KONDOMI - za i protiv

Mislim da je to neki opšti stav medicinskih radnika: "Samo kondom, a šta ako te vara.." Jbt, pa kako bismo pravili decu ako idemo po toj liniji?!
Inače meni se sa više različitih ljudi desilo da kondom pukne/spadne. I od toga nema goreg osećaja.

Imam prijatelja koji misli da je sida izmisljena da bi se uzele pare od prodaje kondoma,a da u stvari uopste ne postoji!Ja licno ne volim da ih koristim ali kad se mora tj.kad je osoba sumnjivog morala,ili neka neznana osoba,onda da,(uhvatip sam sebe da mnogo kenjam po ovom forumu ne znam koji mi je qurac,ajd' zdravo)

Maslachak je mnogo duhovita devojka, ovo sam josh ranije primetila, ali sad, posle onog sa ovcom, kad nisam pala sa stolice :)

A u vezi kondoma, pa, jesam 'za' .. ali ih ne volim. Chak mi nekad i smetaju, ono, svrbi me posle ... od onih namaza shto stavljaju. Ali bolje zbog toga da me svrbi, nego zbog drugog. Jednom sam bila u vezi sa sterilnim likom i tada sam se naebala k`o nikad, samo me je punio i dzarao onako usput u kunjihji, vamte-tamte, bez bojazni i opterecenja u vezi bolesti, trudnoce, kondoma.

Uh... polako stičem utisak da se to samo meni dešavalo... a naročito kad neko dođe sa pričom: ma kakvo pucanje/spadanje, to su priče za malu decu =(

Nije samo tebi .. i meni je nekoliko puta. A najgore je kad svrshi u kondom i ne drzi ga dok ga izvlachi, pa ostane u ribici i kondom i sperma .. to mi se sa muzem desilo pa sam ga posle stalno opominjala i sama rukom proveravala da li je na mestu u toku seksa. Zatim, hoce kondom da pukne ako je ribica suva i onda guma zapinje na zidove vagine i u naletu kitom probija.. i naravno, kad je neko mega obdaren, i kad mu nije dovoljan ni XXL, kada se jedva nategne preko glavica i rastegne negde do pola kite - ma to puca kao od shale.

Gadna je stvar kada ne osetim da je pukao, tako da za svaki slucaj svrsavam van. Sem sto volim svuda da svrsavam po devojci, uz to zadovoljstvo postoji i pomenuta korist u slucaju pucanja kondoma. :)

Secam se simpaticne price bivse devojke kojoj je tokom sexa sa nekim njenim prethodnim partnerom ostalo parce kondoma nakon pucanja. Uz tu muku, dosla je i neprijatnost prilikom odlaska kod ginekologa posto je u cekaonici igrom slucaja kompletna prisutna populacija cula razlog njenog dolaska. :)

Back