz Dundica?sanja v:Pa ne znam kako se zove...jel on iz tvog kluba?