kondomi

BanovanKorisnik:
Ja baš i nisam primetio bitnu razliku između skupljih i ovih "na metar", jedino su ovi prvi lepše upakovani. Ipak, koristim skuplje, tek tol'ko da gospojica ne daj bože ne pomisli da sam stipsa.
Ma jok, koristi jeftine, da misli da ****š svaki dan...

mom bivsem je pucao svaki kondom...(?zbun?)...sadasnjem decku nijedan...(otprilike su slicnih kapaciteta)...mi koristimo Sporteks i bas su extra...imas malu kesicu sa lubrikantom,i tri kesice za odlaganje iskoriscenih i kostaju oko 70din kutija(sa 3 kom)

mislim da intenzitet pucanja zavisi i od tvoje...okvashenosti :)

zelenooka85:
mom bivsem je pucao svaki kondom...(?zbun?)...sadasnjem decku nijedan...(otprilike su slicnih kapaciteta)...mi koristimo Sporteks i bas su extra...imas malu kesicu sa lubrikantom,i tri kesice za odlaganje iskoriscenih i kostaju oko 70din kutija(sa 3 kom)

mislim da intenzitet pucanja zavisi i od tvoje...okvashenosti :)

I od grubosti vagine.

AKHENATON:
Pa nisu predvidjeni za guzu, ali može i za to.....

Kondomi sa naznakom "extra safe" i jesu predvidjeni za analni seks, a jedan od razloga je i sto su "podmazaniji", tj. sadrze lubrikante. Za oralni seks preporucuju se oni kondomi sa raznim ukusima i oblicima (sta mislite sto su tako "ukusni" i po oblicima zanimljivi? ;) ), a za vaginalni seks valjalo bi koristiti obicne. Neko spomenu da ju je blam da koristi kondom za oralni seks. A sta je sa HIV/sidom, polno prenosivim infekcijama i ostalim posastima koje mogu da te zeznu samo tako do kraja zivota ako ne pazis? I da, dajte narode, zaboravite na ono "Mene blam da decku kazem ovo ono". Ako ne mozete o seksu da pricate OTVORENO sa svojim partnerom, ta bolje da se i ne upustate u to.
Takodje, sto se cuvenog pucanja kondoma tice.... Pa, ako PRAVILNO koristis kondom, nema sanse da pukne. Molim da obratite paznju na PRAVILNO, posto je prosto cudo kako neki ljudovi (a pogotovo muski) dice se svojom "vestinom" stavljanja, a u stvari blago nemaju pojma. :(
I vezano za brendove .... Sve je to individualno; neko vise voli Durex, neko Romed. Samo je bezveze ako se odmah na pocetku opredelite za jedan brend (sto u vecini slucajeva biva sa Durexom), samo zato sto je najpoznatiji, tj. najizvikaniji. Isprobaj, pa odluci. :-D

Ljudi moji meni je danas kondom ostao unutra.spao u toku sexa,nismo ni osetili u onom zaru,vec na kraju kad je izvadio alatku i hteo da skine kondom,a njega nigde nema.Usr**a sam se ko grlica.Jedva smo ga izvadili.A sto je najgore,meni plodni dani.Koristili smo Durex extra safe.Da li se to jos nekom desilo?Necu vise nikakve kondomeda koristim.

marina-b:
Ljudi moji meni je danas kondom ostao unutra.spao u toku sexa,nismo ni osetili u onom zaru,vec na kraju kad je izvadio alatku i hteo da skine kondom,a njega nigde nema.Usr**a sam se ko grlica.Jedva smo ga izvadili.A sto je najgore,meni plodni dani.Koristili smo Durex extra safe.Da li se to jos nekom desilo?Necu vise nikakve kondomeda koristim.

Dobro da ste uspeli da izvucete kondom, posto bi u suprotnom ginekolog morao da izvlaci. E sad kondom moze da spadne ili zato sto nije PRAVILNO (o5 ja o tome PRAVILNO) stavljen ili zato sto penis nije izvadjen iz vagine dok je jos bio u erekciji. Iz posta kontam da se radilo o vaginalnom seksu. Nema potrebe za extra safe u vaginalnom, pogotovo sto je deblji i smanjuje dozivljaj u vagini. :lol: I daj, marina-b, jednom lose ispalo i odmah 'Necu vise da koristim kondom'? Ako nisi sa partnerom u duzoj vezi i ako ne znate oboje svoje HIV, PPI statuse, kondom je MUST. Pa, na kraju krajeva, jel' brines o svom zdravlju ili ne? :roll: I da, posto su ti plodni dani, mozda ne bi bilo lose da uzmes pilulu za dan posle (ipak se sperma razletela u vagini...).

cicos - macos:
Dobro da ste uspeli da izvucete kondom, posto bi u suprotnom ginekolog morao da izvlaci. E sad kondom moze da spadne ili zato sto nije PRAVILNO (o5 ja o tome PRAVILNO) stavljen ili zato sto penis nije izvadjen iz vagine dok je jos bio u erekciji. Iz posta kontam da se radilo o vaginalnom seksu. Nema potrebe za extra safe u vaginalnom, pogotovo sto je deblji i smanjuje dozivljaj u vagini. :lol: I daj, marina-b, jednom lose ispalo i odmah 'Necu vise da koristim kondom'? Ako nisi sa partnerom u duzoj vezi i ako ne znate oboje svoje HIV, PPI statuse, kondom je MUST. Pa, na kraju krajeva, jel' brines o svom zdravlju ili ne? :roll: I da, posto su ti plodni dani, mozda ne bi bilo lose da uzmes pilulu za dan posle (ipak se sperma razletela u vagini...).
Pa naravno da brinem o svom zdravlju,zato sam ih i koristila.Otrcala sam odmah u apoteku i kupila pilule.Dobro onda,koristicu ih i dalje,ali apstiniram dok su plodni dani.Sreca sto je uspeo da ga izvadi,zamisli blama da idem kod ginekologa da mi vadi kondom,a i umrla bih od straha do ponedeljka.

cicos - macos:

Ja koliko znam sve sto udje, moze i da izadje...kako one devojke koji koriste sundjer tampon, bez konca? Napregnes se i on izadje sam...

ma svejeeeedno je choveche...samo je pitanje koja firma daje vishe na marketing thats all...ok mozhda nije imaju oni neki metalik pakovanje...ko folija od chokolade...s trafike...oni su shit ruq na srce...mislim da ti je bitnije koji je datum proizvodnje...ako si nova experimentishi shto nas pitash...

Pa zar mi ne veruješ? Poverenje nije u pitanju. Ljudi mogu često imati infekciju i bez da znaju.

Ne osećam ništa kada stavim kondom Možda ćeš tako izdržati još duže i to će biti dobra nadoknada.

Gubim erekciju sa kondomom Ja ću ti ga staviti i to će ti pomoći da održiš erekciju.

Nemam kondom kod sebe Imam ja.

Na piluli sam – ne treba ti kondom Želim da ga koristim sve jedno. To će pomoći da se zaštitimo od infekcija za koje možda ni ne znamo da imamo.

Ali ja te volim Onda ćeš pomoći da se zaštitimo.

Hahahahahahaha kontaj ovo za debile!!! :D:D:D

marina-b:
Mozes da koristis pilule.
A i imas vaginalne pilule ili film koje mozes da koristis kao dodatnu sigurnost pored kondoma.
U plodnim danima.
Ti stavis pilulu unutra i on 15 min mora da radi predigru,da te lize da te mazi...mora pa mora ;)

Moj decko i ja uvek koristimo kondom, cak on vise brine o tome nego ja, i vala dobro je, jer ja kad se zanesem ni ne razmisljam...I ne znam sto se mnogi pre*eravaju i nece da koriste, kao nije isti osecaj, ja i ne vidim neku bitnu razliku.....Jedino mi Durex clasic ne odgovara. Pecka nekako....

Back