Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zalutala:da,spadne
Ma jok, koristi jeftine, da misli da ****š svaki dan...BanovanKorisnik:Ja baš i nisam primetio bitnu razliku između skupljih i ovih "na metar", jedino su ovi prvi lepše upakovani. Ipak, koristim skuplje, tek tol'ko da gospojica ne daj bože ne pomisli da sam stipsa.
zelenooka85:mom bivsem je pucao svaki kondom...(?zbun?)...sadasnjem decku nijedan...(otprilike su slicnih kapaciteta)...mi koristimo Sporteks i bas su extra...imas malu kesicu sa lubrikantom,i tri kesice za odlaganje iskoriscenih i kostaju oko 70din kutija(sa 3 kom)
mislim da intenzitet pucanja zavisi i od tvoje...okvashenosti![]()
A ima i bodlje unutra...sinnke:I od grubosti vagine.
zelenooka85:A ima i bodlje unutra...![]()
izvlace se cim cuju neku glupost...
Sa tvojim bi posle mene mogao da zalivas basticu![]()
AKHENATON:Pa nisu predvidjeni za guzu, ali može i za to.....
marina-b:Ljudi moji meni je danas kondom ostao unutra.spao u toku sexa,nismo ni osetili u onom zaru,vec na kraju kad je izvadio alatku i hteo da skine kondom,a njega nigde nema.Usr**a sam se ko grlica.Jedva smo ga izvadili.A sto je najgore,meni plodni dani.Koristili smo Durex extra safe.Da li se to jos nekom desilo?Necu vise nikakve kondomeda koristim.
cicos - macos:Kondomi sa naznakom "extra safe" i jesu predvidjeni za analni seks, a jedan od razloga je i sto su "podmazaniji", tj. sadrze lubrikante.
Pa naravno da brinem o svom zdravlju,zato sam ih i koristila.Otrcala sam odmah u apoteku i kupila pilule.Dobro onda,koristicu ih i dalje,ali apstiniram dok su plodni dani.Sreca sto je uspeo da ga izvadi,zamisli blama da idem kod ginekologa da mi vadi kondom,a i umrla bih od straha do ponedeljka.cicos - macos:Dobro da ste uspeli da izvucete kondom, posto bi u suprotnom ginekolog morao da izvlaci. E sad kondom moze da spadne ili zato sto nije PRAVILNO (o5 ja o tome PRAVILNO) stavljen ili zato sto penis nije izvadjen iz vagine dok je jos bio u erekciji. Iz posta kontam da se radilo o vaginalnom seksu. Nema potrebe za extra safe u vaginalnom, pogotovo sto je deblji i smanjuje dozivljaj u vagini.I daj, marina-b, jednom lose ispalo i odmah 'Necu vise da koristim kondom'? Ako nisi sa partnerom u duzoj vezi i ako ne znate oboje svoje HIV, PPI statuse, kondom je MUST. Pa, na kraju krajeva, jel' brines o svom zdravlju ili ne?
I da, posto su ti plodni dani, mozda ne bi bilo lose da uzmes pilulu za dan posle (ipak se sperma razletela u vagini...).
cicos - macos:Dobro da ste uspeli da izvucete kondom, posto bi u suprotnom ginekolog morao da izvlaci. E sad kondom moze da spadne ili zato sto nije PRAVILNO (o5 ja o tome PRAVILNO) stavljen ili zato sto penis nije izvadjen iz vagine dok je jos bio u erekciji. Iz posta kontam da se radilo o vaginalnom seksu. Nema potrebe za extra safe u vaginalnom, pogotovo sto je deblji i smanjuje dozivljaj u vagini.I daj, marina-b, jednom lose ispalo i odmah 'Necu vise da koristim kondom'? Ako nisi sa partnerom u duzoj vezi i ako ne znate oboje svoje HIV, PPI statuse, kondom je MUST. Pa, na kraju krajeva, jel' brines o svom zdravlju ili ne?
I da, posto su ti plodni dani, mozda ne bi bilo lose da uzmes pilulu za dan posle (ipak se sperma razletela u vagini...).
AKHENATON:http://www.durex.com/yu/productrange.asp?intMenuOpen=4
Ajd procitaj sta pise pod stavkom PAŽNJA.....
Pa zar mi ne veruješ? Poverenje nije u pitanju. Ljudi mogu često imati infekciju i bez da znaju.
Ne osećam ništa kada stavim kondom Možda ćeš tako izdržati još duže i to će biti dobra nadoknada.
Gubim erekciju sa kondomom Ja ću ti ga staviti i to će ti pomoći da održiš erekciju.
Nemam kondom kod sebe Imam ja.
Na piluli sam – ne treba ti kondom Želim da ga koristim sve jedno. To će pomoći da se zaštitimo od infekcija za koje možda ni ne znamo da imamo.
Ali ja te volim Onda ćeš pomoći da se zaštitimo.
Mozes da koristis pilule.marina-b:Ljudi moji meni je danas kondom ostao unutra.spao u toku sexa,nismo ni osetili u onom zaru,vec na kraju kad je izvadio alatku i hteo da skine kondom,a njega nigde nema.Usr**a sam se ko grlica.Jedva smo ga izvadili.A sto je najgore,meni plodni dani.Koristili smo Durex extra safe.Da li se to jos nekom desilo?Necu vise nikakve kondomeda koristim.