kondomi

apsolutno.
pravi mushkarci josh i nose metalne plochice sa brojem lichne karte da ih identifikuju kad zavrshe kod doktora, a bogami neki i imaju rachun u banci gde shtede za buducje dete.

Godinama koristim "Romed". Pokazao se pouzdan.
Nisam primetio da je lošiji od "Durexa" (neko reče da je deblji ili tako nešto).

Jednostavno, pored "Romeda" ne pada mi na pamet da bacam pare na "Durex".

Neko je pitao da li može da se provali ako u toku odnosa pukne kondom. Sećam se, jednom davno kada mi se to desilo (ne sećam se ni koja je marka kondoma), uspeo sam slučajno da provalim. Inače, teško je to osetiti. Tada kada sam provalio, stvar je bila u tome da mi je bilo nešto sumnjivo (neki čudan, drugačiji osećaj), te sam ga izvukao da proverim. Dešavalo mi se i kasnije da mi se učini opet nešto isto tako sumnjivo, ali je bila u pitanju lažna uzbuna.

Inače, nalazim da nije lepše bez kondoma, baš zbog straha od neželjene trudnoće, a naravno i od raznih infekcija.

Eto da bude bas zbog toga reklama i na ovoj stranici:
SPORTEX Kutija sa 3-kondoma,veoma izdrzljivih(nije nam do sad nijedan pukao ni skliznuo),kesica sa lubrikantom,i tri kesice za odlaganje upotrebljenih kondoma.
Sve za 70 din. U varijantama extra-safe,razni ukusi,naborani,extra-tanki,i crni extra-debeli (za analni)

....9 meseci kasnije....?
jel,jel? :)
il koristite nesto drugo....partibrejkeri jedni :(
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Zefirra:
Eto da bude bas zbog toga reklama i na ovoj stranici:
SPORTEX Kutija sa 3-kondoma,veoma izdrzljivih(nije nam do sad nijedan pukao ni skliznuo),kesica sa lubrikantom,i tri kesice za odlaganje upotrebljenih kondoma.
Sve za 70 din. U varijantama extra-safe,razni ukusi,naborani,extra-tanki,i crni extra-debeli (za analni)
probao sam ih, odlicni su, mozda malo uzi nego sto bi trebalo, dosta su masni, ne pucaju i ne spadaju al od njih mi izlazi crvenilo i to kasnije pecka i nije bas prijatno....I kostaju 105 a ne 70 din
A dureks su najlosiji.
I extra safe sluzi da ona tecnost ubije spermatozoide, a ne za ******* u buljuk.
Dosad najblizi osjecaj karanju bez kondoma je bio sa trojan magnum...
Al koliko se meni iz moga iskustva cini najbitnije je da se kondom stavi pravilno, da peniss bude suv, da nema zaostalog vazduha, da se ne gura u suvu picu, itdtd....

stashaa:
Nova sam u sexu,pa me zanima koje kondome da koristim durex (cula sam da pucaju), sico,trojan ili mozda one sto se kupuju na "metar" (izgledaju jeftino,a kao ne pucaju).Kakva su vasa iskustva?Svaki komentar ce dobro doci...

ma koji bre kondomi ......... uzmesh novogodisnje balone .... provereno :lol: :shock:

stashaa:
Nova sam u sexu,pa me zanima koje kondome da koristim durex (cula sam da pucaju), sico,trojan ili mozda one sto se kupuju na "metar" (izgledaju jeftino,a kao ne pucaju).Kakva su vasa iskustva?Svaki komentar ce dobro doci...

Ti ne treba da koristiš te kondome jer su za "bate"
Postoje kondomi i za "seke" ali vam je osećaj sa njima posle kao kod obrezanog muškarca.

Ljubav je najvažnija a ne kondomi.

Kada je rec o zastiti protiv ne zeljene trudnoce onda navijam za kontraceptivne pilule,kod mene se dobro pokazao Jasmin,zato ne koristim kondom.Mada kondomi stite i od polnih bolesti...ali luda glava voli da se kocka:)

Tigress:
Kondomi ne sluze samo kao kontarceptivno sredstvo vec kao zastita od raznih polnih bolesti.

slazem se.... ipak ne mogu da zamislim kako bi izgledao oral sa kondomom, bez obzira koliko je tanak......... mislim, sta bi tip osecao :cry: , i kako bi se ja osecala :shock:
ako ne praktkujes svrs u usta, valjda nije toliko rizicno...inace bolje bataliti, nego sisati tuki sa ukusom jagode :???: tuki je tuki, a jagoda je jagoda...za anal ne koristm nikakav kondom, jerbo bih se pre ubila nego da praktikujem anal. za u **** moze bilo koji durex, jos nijedan nije puko.. :razz:
hocu reci, nuzda zakon menja(kao sto to vec neko rece), uz dugogodisnjeg partnera nema niceg boljeg od sexa bez kondoma :wink:

cicos - macos:
A hoce li te pilulice da te zastite od side ili HIV-a ili sifilisa, ili hepatitisa B i C ili kondiloma ili ....? Samo se vi igrajte, pa kad zaglavite sa nekom od ovih polno prenosivih infekcija, ni djavo vas nece moci spasti (flash news: od side se umire, a najveci broj HIV+ u nasoj zemlji i regionu su heteroseksualci).
I to sto decko ne koristi kondom, pa jel' to znaci da devojka treba sve cutke da prihvati? U seksu se dvoje ljudi oko SVEGA pitaju: i decko i devojka. Utuvite to sebi u glave, narode.

uz duzno postovanje, i svest o potrebi koriscenja kndoma(narocito sa novim i neprovernim partnerom) predlazem da smanjis dozivljaj :roll: sifilis moze dobiti i preko sanitarija i pribora za jelo(u tom svetlu kondom kao zastita od sifilisa izgleda :lol: :lol: :lol: ), a i protiv kondiloma kondom nije potpuna zastita, samo smnjuje rizik buduci da se radi o koznoj hpv infekciji. hlamidiju i ureaplazmu takodje mozes dobiti i preko sanitarija(moja rodjaka je imala problema, pa joj je dok rekao da povede racuna o opstoj higijeni u domacinstvu buduci da ima dvoje male zenske dece), mada je najcesci nacin prenosenja ipak sexualnim putem..kondom najvise stiti od onih infekcija koje su najopasnije:hiv-a, i hepatitisa...zato ga treba koristiti, ali se ne treba previse zanositi...najsigurniji sex je da uopce nema sexa :cry: a to nikako nije dobro :wink:

Back