Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i umirete muski a?psy:nema veze,barem j*ebemo ko ljudi!
psy:pravi mushkarci ne koriste kondom!
to je za pic.ke!
blondi:i umirete muski a?![]()
psy:ako treba,sve za ljubav
Ne samo pobacane iskoriscene kondome...vec jedna ludaca redovno baca iskoriscene uloske sa terase.blondi::shock: oko zgrade?!
kad procitam ovako nesto tek onda shvatim sto volem ovu ekolosko cistu dezelu...zelenooka85:Ne samo pobacane iskoriscene kondome...vec jedna ludaca redovno baca iskoriscene uloske sa terase.
Kad ste na NBG...drz'te se podalje od zgrada.
probao sam ih, odlicni su, mozda malo uzi nego sto bi trebalo, dosta su masni, ne pucaju i ne spadaju al od njih mi izlazi crvenilo i to kasnije pecka i nije bas prijatno....I kostaju 105 a ne 70 dinZefirra:Eto da bude bas zbog toga reklama i na ovoj stranici:
SPORTEX Kutija sa 3-kondoma,veoma izdrzljivih(nije nam do sad nijedan pukao ni skliznuo),kesica sa lubrikantom,i tri kesice za odlaganje upotrebljenih kondoma.
Sve za 70 din. U varijantama extra-safe,razni ukusi,naborani,extra-tanki,i crni extra-debeli (za analni)
stashaa:Nova sam u sexu,pa me zanima koje kondome da koristim durex (cula sam da pucaju), sico,trojan ili mozda one sto se kupuju na "metar" (izgledaju jeftino,a kao ne pucaju).Kakva su vasa iskustva?Svaki komentar ce dobro doci...
stashaa:Nova sam u sexu,pa me zanima koje kondome da koristim durex (cula sam da pucaju), sico,trojan ili mozda one sto se kupuju na "metar" (izgledaju jeftino,a kao ne pucaju).Kakva su vasa iskustva?Svaki komentar ce dobro doci...
...pa da ne pokisneš pobogu.... 8-)Iron Lord:Šta će mi kondom? Unutra nije hladno!
Iron Lord:Šta će mi kondom? Unutra nije hladno!
sinmbad:...pa da ne pokisneš pobogu.... 8-)
Tigress:Kondomi ne sluze samo kao kontarceptivno sredstvo vec kao zastita od raznih polnih bolesti.
cicos - macos:A hoce li te pilulice da te zastite od side ili HIV-a ili sifilisa, ili hepatitisa B i C ili kondiloma ili ....? Samo se vi igrajte, pa kad zaglavite sa nekom od ovih polno prenosivih infekcija, ni djavo vas nece moci spasti (flash news: od side se umire, a najveci broj HIV+ u nasoj zemlji i regionu su heteroseksualci).
I to sto decko ne koristi kondom, pa jel' to znaci da devojka treba sve cutke da prihvati? U seksu se dvoje ljudi oko SVEGA pitaju: i decko i devojka. Utuvite to sebi u glave, narode.